تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: پیش‌بینی قهرمان؟

راي دهنده
234. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • آرسنال - Arsenal

22 9.40%
  • اینتر - Inter

5 2.14%
  • بارسلونا - Barcelona

68 29.06%
  • بایرن مونیخ - Bayern Munich

22 9.40%
  • تاتنهام - Tottenham

4 1.71%
  • چلسی - Chelsea

12 5.13%
  • شاختار دونتسک - Shakhtar Donetsk

0 0%
  • شالکه - Schalke

0 0%
  • رئال مادرید - Real Madrid

55 23.50%
  • رم - Roma

0 0%
  • کپنهاگن - Copenhagen

0 0%
  • لیون - Lyon

0 0%
  • مارسی - Marseille

0 0%
  • منچستر یونایتد - Manchester United

36 15.38%
  • میلان - Milan

10 4.27%
  • والنسیا - Valencia

0 0%
صفحه 76 از 115 اولاول ... 266672737475767778798086 ... آخرآخر
نمايش نتايج 751 به 760 از 1141

نام تاپيک: لیگ قهرمانان اروپا (UEFA Champions League) | فصل 2010-2011 | حذفی

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

هشدار کلوزه به اینتر: مانند دیدار مقابل هامبورگ بازی خواهیم کرد

سایت گل- میروسلاو کلوزه، مهاجم بایرن مونیخ، به بازیکنان اینتر هشدار داد در دیدار برگشت مرحله یک هشتم نهایی لیگ قهرمانان مقابل بایرن در آلیانس آره نا شب سختی را پشت سر خواهند گذاشت.

بایرنی ها که در دو هفته اخیر نتایج خوبی کسب نکرده بودند، در دیدار این هفته مقابل هامبورگ 6-0 به پیروزی رسیدند، نتیجه ای که موجب اخراج آرمین فه، سرمربی حریف شد.

بایرن در دیدار رفت در سن سیرو با نتیجه 1-0 مقابل اینتر به برتری رسید و کلوزه معتقد است تیمش می تواند در دیدار برگشت فشار روی حریف را افزایش دهد.

او در گفتگو با اسکای گفت:" ما مقابل اینتر همانند دیدار مقابل هامبورگ بازی خواهیم کرد. ما در خانه آنها پیروز شده ایم به همین دلیل می توانیم دفاع کنیم اما سعی می کنیم گلزنی کنیم تا فاصله مان با آنها را افزایش دهیم."

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    2011/3/13

کراوچ: تاتنهام می‌خواهد آرسنال را پشت سر بگذارد؛ عاشق لیگ قهرمانان شده‌ایم!

سایت گل – پیتر کراوچ، مهاجم تاتنهام گفته آنها می‌خواهند آرسنال را در لیگ برتر بگیرند.

اوضاع در ورزشگاه امارات در این دو هفته خیلی خوب نبوده و آرسنال از سه رقابت کنار رفته است.

تاتنهام 48 امتیاز دارد و آرسنال 57 امتیاز، ولی کراوچ می‌گوید: «این که بالاتر از آرسنال قرار بگیریم معنای خاصی دارد. برای باشگاه این عالی خواهد بود چون آنها چند سال است بالاتر از ما قرار می‌گیرند و حالا زمان آن رسیده که یک گام به پیش بگذاریم.»

کراوچ می‌گوید تاتنهام به سرعت دارد فاصله را با آرسنال کم می‌کند: «ما می‌خواهیم تا جای ممکن به آرسنال نزدیک شویم.

آنها در لیگ برتر هنوز از ما پیش هستند، اما ما داریم نزدیک‌تر می‌شویم. به زودی بالاتر از آنها در لیگ خواهیم بود.ما مقاومتی نشان داده‌ایم که خیلی‌ها فکر می‌کردند نداریم. ما در لیگ قهرمانان به جز یک دیدار، در تمامی بازی‌های خانگی پیروز شدیم، گل زدیم، تیم‌های بزرگ را بردیم و می‌خواهیم این روند را حفظ کنیم.به رختکن که می‌نگرم می‌بینم که بازیکنانی رویایی داریم و استعداد تهاجمی ما فوق‌العاده است.»

او همچنین افزود که هری ردنپ ترجیح می‌دهد در لیگ قهرمانان به بارسلونا نخورند: «می‌خواهیم در جمع چهار تیم برتر باشیم، چون عاشق لیگ قهرمانان هستیم و می‌خواهیم فصل بعد در این رقابت‌ها باشیم.»

کد:
    By Hamidreza Keshavarz

2011/3/14

فیلیپ لام: خوشحالم که به روند پیروزی برگشتیم

سایت گل – فیلیپ لام، کاپیتان بایرن مونیخ گفته از این که تیمش هامبورگ را در بوندس‌لیگا شش بر صفر شکست داد خوشحال است. این برد، پس از سه بازی بدون برد رقم خورد و باعث شد فاصله بایرن با هانوفر، تیم سوم جدول تنها به دو امتیاز برسد.

لام، کاپیتان بایرن می‌گوید: «گام اول را برداشتیم، چون حالا به لیگ قهرمانان نزدیک‌تریم.»

بایرن در سه‌شنبه به مصاف اینتر، قهرمان فصل پیش لیگ قهرمانان می‌رود، در حالی که در بازی رفت در خانه اینتر یک بر صفر پیروز شده است.

لام می‌گوید آنها باید مقابل اینتر عالی باشند: «باید اوضاع را در روز سه‌شنبه عالی به پیش ببریم. همه بازیکنان می‌خواهند در لیگ قهرمانان بازی کنند و این را در دیدار مقابل هامبورگ نشان دادیم. اما ما باید سخت تلاش کنیم.»

کد:
    2011/3/14

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

رییس لیون: مورینیو به دنبال تساوی مقابل ماست

سایت گل – ژان میشل اولا، رییس باشگاه لیون رویکرد ژوزه مورینیو به دیدال چهارشنبه لیگ قهرمانان را بررسی کرده و می‌گوید او به دنبال تساوی بدون گل و ملال‌آور است.

رییس باشگاه فرانسوی گفته این مربی پرتغالی ترکیبی فوق دفاعی را به میدان خواهد فرستاد تا با توجه به تساوی یک بر یک در ورزشگاه ژرلان صعود کند.

اولا در گفتگو با وب‌سایت رسمی باشگاه گفت: «مطمئنم که مورینیو به دنبال تساوی بدون گل است.

اما ما هم تلاش خواهیم کرد که صعود کنیم و اگر این طور شود اتفاقی بی‌سابقه خواهد بود. شرایط مانند سال گذشته نیست، و با توجه به تساوی در خانه اوضاع حتی دشوارتر هم خواهد بود. ما از هیچ کس نمی‌ترسیم.»

ژرمی تولالان، هافبک لیون هم گفت: «اگر صعود کنیم عالی می‌شود ولی رئال مادرید ساختار دفاعی بهتری در این فصل پیدا کرده. ما باید از فضاها استفاده کنیم و باید در نیم‌ساعت اول بازی مراقب باشیم، چون فکر می‌کنم رئال مادرید می‌خواهد همان اوایل بازی به گل برسد.»

کد:
    پی نوشت : تکبیر

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

ماریو گومز: بایرن می تواند قهرمان لیگ قهرمانان شود

سایت گل- ماریو گومز، ستاره باشگاه بایرن مونیخ، معتقد است که تیمش می تواند کار را مقابل اینتر تمام کرده و به سمت مراحل بعدی رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا بروند.

تیم آلمانی سه شنبه شب در ورزشگاه آلیانس آرنا میزبان اینتر خواهد بود و این درحالی است که در دیدار رفت بایرن با نتیجه 0-1 اینتر را در سن سیرو شکست داد.

گومز به خبرنگاران گفت:« موفقیت در رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا برای ما مقدور است و ما می خواهیم جام قهرمانی را مال خود کنیم. البته باید با دقت و احتیاط فراوان مقابل اینتر قرار بگیریم.»

گومز می داند که تیمش برای صعود به دور بعد کار سختی را پیش رو دارد:« بارسلونا قطعا مدعی اصلی قهرمانی در لیگ قهرمانان اروپاست.ولی در دنیای فوتبال همه چیز ممکن است.ما هم در جمع یکی از تیمهایی هستیم که می توانیم جام را بالای سر ببرد.»

دیدار برگشت دو تیم سه شنبه شب در ورزشگاه آلیانس ارنا برگزار می شود و تک گل دیدار رفت را ماریو گومز به ثمر رساند.

کد:
    By Ghazal Ziari

2011/3/14

موراتی: اینتر می تواند از سد بایرن بگذرد

سایت گل- ماسیمو موراتی، رئیس باشگاه اینتر مطمئن است که تیمش می تواند در دیدار برگشت مرحله یک هشتم پایانی لیگ قهرمانان اروپا مقابل بایرن به پیروزی برسد

این دو تیم سه شنبه شب مقابل هم قرار خواهند گرفت و در دیدار رفت بایرن موفق شده بود تا با تک گل ماریو گومز به برتری 0-1 دست بیابد.

این درحالی است که دو نماینده ایتالیا، یعنی میلان و رم پیش از این در همین مرحله از گردونه رقابتهای اروپایی حذف شدند ولی موراتی معتقد است که اینتر سومین نماینده حذف شده ایتالیا در این مرحله نخواهد بود.

موراتی در صحبتهایی که در وب سایت رسمی اینتر منتشر شد، گفت:« ما معتقدیم که بدون هیچ شکی می توانیم به پیروزی برسیم. ما پیش از این و در دیدار میلان هم خوب بازی کردیم و در دقایق پایانی بد بودیم. بازی رفت بازی خوبی برای ما بود و امیدواریم که بتوانیم در دیدار برگشت در آلمان هم خوب باشیم و با نتیجه ای که به نفع ما حکم کند، زمین را ترک کنیم.»

موراتی ادامه داد:« تمام بازیکنان ما این را می دانند و همه آنها به اندازه کافی بالغ هستند و می دانند که مسیر صحیح کدام است.»
    دیدار برگشت دو تیم اینتر و بایرن سه شنبه شب در ورزشگاه آلیانس آرنا برگزار می شود و روز جمعه قرعه مرحله یک چهارم پایانی رقابتها انجام خواهد شد.

کد:
    By Ghazal Ziari

2011/3/14

فان خال: باید مراقب اینتر باشیم/ حتی اگر قهرمان شویم هم در پایان فصل می روم

سایت گل- لوئیس فان خال، مربی هلندی بایرن مونیخ با احتیاط تمام از دیدار سه شنبه شب تیمش مقابل اینتر صحبت می کند. فان خال در صحبتهایش به این نکته اشاره کرده که حتی اگر تیمش قهرمان لیگ قهرمانان اروپا شود هم در پایان فصل، نیمکت مربیگری بایرن را ترک خواهد کرد.

بایرن در دیدار رفت مرحله یک هشتم پایانی لیگ قهرمانان اروپا با نتیجه 0-1 مقابل اینتر به برتری رسید و شنبه شب توانست با نتیجه 0-6 از سد هامبورگ عبور کند و با روحیه فراوانی به استقبال دیدار برگشت مقابل اینتر که دیداری خانگی هم هست برود

فان خال در کنفرانسی خبری در آستانه این دیدار حساس گفت:« بازی خیلی خوبی مقابل هامبورگ به نمایش گذاشیتم و اعتماد به نفسمان را بازیافته ایم. با این وجود اینتر تیم خیلی قدرتمندی است و باید کاملا محتاط باشیم. اینتر در سن سیرو هم به سبکی مشابه فینال پارسال لیگ قهرمانان اروپا بازی کرد و به نظر من آنها تیم برتر میدان در هر دو بازی بودند. در یک بازی ما بردیم و در یک بازی باختیم.»

مربی هلندی باواریایی ها ادامه داد:« فوتبال همیشه برپایه گلهاست. سه شنبه بازیکنان من باید به ویژه در دقایق ابتدایی بازی کاملا متمرکز باشند، تا بدین ترتیب بتوانیم تاکتیکهای اینتر را کشف کرده و به خوبی مقابل این تیم بازی کنیم.»

فان خال ادامه داد:« اگر بتوانیم به پیروزی برسیم، روز بسیار خاصی خواهیم داشت.بایرن هرگز در خانه اش اینتر را شکست نداده است.»

مربی هلندی بایرن در پاسخ به این سوال که اگر با تیمش به قهرمانی رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا برسد، باز هم بایرن را ترک خواهد کرد یا خیر، گفت:«اگر با بایرن قهرمان اروپا شوم، این موفقیت را جشن خواهیم گرفت .من هم این پیروزی را جشن خواهم گرفت، دقیقا مثل هواداران. بعد از آن بایرن کارش را با مربی دیگری ادامه خواهد داد. ما بایددر مورد آینده فکر کنیم و نه گذشته.من هم ناراحتم که بایرن را ترک می کنم،چون بایرن تیم بزرگی است و کار کردن به عنوان مربی در این تیم کار آسانی است. بعد از موفقیت، عدم حرکت رو به جلو سخت است ولی فوتبال همین است.درمورد اینکه بکن باوئر می خواهد که من بمانم، باید بگویم که از صحبتهای او بسیار خوشحالم ولی او دیگر عضوی از مدیران بایرن نیست.من با مدیران باشگاه صحبت کردم و تصمیمی گرفتیم و نمی توانیم پا روی این تصمیم بگذاریم.»

کد:
    By Ghazal Ziari

2011/3/14

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

Dalglish: Barça were a class apart

the time has come when it’s legitimate to compare Barcelona with all the legends from years gone by. There are certain teams who will always be remembered by their generation as the best ever, to be revered down the ages — the Real Madrid team of the late Fifties and early Sixties with Puskas and Di Stefano; Brazil in 1970 orchestrated by Pele; the AC Milan of the Eighties and Nineties with the three great Dutchmen Gullit, Van Basten and Rijkaard. Now you can add Barcelona to that list, and deservedly so
    After watching Barça overcome a ragged Arsenal side in the Champions League, Dalglish said, “Barça were a class apart” and although he recognised that the Catalan team were not invincible, he did admit that “everyone else will be praying to avoid them” in the next round of the competition
    Barcelona’s principles are world renowned. I wouldn’t say other clubs see that and say, ‘We must copy the way they play’ but, of course, we all try to look and learn
    What is interesting is that, despite the incredible individual talent at the Nou Camp — they had three nominees for World Player of the Year — the team is king
    Youngsters today should be glad they are able to watch a team who compare with anything their fathers — or grandfathers — saw in the past
    کامل:
    کد:
    March 14, 2011

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

رئال مادرید باید مواظب باشد - یوهان کرویف

اختصاصی انجمن هواداران رئال مادرید در ایران :

یوهان کرویف اسطوره ی باشگاه بارسلونا عنوان کرد که رئال مادرید مقابل لیون باید مواظب باشد...

یوهان کرویف یکی از بزرگترین اسطوره های باشگاه بارسلونا و تیم ملی هلند عنوان کرد که رئال مادرید در مقابل المپیک لیون باید بادقت باشد و معتقد است که رئال مادرید از این مرحله عبور خواهد کرد.

رئال مادرید تاکنون نتوانسته است المپیک لیون را شکست دهد و بازی رفت این دیدار در فرانسه با نتیجه ی 1-1 به پایان رسید و بازی ــه برگشت این دیدار هم روز چهارشنبه در سانتیاگو برنابئو برگزار خواهد شد.

موش زرد در مصاحبه ای به El Periodico Catalunya گفت:

"مادرید روز چهارشنبه یک فینال بازی خواهد کرد و این اولین فینال آن ها در این فصل خواهد بود ، زنگ خطر به در آمده است اما رئال مادرید مدعی صعود است."

"هر بازیکنی در تیم خود میخواهد بهتری باشد و بهترین بازیکن رئال مادرید هم کریستیانو رونالدو است ، عملکرد و آماری که دارد فوق العاده است."

کد:
    این کرایوف یه هفته در باره رئال حرف نزنه، میمیره!!!

مورینیو فقط دفاع خواهد کرد - یان میشل آئولاس

رئیس باشگاه لیون ، یان میشل آئولاس قبل از دیدار با رئال مادرید در لیگ قهرمانان اروپا اظهار نظرات جالبی کرد...

رئال مادرید و المپیک لیون در روز چهارشنبه بازی برگشت خود در لیگ قهرمانان اروپا را برگزار خواهند کرد و یان میشل آئولاس رئیس باشگاه لیون عنوان کرد که خوزه مورینیو از نتیجه ی 1-1 به دست آمده در ژرلاند دفاع خواهد کرد.

آئولاس به سایت رسمی باشگاه المپیک لیون گفت:

"مطمئن هستم که مورینیو برای 0-0 بازی خواهد کرد ، این یک ریسک نیست چرا که دفاع مادرید بهتر از سال گذشته شده است و سعی خواهند کرد که بازیکنان ما را بگیرند و آزادی عمل را به آنها ندهند اما ما از کسی ترسی نداریم."

آئولاس در ادامه عنوان کرد که بازیکنان لیون به خصوص زرمی تولالان باید در نیم ساعت ابتدایی بازی بسیار با دقت باشند چرا که رئال مادرید به دنبال گل زودهنگام خواهد بود.

کد:
    لیست بازیکنان المپیک لیون

در سفر اسپانیا ، باستوس در تیم لیون غایب خواهد بود...

سرمربی باشگاه لیون ، کلود پوئل لیست بازیکنان دعوت شده برای بازی چهارشنبه شب مقابل رئال مادرید در لیگ قهرمانان اروپا را اعلام کرد.

علی سیسوخو که به دلیل مصدومیت بازی ــه هفته پیش لیون را از دست داده بود دوباره به ترکیب برگشته است اما باستوس و ادرسون بازی با رئال مادرید را از دست دادند.

لیست بازیکنان باشگاه لیون:

دروازه بان:
    یوریس, ورکوتره, روه لیر.

مدافع ها:
    گاساما, سیسوخو, کولودزیجاک, کریس, دیاهاته, لوورن.

هافبک ها:
    تولالان, گونالونس کالستروم, دلگادو, پید, گره نیر, پیانیچ, بریاند, گورکوف.

مهاجم ها:
    لاکاتزه, گومیس, لیساندرو لوپز.

کد:

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

اینتر در سن سیرو هم به سبکی مشابه فینال پارسال لیگ قهرمانان اروپا بازی کرد و به نظر من آنها تیم برتر میدان در هر دو بازی بودند. در یک بازی ما بردیم و در یک بازی باختیم.»
    واقعا متاسفم برای ترجمه های سایت گل

فقط مقایسه کنید با متن اصلی

"Inter played the same way at San Siro as they did in last year's final. From my point of view, we were the better side in both games; one we won, one we lost.

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

بردیا جان، عالی بود!

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

لئوناردو و اسنایدر: اینتر هر کاری می‌کند تا بایرن را حذف کند

لئوناردو مطمئن است اینتر از پس بایرن برمی‌آید.

سایت گل – لئوناردو، مربی اینتر به دنبال حذف بایرن مونیخ است.

ایتالیایی‌ها در خانه به بایرن یک بر صفر باختند و مربی برزیلی‌شان می‌گوید که تیمش مقابل تیم سرسختی قرار خواهد گرفت.

او گفته است: «به حذف فکر نمی‌کنم. اما نمی‌توانید در فوتبال قول بدهید. ما با خوش‌بینی بسیاری بازی خواهیم کرد و نقاط قوت خود را می‌شناسیم.

ما اراده بسیاری داریم چون این دیدارها مانند فینال است. بازی مقابل آنها همیشه عالی است و پیروز شدن فوق‌العاده خواهد بود.

حالا زمان پیروزی رسیده و بازیکنان می‌دانند. نبرد بزرگی شکل خواهد گرفت و ما هر کاری انجام می‌دهیم تا صعود کنیم.

بازیکنان می‌دانند که این دیدارها، نبردهایی تاریخی هستند و جو آن را استشمام می‌کنند.

دیدار رفت می‌توانست نتیجه دیگری برای ما داشته باشد، و جای شگفتی نیست اگر ما هم پیروز شویم.

خوش‌بین هستم و فکر می‌کنم ما همپای آنها بازی را آغاز می‌کنیم. من نقاط قوت این تیم را می‌شناسم و روحیه ما خوب است.»

وسلی اسنایدر هم با مربی‌اش همنوا بود: «برای بردن باید گل بزنیم. اما این نبردی 180 دقیقه‌ای است، هرچند که 90 دقیقه ابتدایی را باخته‌ایم، اما می‌توانیم پیروز شویم.

این بازی یکی از بالاترین سطوح در لیگ قهرمانان را دارد و سطح احساسات در آن بالاست. ما متمرکزیم و متقاعد. ما می‌توانیم شکست دیدار رفت را جبران کنیم و صعود کنیم. ما این باور را داریم.»

کد:
    2011/3/15

فن خال امیدوار به حذف اینتر

اگر بتوانیم قهرمانان اروپا را حذف کنیم روزی شاد برای همه من و باشگاه رقم خواهیم زد

سایت گل - به گزارش وبسایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران و به نقل از سایت رسمی فیفا؛ فن خال امروز اعلام کرد اگر بایرن موفق شود تا امیدهای اینتر را برای بازی برگشت ناامید کند و اینتر را از لیگ قهرمانان اروپا حذف کن یک روز درخشان و شاد برای غول های باواریا خواهد بود.

یاران فن خال سه شنبه در دیدار برگشت در آلیانز ارنا به مصاف اینتر خواهند رفت با وجود آنکه دیدار رفت با پیروزی 1 بر 0 بایرن به اتمام رسید فن خال به یاران خود توجه و هشدار لازم را برای این بازی می دهد او میگوید:" یاران من اعتماد به نفس خود را پس از پیروزی 6 بر 0 مقابل هامبورگ بدست آورده اند اما اینتر رقیبی دشوار است و باید به آن توجه کافی داشت."

" من علاقه مند بررسی آمار هستم زیرا من باور دارم که تنها یک تیم کیفیت لازم برای حضور در مرحله بعد رقابتها را دارد که توانسته است آنها را در خانه خود 1 بر 0 شکست دهد. اگر بتوانیم قهرمانان اروپا را حذف کنیم روزی شاد برای همه من و باشگاه رقم خواهیم زد."

او در پاسخ به این پرسش که در صورت قهرمانی با بایرن آیا در باشگاه می مانید یا خیر گفت:" ما تصمیمی را با هیئت مدیره گرفته ایم ما قصد داریم که پایان فصل قطع همکاری کنیم زیرا ما فلسفه های متفاوت داریم و نمیخواهیم در این شرایط در کنار هم ادامه دهیم.

این باشگاه فوق العاده است بدون شک بهترین سازماندهی را در جهان دارا است و در حال حاضر ما بهترین شرایط را داریم." او ادامه می دهد:" هر مربی می خواهد در چنین شرایطی کار کند، مطمئنا من از اینکه نتوانستم در راس باشگاه و با این گروه فوق العده از بازیکنان کار کنم غمگین هستم."

کد:
    2011/3/15

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بردیا جان، عالی بود!
    ازین کارا زیاد میکنن گهگاه
    منم باور ندارم که اینا فقط اشتباهات ترجمه باشن چون زیادی تابلو هستن واسه اشتباه کردن

آخر فروم باز گرافيكار's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

این کرایوف یه هفته در باره رئال حرف نزنه، میمیره!!!
    فكر نميكنم اينقدر بيكار باشه كه خودش گوشي رو برداره شماره روزنامه رو بگيره و در مورد رئال نظر بده
    مطمئن باش ازش سوال ميشه
    از نوع جواب دادنش هم مشخصه كه خبرنگار هم رئالي بوده
    آخه كدوم خبرنگار بارسايي در مورد بازي رئال در جام قهرمانان سوال ميكنه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •