روابط زناشوییش؟ نهاز اون چیزا نداره!
![]()
روابط زناشوییش؟ نهاز اون چیزا نداره!
![]()
مغازه های مختلفو امتحان کن ... general store ها می خرن همه چیو...
بابا جون خودتون وایسید ما هنوز بازی به دستمون نرسیده!!!
یعنی چی آخه؟ من رفتم عضو Dark brotherhood شدم این خانومه که اولش باهاش صحبت میکنیم ازش خوشم اومد با خودم گفتم میگیرمش بعدش دیدم شوهر داره. کاشکی یه ماموریت پیش بیاد شوهرش بمیره![]()
نمیشه بری مخفیانه بدون اینکه کسی بفهمه یارو رو ترور کنی زنرو تور کنی؟!
نه دیگه همشون که بد نیستناون Imperial ها همونایی بودن که اول بازی میخواستن اعدامت کنن!![]()
.اونا میخواستن شورشی ها رو اعدام کنند. اون یارو هم گفت که اسم من توی لیست نیست ولی اون زنیکه کاپیتان عوضی گفت به لیست کاری نداشته باش اعدامش کن. این شورشی ها قصدشون اینه که اسکایریم رو از Tambriel جدا کنند برای همین من ازشون خوشم نیومد.
---------- Post added at 10:52 PM ---------- Previous post was at 10:49 PM ----------
من هم اضافه میکنم هر جا هم دیدی نچرخید سریع ولش کن برو یه جا دیگه وگرنه lock pick میشکنه.
چرا اتفاقا توی فکرش هستم ولی مثل اینکه یه لیست ازدواج هست فقط با اونها میشه ازدواج کرد یعنی فکر کنم هیچ جوره نمیشه تورش کرد.نمیشه بری مخفیانه بدون اینکه کسی بفهمه یارو رو ترور کنی زنرو تور کنی؟![]()
Last edited by aristocrat; 14-11-2011 at 22:56.
خیلی شبیه Fall Out هست
البته از نظر من یکم بیشتر هم هست
چون فال اوت مجیک اینا هم نداشت
یکجا رفتیم یک اسب دزدیدم نشد در رم شهر رو به خاک و خون کشیدم![]()
بازیش که شاهکاره هر قسمتش بری برا خودش یه داستان قوی داره. من شوخی شوخی رفتم دانشگاه جادوگیری که یه کلیک کنم جادو یاد بگیرم دیدم نه واقعا مثل دانشگاست ( بهم اتاق دادن و استاد داشتیم و تمرین کردیم و اردو رفتیم و با 3 تا شاگرد دیگه که یکیشون Nord بود هم آشنا شدم و هرکدومشون شخصیت ها و هدف های جالبی داشتم و .... ) و کلی درگیرش شدم و واسه خودش داستانی داره
درکل مشخصه خیلی روش کار کردن و خیلی عالی شده . فقط حیف که واقعا وقت گیره و آدمو از کارو زندگی میندازه
Last edited by anti-military; 14-11-2011 at 23:25.
این ازدواجش به چه صورت هست ؟ باید حلقه ای چیزی بهش داد یا باهاش صحبت کنیم گزینه داره ؟
شرطی چیزی نداره ؟مثلاً خونه داشته باشیم ، اسب داشته باشم اینا
؟
ازدواج هم فقط به صورت مرد با با زن انجام می شه یا ... ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)