مگر اینکه 6090ee نباشه و خودشون Customize کرده باشند که بعیده یا اینکه هارد را عوض کردن (ممکنه).
بعضی ها هم می گفتن GE620 ام اس آی هم 7200 هست که 5400 از آب درآمدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مگر اینکه 6090ee نباشه و خودشون Customize کرده باشند که بعیده یا اینکه هارد را عوض کردن (ممکنه).
بعضی ها هم می گفتن GE620 ام اس آی هم 7200 هست که 5400 از آب درآمدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوستان من قصد خرید l502 رو دارم ولی قبلش چند تا سوال دارم لطفا راهنمایی کنید:
اول اینکه مال زیگوارت tv tuner نداره؟
می خوام از تهران بخرم ولی چون کرج هستم شاید نتونم بازار تهران رو خوب بگردم .دوستانی که تهران هستن بگن یه فول کانفیگ که سفارش آمریکا یا کانادا باشه تو تهران پیدا میشه؟آخه مال هر جا یه چیزیش کمه یا پایینه!!!!
مثلا تو این مایه ها
تر جیحا Core i7 2720QM ولی اگه نبود 2630
1080p (اصلا تو ایران 1080p اومده؟؟)
RAM : 6 GB
HDD : 7200 R.P.M حجمش مهم نیست
tv tuner هم داشته باشه
در ضمن واسم مهمه که سفارش یه جای خوب مثل کانادا یا آمریکا باشه
Last edited by mamomeys; 26-04-2011 at 11:46.
سلام بچه ها من xps l502x رو تازه خریدم. مشکل من با tv tuner اون هست. کسی باهاش تصویر گرفته؟
برای من windows media center یه چیزی رو دانلود میکنه ولی در نهایت تصویری نشون نمیده.
.
.
.
اصلا حرف من چه ربطی به حرفی که تو زدی داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
.
.
آخه من چی میگم تو چی میگی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
.
.
.دیدم همه جنگ و دعوا سر مدل دارن گفتم اینکارو کنن شما ناراحتی میتونی تو این بحث که خودم ایجاد کردم نیای......تو هرچی میخوای بخر نه به من نه به باقی ربطی داره......
.
.
.
تو بازار بگردی پیدا میشه.......این لپ تاپ با 3 تا کانفیگ موجوده......زیاد رو Tv tuner از من میشنوی حساس نشو بجاش بده یکی از این TV card ها بخر فوقش یه مدل خوبش 30.000 باشه..........میگن سایت دیجی کالا با tv tuner هم داره یه سری بزن
آقای با تربیت به شما هنوز یاد ندادن با مردم اینطوری حرف نزنی؟
اولا تو نه شما
دوما چون شما بحث را باز کردی دلیل نمی شه به نظر بقیه بی احترامی کنی
سوما شما که جنبه نقد نداری بهتره اکانتت رو حذف کنی
کول پد چند گرفتی؟کجا؟
خوبه یا نه؟
من به راحتی با win media center راهش انداختم...اگه بشه عکسشو میزارم واست که راحت بدونی باید چی کار کنی
به نظر من روی tv tuner حساب کن چون خیلی بدرد میخوره...از فروشگاه آراکس تو پایتخت بخر
حالا از اون بگذریم با رزولوشن 1080p هستش تو ایران؟؟
گارانتی معتبری هست که با سی پی یو 2720 داشته باشه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)