چرا که نزاری ؟؟؟ ما هم استفاده کنیممرسی
چرا که نزاری ؟؟؟ ما هم استفاده کنیممرسی
چرا که نه ( به قول ندامون)
حتمآ
نیکی و پرسش ؟
آقا من پیشرفتم کلا کنده بدنم بی استعداده در نتیجه بعد از 1 سال و هفت ماه پرس سینه بسته به تعداد ست ها دو تا 12.5 (در مجموع 25) یا دوتا 15 (در مجموع 30) میزدم.
من تقریبا 1 ساله میرم و پرس سینه 60 میزنم البته بدون وزن وزنه
البته اصلا راضی نیستم بقیه میگن خوب میزنی ولی من میگم خیلی بیشتر از اینا باید بزنم به نظرت کی درست میگه؟
شما باید ببینی برنامه ات چطور بوده شاید برنامه ات مناسب نبوده که نتونستی رکوردتو
افزایش بدی
راستی چند سالته؟
---------- Post added at 07:26 PM ---------- Previous post was at 07:22 PM ----------
راستی همین الان یه پیشنهاد به فکر اومد چطوره که هر کی بیاد اینمجا بگه چند ساله میره بدنسازی و
حرکات اصلی رو چند میزنه مثلا پرس سینه هالتر
جلو بازو هالتر
پشت بازو خوابیده
سرشونه هالتر
یا هر چیزی که فکرشو بکنید
خودم به زودی میزارم رکوردامو بقیه هم شروع کنن به گزاشتن
من یه ساله که میرم بدنسازی
پرس سینه هالتر 60 بدون وزن میله هالتر
جلو بازو هالتر 35 بدون وزن میله هالتر
سرشونه هالتر از پشت 35 بدون وزن میله
سرشونه از جلو 40 بدون وزن میله هالتر
پشت بازو هالتر خوابیده 30 بدون وزن میله هالتر
سرشونه دمبل پرسی دو تا دمبل 25 کیلویی با هم 50
شولز هالتر 90 بدون وزن میله
به نظرتون چطوره خوبه برا یه سال یا نه کمه؟
دوستان ما که نمیخوایم مسابقه بدیم که بخوایم رکورد داشته باشیم. رکورد فقط برای کسائیه که توی مسابقات لیفت شرکت میکنن.
کسی که هدفش ماهیچه اوردن اصلاً براش وزن مهم نیست. شما باشد به بدنتون نگاه کنین و ببینین چقدر آمادگی داره برای یه وزن.
یکی از اشتباهات خیلی بزرگ توی سالنای بدنسازیه که یه نفر میبینه که یکی داره وزن سنگینتر از خودش میزنه تحریک میشه و وزنش رو سنگینتر میکنه، نتیجه اینکه یا حرکت رو غلط میزنه یا ماهیچه ها میسوزن، یه رقابت کاملاً کاذب و غلط!
اما اگه خیلی دوست دارین سنگین کار کنین، فقط مجازین یه سری حرکتا رو سنگین کنین. پایه ترین حرکات پرس سینه و اسکات هستن. حرکتای پا هم تا حدی میتونید سنگین بزنین. اما اگه مثلاً حرکتای دست رو سنگین بزنین ممکنه به آرنج آسیب برسونه، کمر و زانو و شونه هم از جاهایی هستن که جراحت زیادی بهشون وارد میشه. البته اگه حرکت درست و اصولی انجام شه ایرادی نداره سنگین کار شه، اما من دیدم مثلاً کسایی که جلوبازو میزنن، انقدر سنگینش میکنن که با نیروی کمرشون اونا حرکت میدن! بقیه حرکتا هم همینطور ....
رکوردی که برای حرکتای اصلی باید بتونین بزنین رو میگم:
پرس سینه حداقل باید بتونین به اندازه وزنتون بزنید.
اسکات حداقل 10 تا 15 درصد بیشتر از پرس بزنید.
پرس پا تقریباً دو برابر اسکات.
بقیه حرکات رو نمیگم چون واسه هر شخص بسته به عضلاتش یه جوره!
اینم بگم که معمولاً حرکات دمبلی برای خط انداختن هستن و زیاد نیاز نیست سنگین بزنین!
من با اینکار فقط میخوام میزان پیشرفتم رو بسنجم و اصلا هدفم قذرت نمایی و کورس گزاشتن نیست
به هر حال یه پیشنهاد بود
ممنون
نه دوست من منظورم اصلاً این نبود، سوء تفاهم پیش نیاد!![]()
من 22 سالمه. مربی های مختلفی هم داشتم فکر نکم مشکل از برنامه باشه. راستی شما در نظر بگیر که من هیچ تغذیه ی خاصی برای بدنسازی نداشتم (چه برسه به استفاده از مکمل)
منم مصرف نکردم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)