تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 76 از 227 اولاول ... 266672737475767778798086126176 ... آخرآخر
نمايش نتايج 751 به 760 از 2267

نام تاپيک: Mass Effect 3

آخر فروم باز virus2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    NormandySR2       نام.گوشی : Samsung Galaxy Note3

پيش فرض

مولتی پلیر
    مولتی پلیری که فعلا ما بازی کردیم خیلی مولتی پلیر نبود.....
    یعنی فقط یه قسمت داره که دقیقا مثل قسمت horde بازی gears هستش و حالت طرفین رقابتی نداره....چون مدهای team deathmatch یا dmination یا king of the hill نداره که دو طرف ادم با هم رقابت کنن.....
    حالا نمیدونم تو بازی اصلی tdm اینا خواهد بود یا فقط همین مد(که امیدوارم باشه)
    .

در نسخه اصلی هم حالت Versus وجود نداره و فقط Coop ـه ، حالا باید دید به غیر از این مد Survival حالت دیگه هم داره یا نه
    اگه فقط همین باشه ، بعد از یک هفته بازی کردن دیگه کسی سراغ مولتی نمیره

-----------------------------------

یک تریلر خیلی قشنگ از مس افکت
    تو این ویدئو بعضی از صحنه های ME1 ، ME2 رو جمع کردن و صحبت های Sovereign رو هم گذاشتن روش با یک آهنگ خیلی قشنگ
    این ویدئو همون اوایل که اولین تریلر ME3 اومد پخش شده بود
    پیشنهاد میکتم ببینید ؛ صدای Sovereign خیلی قشنگش کرده

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

اینم متنی که Sovereign میخونه :

Reaper? A label created by the Protheans to give voice to their destruction. In the end, what they chose to call us is irrelevant. We simply... are
    We have no beginning. We have no end. We are infinite
    Rudimentary creatures of blood and flesh, you touch my mind, fumbling in ignorance, incapable of understanding
    There is a realm of existence so far beyond your own you cannot even imagine it. I am beyond your comprehension. I am Sovereign
    I am the Vanguard of your destruction
    Your lives are measured in years and decades. You wither and die
    We are eternal, the pinnacle of evolution and existence. Before us, you are nothing. Your extinction is inevitable , We are the end of everything
    We impose order on the chaos of organic evolution , The cycle cannot be broken
    The time of our return is coming. Our numbers will darken the sky of every world. You cannot escape
    You exist because we allow it, and you will end because we demand it
    اگر کسی حوصله داشت ترجمش کنه ، بعضی حرفهاش در مورد ME3 ـه

2. 7 کاربر از virus2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز AlexMercer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

ریپر؟ عنوانی بود که پروتئون ها برای بیان عامل انحدامشون به اشتباه بر روی ما گذاشتند. به طور ساده ما ... هستیم!

ما آغازی نداریم. ما پایانی نداریم. ما نا محدودیم.

موجودات اولیه از گوشت و خون و غرق در جهالت هتسید.، توانایی فهمیدن ندارید.

واقعیتی در حیات و زندگی آنسوی موجودیت شما هست که شما حتی توانایی تصورش را هم ندارید. من خارج از درک شما هستم . من ساورین (با اقتدار و شهریار ) هستم.

من پیشتاز نابودی شما هستم.

زندگی شما محدود به سال و قرنه. در نهایت شما پیر و فرتوت میشین و میمیرین.

ما جاودانه هستیم. راس حیات و تحول. بدون ما شما هیچ نیستین. نابودی شما حتمی ست. ما پایان همه چی هستیم.

ما نابودی موجودات اورگانی را بر آنها تحمیل میکنیم. این چرخه قابل نابودی نیست.

زمان برگشت ما نزدیکه. تعداد ما آسمان هر دنیایی رو تاریک میکنه. شما راه فراری ندارید.

شما زندگی میکنید چون ما به شما اجازه میدهیم. و شما نابود میشید چون ما خواستار آن هستیم.

خیلی دوست دارم در 3 که کلا تاریخ و منشا حضورشون رو متوجه میشیم بدونم چی بودن و فلسسفه ریپر ها چیه.

در ضمن معلوم نیست داستان نویس ها چه پیامی و چه فلسفه ای در بیان این داستان داشتند ولی مطمئنا همین طوری الکی این داستان روایت نشده.

4. 8 کاربر از AlexMercer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه reza207's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    همون جایی که متولد شدم

پيش فرض

کینکت دارها برن تمرین کنن تا امدن بازی

6. 3 کاربر از reza207 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال آفيس soroosh_cz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    روناش

پيش فرض

ریپر؟ عنوانی بود که پروتئون ها برای بیان عامل انحدامشون به اشتباه بر روی ما گذاشتند. به طور ساده ما ... هستیم!

واقعیتی در حیات و زندگی آنسوی موجودیت شما هست که شما حتی توانایی تصورش را هم ندارید. من خارج از درک شما هستم . من ساورین (با اقتدار و شهریار ) هستم.

ما جاودانه هستیم. راس حیات و تحول. بدون ما شما هیچ نیستین. نابودی شما حتمی ست. ما پایان همه چی هستیم.

زمان برگشت ما نزدیکه. تعداد ما آسمان هر دنیایی رو تاریک میکنه. شما راه فراری ندارید.

شما زندگی میکنید چون ما به شما اجازه میدهیم. و شما نابود میشید چون ما خواستار آن هستیم.

خیلی دوست دارم در 3 که کلا تاریخ و منشا حضورشون رو متوجه میشیم بدونم چی بودن و فلسسفه ریپر ها چیه.

در ضمن معلوم نیست داستان نویس ها چه پیامی و چه فلسفه ای در بیان این داستان داشتند ولی مطمئنا همین طوری الکی این داستان روایت نشده.
    خسته نباشی داداش شما هم معلومه خوب تو داستان فرو رفتید.
    اگه دقت کنید دو محصول پرفروش Bioware یعنی Mass Effect و Dragon Age دارن دو چیز رو تبلیغ میکنن:
    1) خوب جلوه دادن و مثبت نشان دادن جادوگرا توی Dragon Age.
    2) وابستگی مطلق به جرم - همینکه Shepard بعد از دوسال با بازسازی بدنش با همون شخصیت و حافظه برگردونده میشه - با اعتقاد ما به وجود روح و ... در تناقضه - چنین به نظر میرسه که میخوان تمام ویژگی ها و خلقیات و ... رو فقط به جسم(حالا به مغز یا DNA) نسبت بدن و اینکه مرگ ربطی به روح نداره.
    من اتفاقا از داستانش خوشم میاد و نظرم اینه که کسی بهتره این رو بازی کنه که تفاوت درست و غلط رو بدونه.

پذیرنده ی دشنام های شما هستم نظر خودم رو گفتم.

8. 4 کاربر از soroosh_cz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

اگه دقت کنید دو محصول پرفروش Bioware یعنی Mass Effect و Dragon Age دارن دو چیز رو تبلیغ میکنن:
    2) وابستگی مطلق به جرم - همینکه Shepard بعد از دوسال با بازسازی بدنش با همون شخصیت و حافظه برگردونده میشه - با اعتقاد ما به وجود روح و ... در تناقضه - چنین به نظر میرسه که میخوان تمام ویژگی ها و خلقیات و ... رو فقط به جسم(حالا به مغز یا DNA) نسبت بدن و اینکه مرگ ربطی به روح نداره.
    من اتفاقا از داستانش خوشم میاد و نظرم اینه که کسی بهتره این رو بازی کنه که تفاوت درست و غلط رو بدونه.

بیشتر بازی های rpg در زمان گذشته جادو دارن ربطی به بایو ور نداره. مثل skyrim بعدا ما نمیتونیم بدون دلیل عدم وجود جادوگر رو اثبات کنیم. من به شخصه اعتقاد دارم وجود داشته.

ولی منظور من از داستان مس افکت فقط مرگ شپرد نبود. اینم خوبه بدونی شپرد نمرده بود. نزدیک های مرگ بود. که سربازان شادو بروکر پیداش میکنند و داخل tube میگزارند و تمامی تدابیر موجود برای زنده موندنش رو اعمال میکنند که بعد سربروس نجاتش میده.

منظور من بیشتر خود ریپر ها بود. سخنان ساورین در بالا خیلی ساده نیست از نظر من فلسفیه.

یک کاربری توی یکی از سایت های دانلود فیلم هست. هر فیلمی میبینه میگه ماسونی بود! مس افکت هم ماسونیه!! ( خودم یه زمانی گول همین حرفای شیرین فراماسونی دوست داران ولایت رو خورده بودم تاپیکش موجوده!)

10. 4 کاربر از AlexMercer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    021

پيش فرض

بالاخره اکثر بازیهایی که گنده میشن دستی توی این بحثا دارن...
    مس افکت رو نمیدونم ولی بتمنو می بینیم که چطوری این نینجارو گنده کرن و بالا آوردن..همینطور شخصیتهای دیگه..ماهم که ماشالا غرقه این جور بازی ها شدیم...
    میدونیم داستان چیه ها...ولی باز بازی میکنیم..

12. 2 کاربر از Steps-Rap بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال manuelcalavera's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

وقتی حرفی میزنید ، و مهمتر از اون ، توی حرفتون میخواید کسی رو متهم کنید ، لطفا" خوب روش فکر کنید !

1) توی Dragon Age اتفاقا" بدترین قشر ، جامعه ی جادوگرا بود ، غیر از Blood Mage ها که کلا" ملعون به حساب میومدن ، نصف ِ بیشتر جادوگرها افکار خبیثانه و اینجور مسائل رو داشتن . Abomination ها و اینها که به کنار .
    2) در مورد دوم ، خودت داری خودت رو رد میکنی . نصف ِ بیشتر ِ شپرد رو از اول ساختن ولی شپرد هنوز همون آدم بود ، این یعنی چی ؟ یعنی موجودیت فرا تر از جرم هست . هر چقدر هم از نو ساختن یارو رو ، ولی ماهیتش تغییر نکرد .

*) کلا" با این طرز فکر که دشمنی وجود داره که همیشه شما رو هدف قرار داده و میخوان شما رو از افکار بینهایت پاک و راستینتون دور کنه ، پوچترین برخورده با طبیعت . ملت های دیگه زندگی دارن ، کار دارند ، زن و بچه دارند ، اینکه حتی نویسنده های بایوور رو به توطئه چینی متهم میکنید و البته خودتون رو در ستایش از دونستن ِ حق و باطل بالا میبرید بیشتر خنده دار هست .
    **) بازیباز برای چی بازی میکنه ؟ که از دنیای واقعی خارج بشه ، و در دنیایی قرار بگیره که نه تجربه ش کرده ، و نه حتی انسانی زنده ( In Flesh ) اون رو تجربه کرده باشه و از این شرایط لذت میبره . آیا وجود ِ Dragon در نصف ِ داستان های اساطیری رو هم شما تزریق ِ نوعی طرز فکر میدونید ؟ یا مثلا" دیالوگ هایی از Mass Effect که بیش از هر فیلم دیگه ، روی شما تاثیر میذاره و شمارو به انسانیت ، خوبی ، نیکی و محبت دعوت میکنه هم توطئه است ؟ این اتفاق ها در بازی ها میافته برای اینکه برای بازیباز جذابه و نه چیز دیگه .

14. 9 کاربر از manuelcalavera بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال neon_91's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    کهکشان راه شیری

پيش فرض

چه حرف های عجیبی
    بدون شک هر کسی برای بار اول این حرف هارو بخونه می تونه ویژگی های یک ریپر رو با god یکی بدونه.اینکه ریپرها بگن ما جاودانه ایم ما پایان و آغاز نداریم دقیقا همون ویژگی هاست.
    حال به نظر من پیام این حرف می تونه این باشه که هر کسی با تکیه به علم و صرفا با تکیه به عقل و هوشش می تونه بر هر مشکلی فایق بیاد و اگه شپرد ریپرهارو شکست بده این در واقع پیروزی شپرد نیست بلکه پیروزی عقل و هوش ارگانیک بر خدای بدی ها و نابودی(همون ریپرها)است و درنتیجه این هوش و عقل است که در این گیتی بالاتر از همه چیز است.پیام دوم طبیعتا تکیه بر مادی گرایی مطلق بودن این دنیاست.این که یک ریپر با این ویژگی هایی که از خودش میگه با شلیک به اون چشمی که ازش لیزر به بیرون میزنه نابود میشه اینو میگه که هر چیزی هر چقدر ماورایی به نظر برسه بالاخره از ماده ساخته شده و چیزی به غیر این وجود نداره.
    حالا چرا بایوار اومده این کارو کرده؟چه اهدافیو می خواسته دنبال کنه؟در این صورت باید بگم شاید با این کارش اهداف خیلی از افراد دنبال شده ولی اینو باید بدونیم که بایووار اول از همه یه استودیوی بازی سازی است و خب طبیعتا دنبال پول بیشتر و فروش بیشتر و برجسته کردن بازیش است و اینجوری می تونه از بازیش یه عنوان درخور توجهی بسازه و جذابیت بازیش و فروش بیشتر اون رو باعث بشه.
    حال وظیفه ما اینه که این بازیو بگیریم و از بازی کردن باهاش لذت ببریم و پایان باشکوه شپردو ببینیم و در آخر هم به تیم سازنده بایووار بابت ساخت این بازی مشتی درود بفرستیم

16. 5 کاربر از neon_91 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

نه من انچنان اعتقاد ندارم مس افکت داستانی سیاسی و یا ضد دینی داشته باشه. کلا خودمم بدم میاد در باره هر چیزی سریعا یک گروهی( ذوب ولایت سری به وبسایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بزنید متوجه میشین.)

مثلا پروژه لازروس که شپرد با اون زنده شد منشا ئی در انجیل داره. لازاروس یا Lazarus of Bethany فردی بوده که 4 روز پس از مرگش توسط حضرت عیسی زنده شده.بعد ها به طور گسترده از لازاروس در داستان های بتمن در مورد شخصیت راشل گو استفاده میشه .

از نظر من حتی منشا این داستان هم میتونه بر اساس افسانه ها و داستان های انجیل و یا کتاب مذهبی یهودیان باشه. واسه من سواله که ریپر ها نشان گر چی هستند. کلا تفسیر ریپر از نظر من:

موجودی که از نظر علم و تکنولوژی از ما برتره و تکنولوژی و علم خودش رو تا حدی در اختیار ما میزاره تا ما ازش استافده کنیم و بعد از ترس پیشرفت بیش از حد موجودات دست به کشتار آنها میزنه. اگر یادتون باشه پروتئون ها ( تیم تحقیقاتی که در ایلوس زندگی میکردند) تونسته بودند به تکنولوژی ریپر ها برسند و هم نقشه نابودی آنها رو بنویسند( که در 3 بهش دست پیدا میکنیم) و هم یک mass relay در سیتادل ساخته بودند.

18. 6 کاربر از AlexMercer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال آفيس soroosh_cz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    روناش

پيش فرض

وقتی حرفی میزنید ، و مهمتر از اون ، توی حرفتون میخواید کسی رو متهم کنید ، لطفا" خوب روش فکر کنید !

1) توی Dragon Age اتفاقا" بدترین قشر ، جامعه ی جادوگرا بود ، غیر از Blood Mage ها که کلا" ملعون به حساب میومدن ، نصف ِ بیشتر جادوگرها افکار خبیثانه و اینجور مسائل رو داشتن . Abomination ها و اینها که به کنار .
    2) در مورد دوم ، خودت داری خودت رو رد میکنی . نصف ِ بیشتر ِ شپرد رو از اول ساختن ولی شپرد هنوز همون آدم بود ، این یعنی چی ؟ یعنی موجودیت فرا تر از جرم هست . هر چقدر هم از نو ساختن یارو رو ، ولی ماهیتش تغییر نکرد .

*) کلا" با این طرز فکر که دشمنی وجود داره که همیشه شما رو هدف قرار داده و میخوان شما رو از افکار بینهایت پاک و راستینتون دور کنه ، پوچترین برخورده با طبیعت . ملت های دیگه زندگی دارن ، کار دارند ، زن و بچه دارند ، اینکه حتی نویسنده های بایوور رو به توطئه چینی متهم میکنید و البته خودتون رو در ستایش از دونستن ِ حق و باطل بالا میبرید بیشتر خنده دار هست .
    **) بازیباز برای چی بازی میکنه ؟ که از دنیای واقعی خارج بشه ، و در دنیایی قرار بگیره که نه تجربه ش کرده ، و نه حتی انسانی زنده ( In Flesh ) اون رو تجربه کرده باشه و از این شرایط لذت میبره . آیا وجود ِ Dragon در نصف ِ داستان های اساطیری رو هم شما تزریق ِ نوعی طرز فکر میدونید ؟ یا مثلا" دیالوگ هایی از Mass Effect که بیش از هر فیلم دیگه ، روی شما تاثیر میذاره و شمارو به انسانیت ، خوبی ، نیکی و محبت دعوت میکنه هم توطئه است ؟ این اتفاق ها در بازی ها میافته برای اینکه برای بازیباز جذابه و نه چیز دیگه .
    عزیز من، بله توی مورد اول، اگر شما Mage انتخاب کنید، خیلی از جاها به دفاع از جادوگرها می پردازید (یکم روی این عمل دقت کن) منظورم کل جادوگرا نبود.
    توی مورد دوم، شما میتونی چشمات رو ببندی - اتفاقا من هم کسی نیستم که بیام پاچه بگیرم ولی مطمئن باش داستان هر دو بازی بسیار منظور داره! خیلی زیاد! تابلوه - من خودم هم که بازی میکنم که هر دقیقه Esc نمیزنم فکر کنم جنبه های ماسونی ـش رو پیدا کنم - من میگم:"بهتره کسی که بازی میکنه و به داستان و گفته ها خیلی اهمیت میده - فرق درست و نادرست رو بدونه - اونی هم که(مثل شما) صرفا میخواد بازی کنه که تو محیطش قرار بگیره و توی عمق نره که کلا هیچی، نکته ی خاصی دربارش نیست).
    با این حساب من خودم هنوز طرفدار پاقرص Bioware هستم چون واقعا داره بین این همه بازی بدردنخور، بازی های قشنگ و مفهومی میسازه.

اون جمله ی قرمز هم که مشخص کردم، یکم زیادی افراطی هست، من میگم بهتره بدونی چی دارن میگن. معمولا توی سریال ها و بازی ها یه جمله چندین بار با صدای رسا تکرار میشه که اگر دقت کنی، مشکوک هستن، Harbinger تو مس افکت 2 چند بار یه سری جمله رو تکرار میکنه؟؟؟!!!
    در ضمن آخر همون جمله ی قرمز:"ما با طبیعت کاری نداریم... تازه میریم 13بدر حالشو می بریم "

20. 4 کاربر از soroosh_cz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •