اگر از آخرین نسخه Windows Loader استفاده کردید نیازی به حذف این Update نیست.
اگر از آخرین نسخه Windows Loader استفاده کردید نیازی به حذف این Update نیست.
سلام
طبق راهنمایی شما از MBR Regenerator v4.4 استفاده کردم. پس از ریستارت سیستم زمانی که Windows Loader v2.0.6 رو اجرا کردم، همونطوری که توی تصویر میبینید هر دو گزینه ی Install و UnInstall غیر فعال هستند.
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.
سلام
من روی win7 sp1 آپدیت انجام میدم و بعد از اینکه سیستم ریست میشه و بالا میاد پیغام زیر میاد و دیگه هیچ تغییری نمیکنه:
preparing to configure windows...
do not turn off your computer.
به نظرتون مشکل از کجاست؟
یه سول هم دارم البته شرمنده که اینجا میپرسم
نرم افزاری هست که آپدیت های ویندوز رو بتونه به صورت آفلاین از روی یک ویندوزی که آپدیت هست جمع آوری کنه و روی ویندوز دیگه نصب کنه
Last edited by mahdi_ctr; 27-09-2011 at 17:03.
با سلام خدمت دوستان
بک گراند ویندوز 7 من به دلیل not genuine بودن تا چند دقیقه فقط میمونه میخواستم از اساتیدبپرسم ایا به جز نصب مجدد ویندوز راهی هست که این مشکل بر طرف بشه ؟ (اخه خیلی اعصاب خوردکنه.)
خوب همين الان ويندوز منم رفت به فنا ، دوباره روز از نو روزی از نو هزارتا پچ بايد تست كنم تا درست شه !
ویندوز شما نسخه N هست متاسفانه Windows Loader روی نسخه های N جواب نمیده ، شما یا باید نسخه معمولی ویندوز رو نصب کنید یا از سایر کرک ها استفاده کنید.
مثلا این یکی :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدتا اونجایی که من میدونم شما میتونی آپدیت ها رو دانلود کنی جداگانه داشته باشی و بعد روی هر ویندوزی که خواستی نصب کنی ، ولی این که از روی دستگاهی که آپدیت ها روش نصب شده ، بخوای جمع آوری کنی امکان پذیر نیست. وقتی آپدیت روی ویندوز نصب میشه ، Integrate میشه داخل ویندوز ، دیگه نمیشه از روی اون ویندوز انتقال داد به یه ویندوز دیگه.
از Windows Loader استفاده کنید اگر جواب نداد باید اول با MBR Regenerator ، کاملا Master Boot Record رو از تاثیر کرک های قبلی پاک کنید و بعد از Windows Loader استفاده کنید.
لینک مدیافایر هر دو برنامه در این پست :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستانی که از این دوتا نرم افزار استفاده کردند نتیجه رسیدند کمک کنند چون تا الان ۵ بار از MBR و windows loader استفاده کردم ولی بی نتیجه بوده پست اول رو هم خوندم و بر اساس اون عمل کردم ولی نتیجه ای نداشت
خواهشا یکی از دوستان مراحل رو دقیق شرح بده ببینم می تونم درستش کنم یا نه
این رو هم اضافه کنم ویندوزم 7 ultimate و ویندوز xp هم دارم
Last edited by hosseinboss; 03-10-2011 at 11:18.
آقا این لعنتی اصلا اکتیو نمیشه همش هم بخاطر اون sp1 آشغاله تا الان دقیقا 11 بار به خاطر MBR ریستارت کردم 11 بار هم به خاطر windows loader می ترسم به خاطر یه ویندوز کل سیستمم به فنا بره
خواهشا کمک کنید
یکی از روشهای کرک ویندوز 7 برای تمامی ورژنها صد در صد عملی و مطمئن که برای من رو ورژن N جواب داده:
ابتدا تمامی کرکهای نصب شده رو حذف و ویندوز رو به حالت نرمال خودش برگردونید.
1. غیر فعال کردن آپدیت اتوماتیک از طریق Control Panel>Windows Update>Change Settings و انتخاب Check for update but... .
2. حذف آپدیت KB971033 از طریق Windows Update>installed Updates و راست کلیک روی آپدیت و انتخاب Uninstall.
3. ری استارت کامپیوتر
4. نصب آخرین ورژن Remove WAT.
حالا ویندوز کرک شده و میتونید ازش استفاده کنید. اونرو هر چند وقت یکبار بصورت دستی آپدیت کنید ولی حتما یادتون باشه که تیک آپدیت KB971033 رو نزده باشید.
نکته مهم: اگر در گوشه راست و پایین دسکتاپ با واترمارک This copy of windows Not Geniune مواجه شدید میتونید از برنامه Remove Watermark استفاده کنید.
چطوری کرک ها رو حذف کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)