تو تاپیک نشد پیداش کنم تو سایتا هم فیلتره متاسفانهسلام دوستان
من فکر کنم توی یه پستی یه مد بود برای برف درسته؟{شایدم جای دیگه بوده}
میشه بزارید لینکشو؟
ولی امشب براتون آپلود میکنم نسخهای رو که تو کامپیوترم دارم![]()
تو تاپیک نشد پیداش کنم تو سایتا هم فیلتره متاسفانهسلام دوستان
من فکر کنم توی یه پستی یه مد بود برای برف درسته؟{شایدم جای دیگه بوده}
میشه بزارید لینکشو؟
ولی امشب براتون آپلود میکنم نسخهای رو که تو کامپیوترم دارم![]()
به نظرتون بهتر نيست كه يه تاپيك جداگانه براي بازي Euro Truck Simulator 2 ساخته بشه؟!
اين جا مربوط به يه بازي كاملا جداست...
مطمئنا اين يه باگ نيست قبلا گفتم و باز هم مي گم:وقتی بازی رو نصب میکنم همش خودش بار میده قبلا اینطوری نبود نمیدونم چی شده.
خدا کنه هر چه زودتر یورو2بیاد از باگ های این بازی راحت بشیم
بالاخره قضيه ماموريت هاي اول بازي رو فهميدم...
شما كارتون رو با استخدام شدن در يك شركت حمل و نقل شروع مي كنيد...
دوست قديمي شما Hans يك پيامك به شما مي فرسته و بهتون تبريك مي گه...
بعد از يه مدت از شركت هاي ديگه دعوتنامه هايي دريافت مي كنيد كه به شما درصد بيشتري پول مي دهند...
من خودم با قبول درخواست دوم يك Iveco كلاس A هلو گيرم اومد...!
بعدش Hans ميگه من يه شركت جديد تاسيس كردم و درآمد اين كار خيلي بيشتر از كارگري براي اون شركته!
بعد از اون دوباره دوستتون بهتون ميگه اگه مي خواي يك راننده آزاد باشي بايد يك كاميون براي خودت بخري و از چند نفر مي خواد كه كمكتون كنن...
من الان 3 درخواست دريافت كردم كه كاميون هاي دسته دهم! رو با قيمت پايين مي فروشن...
همین رو به زور زدم 3 بار بسته شده آخر انقدر التماس کردم که نبستنش میگفت یه تاپیک واسه یورو تراک هست من هم میگفتم این جرمن تراک فرق داره بلاخره با کلی بدبختی بسته نشد اینجابه نظرتون بهتر نيست كه يه تاپيك جداگانه براي بازي Euro Truck Simulator 2 ساخته بشه؟!
اين جا مربوط به يه بازي كاملا جداست...
واسه من تازه اینطوری شده بعد این که بار رو ترخیص میکنم خود اتوماتیک یه بار انتخاب میکنه مجبورم ببرمش بالای بار یه فلش میزنه بدون اینکه خودم انتخابش کنمبالاخره قضيه ماموريت هاي اول بازي رو فهميدم...
شما كارتون رو با استخدام شدن در يك شركت حمل و نقل شروع مي كنيد...
دوست قديمي شما Hans يك پيامك به شما مي فرسته و بهتون تبريك مي گه...
بعد از يه مدت از شركت هاي ديگه دعوتنامه هايي دريافت مي كنيد كه به شما درصد بيشتري پول مي دهند...
من خودم با قبول درخواست دوم يك Iveco كلاس A هلو گيرم اومد...!
بعدش Hans ميگه من يه شركت جديد تاسيس كردم و درآمد اين كار خيلي بيشتر از كارگري براي اون شركته!
بعد از اون دوباره دوستتون بهتون ميگه اگه مي خواي يك راننده آزاد باشي بايد يك كاميون براي خودت بخري و از چند نفر مي خواد كه كمكتون كنن...
من الان 3 درخواست دريافت كردم كه كاميون هاي دسته دهم! رو با قيمت پايين مي فروشن...![]()
خوب بعد از اينكه خودتون پول جمع كردين و كاميون خريدين ديگه مي تونين هر باري كه دلتون خواست رو از هر كجا كه خواستين بگيرين...واسه من تازه اینطوری شده بعد این که بار رو ترخیص میکنم خود اتوماتیک یه بار انتخاب میکنه مجبورم ببرمش بالای بار یه فلش میزنه بدون اینکه خودم انتخابش کنم![]()
من میدونم چرا بازی تو اینجوری شده
فهمیده تو از این بازی زده شدی دنبال یورو 2 میخوای بری باهات لج داره میکنه
تا الان هم که میگفتی خوب بود بازی حالا که به اومدن یورو 2 چیزی نمونده بازی بدی شده و باگ داره بازی؟![]()
نه دوست عزیز نیازی به زدن تاپیک جداگانه نیست
1-چون این تاپیک دیگه شناخته شده هست
2-این بازی های کامیونی برای یک شرکت هستند به نام scs software
3-کلا این سبک بازی های سیمولاتور مثل بازیهای
Euro Truck Simulaor-German Truck Simulator-Euro Truck Simulator 2-Austrian Truck Simulator-Uk Truck Simualtor
کلا خیلی شباهت دارن با هم مثل سبک رانندگیشون-طریقه سیو کردن-تمام رمزهای این بازی ها به هم میخوره
یعنی اگه شما یکی از این نسخه از این بازی ها رو انجام بدی میبینی که نسخه های دیگه فقط کامیون ها و جاده هاش فرق میکنه همین وگرنه همه چیزشون شبیه به هم هست و چون توی این تاپیک راجع به بازیهای -Uk Truck Simualtor-Austrian Truck Simulator-Euro Truck Simulaor-German Truck Simulator
بحث شده این تاپیک یک تاپیک کلی و جامع برای این سبک بازی ها هست و هر نسخه ای که از این بازی ها بیاد توی این تاپیک راجع بهش بحث میشه حتی راجع به نسخه 18Wheels Of Steel Xtreme 2 هم توی این تاپیک بحث شده
موفق باشید![]()
نه دوست عزیز نیازی به زدن تاپیک جداگانه نیست
1-چون این تاپیک دیگه شناخته شده هست
2-این بازی های کامیونی برای یک شرکت هستند به نام scs software
3-کلا این سبک بازی های سیمولاتور مثل بازیهای
Euro Truck Simulaor-German Truck Simulator-Euro Truck Simulator 2-Austrian Truck Simulator-Uk Truck Simualtor
کلا خیلی شباهت دارن با هم مثل سبک رانندگیشون-طریقه سیو کردن-تمام رمزهای این بازی ها به هم میخوره
یعنی اگه شما یکی از این نسخه از این بازی ها رو انجام بدی میبینی که نسخه های دیگه فقط کامیون ها و جاده هاش فرق میکنه همین وگرنه همه چیزشون شبیه به هم هست و چون توی این تاپیک راجع به بازیهای -Uk Truck Simualtor-Austrian Truck Simulator-Euro Truck Simulaor-German Truck Simulator
بحث شده این تاپیک یک تاپیک کلی و جامع برای این سبک بازی ها هست و هر نسخه ای که از این بازی ها بیاد توی این تاپیک راجع بهش بحث میشه حتی راجع به نسخه 18Wheels Of Steel Xtreme 2 هم توی این تاپیک بحث شده
موفق باشید![]()
این دوستمون بازی رو دانلود کردند؟
تست کردند؟
این هم مد جاده برفی
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من این تاپیک رو دیدم و از این بازی خوشم اومد
لینک دانلودی ازش هست ؟ تورنت هم باشه خوبه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)