تمام مدلهایی که نام بردید گیرنده دیجیتال داخلی دارند و شما با گوشی گالاکسی خودتون به هر سه مدل میتوانید توسط all share متصل بشوید. نظر من اینه که مدل 7770 را بگیرید که گارانتی هم داره و قطعاتش موجوده.
تمام مدلهایی که نام بردید گیرنده دیجیتال داخلی دارند و شما با گوشی گالاکسی خودتون به هر سه مدل میتوانید توسط all share متصل بشوید. نظر من اینه که مدل 7770 را بگیرید که گارانتی هم داره و قطعاتش موجوده.
دوستان میتونید فرق سری C و D را در ال ای دی های سامسونگ توضیح دهید من نمیدونم 46اینچ D5000 بگیرم یا C6200 لطفا" راهنمایی کنید
تا جایی که من میدونم سری C مدل های 2010 هست و سری D مدل های 2011 و دیگه اینکه 5000 سری 5 هست و 6200 سری 6 موفق باشید
از دوستان کسی نبود یه راهنمایی کنه ما رو؟!40 یا 42 اینچ؟
دست شما درد نکنه یعنی سری D جدیدتره . پس D5000 از C6200 بهتره ؟ کسی از فرقشون خبر نداره ؟ کیفیت تصویر کدوم بهتره ؟
دوست عزیز سامسونگ کلا ال ای دی 42 اینج نداره و 40 و 46 و 32 و 37 داره. تو این رنج قیمت شما میتونی ال ای دی 40 اینچ مدل d5550 ویا d5950 بگیری که دومی اسمارت ولی اولی اسمارت نیست. ضمن اینکه مقدار جزیی کنتراست دومی بیشتر است و تو چیزای دیگه فرقی ندارند. هر دو تاشون هم با سینمای خانگی اشانتیون همراه هستند.
من هم یک سامسونگ 55 اینچ سری 8 خریدم UE55D8000 دو سه روز بعد متوجه یک نور آبی یا خاکستری توی بعضی از تصاویر شدم که سمت چپ اون پایین تصویر بود . با شرکت سامسونگ تماس گرفتم 3 روز بعد اومدند شیشه روی تلویزیون را عوض کردند گفتند این اشکال توی اکثر ال ای دی های بزرگ هست . حالا دیروز متوجه شدم گویا هنگام تعویض یا به طور اتفاقی یک از لامپهای ال ای دی سوخته ( البته به نظر خودم ) چون به اندازه یک لامپ وسط صفحه قرمز رنگ شده و تغییر هم نمیکنه . خلاصه دوباره زنگ زدم قراره بیاند نگاه کنند حالا تا یکی دو روز دیگه ببینیم چی پیش میاد .![]()
کسی از دوستان اطلاع داره که "سام سرویس" خودش بعد از مدتی برای آپدیت تلویزیون های سامسونگ اقدام میکند؟
یعنی از خود نمایندگی میان و خودشان تلویزیون را آپگرید میکنن و میرن؟
تلویزیونهای سامسونگ اگر بتونی فایل آپدیتش رو از سایت سامسونگ بگیری قابلیت آپدیت شدن رو دارن اما این چیزی که شما میگی رو نمی دونم و تا حالا نشنیدم
دوست عزیز pvr فقط زمانی فعال میشه که شما دستگاه رکوردر سامسونگ بخری. بعد با همون کنترل تلویزیونت می تونی دستگاه رکوردرت رو هم کنترل کنی و تصاویر رو توی حافظه اش ضبط کنی و بعد توسط خود همون رکوردر بریزی روی سی دی با فرمت dvd یا vcd
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)