تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 76 از 132 اولاول ... 266672737475767778798086126 ... آخرآخر
نمايش نتايج 751 به 760 از 1317

نام تاپيک: Atrix | گوشي قدرتمند موتورلا با پردازنده ي دو هسته اي و صفحه نمايش 4 اينچي

داره خودمونی میشه tarfan1364milad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    psy planet

پيش فرض

ممنونم..والا من از تهران گرفتم..البته یکی از دوستام زحمته خریدو کشیده...بیچاره میگه همه چیزشو تست کرده دیگه فکرش به اینجا نرسیده که بزاره رو استند بای!!!!!!820 تموم شد واسم..
    فروشنده چیزی سرش نمیشه..جدا ینی مشکل داره؟؟چکارش کنم ؟؟ببرم پس بدم؟؟
    ممنون میشم اگه بپرسین از دوستتون که چطور مشکلش حل شده؟؟خیلی ناراحت شدم..800 بدی بعد این ایرادم رو داشته باشه!!!
    Last edited by tarfan1364milad; 16-08-2011 at 18:19.

2. این کاربر از tarfan1364milad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز L.A.M.P.A.R.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    i s f a h a n

پيش فرض

فکر نکنم مشکل حادی باشه دوست عزیز...با عوض کردن رام باید حل بشه....99% مشکل نرم افزاریه

4. 2 کاربر از L.A.M.P.A.R.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه tarfan1364milad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    psy planet

پيش فرض

ممنون میشم اگه کسی بگه این مشکل نرم افزاری چطور حل میشه؟؟؟؟؟؟؟
    با آپدیت گوشی یا بدم بیرون رام عوض کنن!!!بیرون میگه 15 میگیره فلش بزنه واسم!!
    آخه این چه وضعیه!!موتورولا واقعا مایوسم کرد..کاش sensation میگرفتم و پوله بیخودی حروم نمیکردم..
    خودم میتونم درستش کنم؟؟

کاربر فعال کلوپ گوشی ها .:PAR3A:.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

ممکنه فقط یه گوشی اینطوری باشه... موتو سنسیشن رو قورت میده تو کیفیت... و سخت افزارش هم قوی تره...
    توی سایت موتورولا هم آپدیت جینجربرد هم آموزش آپدیت هست... برین آپدیت کنین ببینین چی میشه...

7. 4 کاربر از .:PAR3A:. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Rzah's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

دوستان سلام. من ديروزگوشى اتريكسم را به ٢.٣.٤ آبديت كردم البته دادم يكى از دوستان برايم انجام دادازسايت خودموتوبادوربين گوشى كمى فيلم گرفتم
    باكيفيت ٧٢٠*١٢٨٠ خلاصه دوربين خوب شده ووضوح تصويرهم خيلى خوب شده وديگه خبرى از پيكسل پيكسل شدن نيست system versionگوشى شده
    ٤.٥.٩١MB860. ATT.en.us Model number MB 860 Baseband version n-01.77.07P Webtop version WT-1.2.0-110
     ازسرعت هم هنوز تست نكردم ولى از نظر كلى خوب شده منوها كمى فرق كردند وتومنوها چندتا گزينه هم براى شركت مخابراتىat&t هم هست جورى
    كه آدم فكرمى كنه اين آبديت به سفارش at&t هست البته دوستانى كه مى تواننددرمورداين رم كه من آبديت كردم توضيح بدهند ممنون مى شوم
    واما مشكلى كه تو اين مدت كم با آن برخورد كردم بلوتوث گوشى است وقتى مى خواهم چيزى دريافت كنم كمى مشكل داره مثلآ باگوشى X7چندتا آهنگ
    را تيك زدم و به گوشى اتريكس ارسال كردم دوتاآهنگ كه ارسال شدآهنگ سوم گير مى كرد ولى تو ارسال عكس خوب دريافت مى كرد ويا چندتا موزيك ويدئو
    داشتم روX7 وقتى ارسال مى كردم اوايل كار گير مى كرد البته من وفقط با گوشى X7 آزمايش كردم

9. 3 کاربر از Rzah بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای PersiAndroid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Persia

پيش فرض

موتورلا درويد hd!!!!

Motorola Droid HD photos leak, 720p screen still not confirmed
    Photos of another upcoming high-end Motorola smartphone leaked today. Dubbed Motorola Droid HD the monster of a smartphone is built around a 4.5" LCD and runs of the latest smartphone-tailored edition of Android - 2.3 Gingerbread.
    The Motorola Droid HD also features an 8 megapixel main camera, capable of recording 1080p videos (so it's almost certainly powered by a dual-core CPU), and a front-facing snapper for those video-chats that you love so much.

Motorola Droid HD
    There's also a microUSB port and an HDMI port on the ultra-slim body. Alas, we don't know yet if the Motorola Droid HD screen will really come with HD resolution (as in 1280 x 720 pixels), or if it settle for the qHD res (960 x 540 pixels) of the Motorola Atrix.
    Now qHD would still give you a cool pixel density of 244 dpi, but HD will allow the Motorola Droid HD to match the 326 dpi of the iPhone 4 Retina display.

Motorola Droid HD
    We'll be keeping you updated as more information on the Motorola Droid HD comes up.

source:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:

11. 3 کاربر از PersiAndroid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال کلوپ گوشی ها fire159's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    متاسفانه ایران

پيش فرض

ممنونم..والا من از تهران گرفتم..البته یکی از دوستام زحمته خریدو کشیده...بیچاره میگه همه چیزشو تست کرده دیگه فکرش به اینجا نرسیده که بزاره رو استند بای!!!!!!820 تموم شد واسم..
    فروشنده چیزی سرش نمیشه..جدا ینی مشکل داره؟؟چکارش کنم ؟؟ببرم پس بدم؟؟
    ممنون میشم اگه بپرسین از دوستتون که چطور مشکلش حل شده؟؟خیلی ناراحت شدم..800 بدی بعد این ایرادم رو داشته باشه!!!
    دوست عزیز تو فروم آندروید گوشی سنسیشن کلیدهای ولومش کنده شده بود . پس یعنی سنسیشن آشغاله کلا" !!
    اون دوستم که گفتم مشکلی مشابه شما با گوشی دیفای داشت هم ایشون هست :
    کد:
    میتونی از خودش بپرسی .
    فکر کنم گوشی رو همون روزهای اول عوض کرد !!!

13. این کاربر از fire159 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای PersiAndroid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    Persia

پيش فرض

دوستانی که اتریکس دارن و دنبال والپیپر استاندارد qHD هستند تو تاپیک والپیپر های اندرویدی تو صفحه 6 به بعد و صفحه آخر میتونن والپیپر ها رو ببینن اگه دوس دارین تا بیشتر بذارم

کد:

داره خودمونی میشه zare57's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

ممنون میشم اگه کسی بگه این مشکل نرم افزاری چطور حل میشه؟؟؟؟؟؟؟
    با آپدیت گوشی یا بدم بیرون رام عوض کنن!!!بیرون میگه 15 میگیره فلش بزنه واسم!!
    آخه این چه وضعیه!!موتورولا واقعا مایوسم کرد..کاش sensation میگرفتم و پوله بیخودی حروم نمیکردم..
    خودم میتونم درستش کنم؟؟
    شما با rsd و فايل فلش اصلي مربوط به رام گوشيتون اونو فلش كنيد احتمال زياد مشكلت حل ميشه .

دوستان سلام. من ديروزگوشى اتريكسم را به ٢.٣.٤ آبديت كردم البته دادم يكى از دوستان برايم انجام دادازسايت خودموتوبادوربين گوشى كمى فيلم گرفتم
    باكيفيت ٧٢٠*١٢٨٠ خلاصه دوربين خوب شده ووضوح تصويرهم خيلى خوب شده وديگه خبرى از پيكسل پيكسل شدن نيست system versionگوشى شده
    ٤.٥.٩١MB860. ATT.en.us Model number MB 860 Baseband version n-01.77.07P Webtop version WT-1.2.0-110
     ازسرعت هم هنوز تست نكردم ولى از نظر كلى خوب شده منوها كمى فرق كردند وتومنوها چندتا گزينه هم براى شركت مخابراتىat&t هم هست جورى
    كه آدم فكرمى كنه اين آبديت به سفارش at&t هست البته دوستانى كه مى تواننددرمورداين رم كه من آبديت كردم توضيح بدهند ممنون مى شوم
    واما مشكلى كه تو اين مدت كم با آن برخورد كردم بلوتوث گوشى است وقتى مى خواهم چيزى دريافت كنم كمى مشكل داره مثلآ باگوشى X7چندتا آهنگ
    را تيك زدم و به گوشى اتريكس ارسال كردم دوتاآهنگ كه ارسال شدآهنگ سوم گير مى كرد ولى تو ارسال عكس خوب دريافت مى كرد ويا چندتا موزيك ويدئو
    داشتم روX7 وقتى ارسال مى كردم اوايل كار گير مى كرد البته من وفقط با گوشى X7 آزمايش كردم
    علاوه بر توضيحات دوستمون با اپديت به جينجر برد سرعت گوشي بهتر شد مشكل واي فاي كه فرويو وجود داشت برطرف شد و ديگه نياز به پچ نداره و همينطور تو تنظيمات وايرلس گزينه hotspot كه در فرويو قابل راه اندازي نبود مشكلش برطرف شد.
    در همين قسمت يك اتصال به usb به نام tethering كه مربوط ميشه به استفاده اينترنت گوشي روي كامپيوتر با كابل.
    ايكونها و جلوه هاي موجود زيبا تر و شكيلتر شدند.
    البته يه مشكل با bluetooth ايجاد شده كه شناسايي بلوتوث هاي اطراف با مشكل همراه است يعني نه شناسايي ميشه و نه شناسايي ميكنه.

16. 2 کاربر از zare57 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال matin_vv's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان کسی اطلاع داره که این آتریکسهایی که دیجی کالا آورده، فکتوری آنلاک (از این جعبه آبی ها) هستن یا با کد آنلاک شدن (از این جعبه نارنجیا)؟

ضمناً یه کیس مقاوم و شکیل واسه آتریکس پیدا کردم، ماه:

کد:

18. 2 کاربر از matin_vv بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •