سناپس عزیز LT15i نسخه نهایی همون آرک هست !
بنظرم با همین قیمت به اصطلاح کذاییش هم بازم از دیزایر اچ دی 650 تومنی خیلی خیلی خیلی سرترهبهمچنین گلکسی اس
![]()
سناپس عزیز LT15i نسخه نهایی همون آرک هست !
بنظرم با همین قیمت به اصطلاح کذاییش هم بازم از دیزایر اچ دی 650 تومنی خیلی خیلی خیلی سرترهبهمچنین گلکسی اس
![]()
فون ارنا 8.5 داده به ارک که نمره خیلی خوبی هست
دیزایر اس که تقریبا با ارک تو یه سطحه 8 گرفته از فون ارنا
اگه ارک قیمتش خیلی زود بیاد پایین با توجه به قیمت دو هسته ایها میتونه بهترین انتخاب تو رنج خودش باشه
ترجمه بچه های اهل فن
میگم خوبه همه مثه شما ترجمه کننجنس بد بدنه با پلاستیک نامرغوب. = Plastic body may not be to everyone's tastes
لگ زدنهای زیاد و سرعت کم. = Occasional lag / custom widget stuttersیهو میبینی 1100 از آرک سرتر میشه
ترجمه درست عیبهای آرک از قول فون آرنا :
بدنه پلاستیکی شاید به مزاج بعضیها خوش نیاد
لگ زدنهای گاه به گاه توی ویجتهای سفارشی !
تفاوت را احساس کنیدتیم ترجمه ضد سونی اریکسون
![]()
Last edited by R@R#M@N; 07-04-2011 at 13:09.
پس چی شد کی قراره بیاد این سونی ادم نمیشه هیچ وقت اینقدر دیر میده ادم دیگه زده میشه ازش![]()
شاید این جمعه بیاید،شاید.
دوستان این سایت فروش آنلاین شاید بتونه تا حدی در زمینه قیمت راهنماییتون کنه.گفتم شاید بکار شما هم بیاد
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست عزیز وارد بازار جهانی که خیلی وقته شده !پس چی شد کی قراره بیاد این سونی ادم نمیشه هیچ وقت اینقدر دیر میده ادم دیگه زده میشه ازش
توی سنندج و شیراز و اصفهان هم دیده شده !
حاجی.اومده.پس چی شد کی قراره بیاد این سونی ادم نمیشه هیچ وقت اینقدر دیر میده ادم دیگه زده میشه ازش
چرا اینجا همه شاکی هستن؟![]()
وقتی تو بازار تهران نیومده یعنی نیموده دیگه باید عمده باید نه چندتا تو شهرستان دیده شده که![]()
جدی؟ تا جایی که من شنیده بودم، ال تی نسخه ی اولیه ای بودش که تو سی ای اس معرفی شده بود!سناپس عزیز LT15i نسخه نهایی همون آرک هست !
نمیدونم....من قبل از اینکه مطلب رو بنویسم،شک کردم به این حرف شما و چند حا رو گشتم،ولی همه نوشته بودن که زمان معرفی،کدش این بوده؟
اگه اینجوریه پس من از طرف عذرخواهی کرده،پست رو ویرایش میکنم!!
قیمت امروز شیراز این گوشی 710 تومن
قیمتش داره سقوط میکنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)