ببخشید من نتونستم از ترینر وسیو استفاده کنم
می شه بگید چه جوریه؟
------------
برنامه هم درست شد مرسی
ببخشید من نتونستم از ترینر وسیو استفاده کنم
می شه بگید چه جوریه؟
------------
برنامه هم درست شد مرسی
آقا حمید. اول سیو را که دانلود کردی باید با پسوند mcr باشه بعد در جایی که epsxe نصب کردی پوشه memcardرو
پیدا میکنی و سیو را در آن کپی میکنی بعد بازی را باز میکنی و سیو را انتخاب میکنی بازی میکنی .
تراینر وقتی در همنگام بازی هستی یعنی صحفه را با video بعد confing اون بالا windows mode و تصویر را
کوچک کن.و تراینر را هنگام بازی واز کن. بقیش رو تو عکس ها گذاشتم . فقط در تراینر وقتی ein کردی بعد aus
کن بعد حتما دوباره ein کن. عکس هارو نگاه کن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا حمید میخواستم بگم .
شاید ندونی.یکی از حسن های epsxe اینکه در هر زمان و در هر مکان که بخوای میتونی سیو کنی با زدن F1 سیو کن
با زدنF2 سیو را عوض کنی که پبج تا جا داره و با زدن F3 سیو را فعال کنی .و درباره از همون جا ادامه بدی مثلا در
مسابقه شنا می تونی 10تا100بار مسابقه بدی و دیگه اینکه میتونی از بازی بیرون بیای بدون سیو کردن و بدون بستن
epsxe و دوباره وارد بشی با زدن run و گزینه cuntiun دوباره از همون جا وارد بشی.![]()
من کد های گیم شارک را به فارسی ترجمه کردم اگه میخواهید براتون بگذارم.
کسانی که پاکت استیشن را میخوان اینم رمزش
من نمیدونم کار میکنه یا طرز استفادش چی.
80070EC2 006F
80071018 006F
سلام
واسه من هیچ اثری داده نمی شه نگاه کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من تونستم برای پول و غذا که عدد هستند ترینر درست کنم ولی برای
چیز های دیگه مثل قلب و... نمی تونم اگه میشه اقا ایمان که ترینر رو درست کرده بود ادرس هاشون رو بده !
منظ.رم ادرس procces ها هست
Last edited by V A H I D; 05-06-2007 at 16:12.
ببخشید من بلد نیستم چه جوری میشه عسل درست کرد یعنی همون کندویی که بالای درخت هست رو چه جوری باید اوورد اون بالا؟
باید در یکی از فصل ها گل در مزرعه بکاری بعد رشد بعد 3 روز یه زنبور را میبینی که میره سمت در خت بعد هرروز 1
عسل برمیداری
اگه به کسی که در خانه نجار زندگی میکنه روزی 3 تاد عسل بدی اون بعد اینکه 99 عسل بهش دادی یه گل به تو میده
که میتونی با کاشتن اون روزی 3 تا عسل برداری.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)