سلام
دوستان من تلویزیون uf850-t داریم
امروز تلوزیزون ریست کردم بعد منو مخفی
حالا تو ستاپ ویزارد قفل شده
کنترل کار میکنه , اوکی رو میزنم زبان رو انتخاب میکنم , دکمه ok کار نمیکنه و نمی تونم ستاپ رو کامل کنم
راهی هست که بشه این مرحله رو رد کرد ؟
سلام
دوستان من تلویزیون uf850-t داریم
امروز تلوزیزون ریست کردم بعد منو مخفی
حالا تو ستاپ ویزارد قفل شده
کنترل کار میکنه , اوکی رو میزنم زبان رو انتخاب میکنم , دکمه ok کار نمیکنه و نمی تونم ستاپ رو کامل کنم
راهی هست که بشه این مرحله رو رد کرد ؟
Last edited by windows-ps3; 08-07-2016 at 00:07.
دوستان !
من اخرین بار تو منو مخفی یه تغییر کوچولو انجام دادم و تی وی مدارم رستار میشد....
همین دوست بالایی هم که الان رو ویزارد گیر کرده....
راه حل چیه....
یه پروگرامر ارزون قیمت CH341A قیمت ش 22120
یه کلیپس sop8 برای عدم لحیم کاری ای سی روی برد 38100
کافیه ای سی ایپرام تی وی رو روی برد پیدا کنید و بعد اونو با لودر پروگرامر خام کنید ...
حالا تی وی بریک شده شما احیا میشه....
البته یه کم باید اشنا باشید به مبانی ها....من به تعمیر کارهای زیادی مرجعه کردم همه میگفتن مین برد باید عوض بشه با اینکه همه چیزو بهشون توضییح میدادم ولی ....
ایپرام کارش ذخیره کردن تنظیمات و کانفیگ سیستم روش هست.... وقتی خالی میشه و سی پی یو نمی تونه اطلاعاتی ازش بخونه دستور به راه اندازی تی وی به صورت کارخانه ای میده... و تی وی بالا میاد!
لیحم کاری فن میخواد وگرنه خود ایسی ایپرام 1-2 تومن هزینه ش هست....
خلاصه الان دوبار ر س ی و ر تی وی من فعال شد....
خیلی عجیب بود که با اپدیت غیر فعال شده بود ولی مهم اینه که بعد از 10 روز خاموشی تی وی و تحقیقات م الان همه چی درست شد![]()
سلام
میشه بیشتر توضیح بدی ؟
الان من پروگرمر . کلیپس رو تهیه کردم
کلیپس رو چطوری وصل کنم ؟
و با پروگمر چیکار کنم ؟
کلا چیکار کنم
باید با برنامه خاصی اینکارو کنم ؟
اول باید پشت تی وی رو باز کنی و عکس از برد بذاری اینجا.... مواظب باش اسیبی به صفحه نمایش وارد نشه ..... احتیاط کن! به خاطر ابرو چشش رو کور نکنی!
چند تا فیلم تو یوتوب هست لینک میدم نگاه کن.... اول عکس بذار ببینم نوع ایسی ها چی هس
مشکلات نرم افزاری (تغییرات اشتباه در منو مخفی) با خالی کردن اپیرام درست میشه....
نمونه ای از عملکرد پروگرامر کلیپس و تغییرات در ایپرام تی وی
در این لینک نحوه فعال سازی تایم ماشین روی تی وی های ال جی تولید 2014 اموزش داده میشه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by !As@d; 11-07-2016 at 09:43.
عزیز شما بگو من چیکار کنم
من تلویزیون باز کنم بعد عکس بزارم و منتظر باشم که تلویزیون نابود میشه
شما مطمئنی من ایپرام رو پاک کنم تلوزیون درست میشه ؟
تو فروم webostv پرسیدم , گفتند ایپرام باید ریست کنی اگه خالی کنی و خالی بمونه تلویزیون اصلا روشن نمیشه , حتما باید اطلاعاتی توش باشه
من چیپ رو پیدا می کنم
باید کلیبس رو به پروگرمر و چیپست وصل کنم و بعد پاک کردنو بزنم حله دیگه ؟
خدایی خیلی ضایعه هست این ال جی
تلوزیون قبلیمون سامسونگ بود , پدر شو در اوردم , حتی صفحه اش سیاه شده بود یه بار با کامپیوتر درست کردم
با ruSamsungTVCommunicator چه بلاها که سرش نیاوردم
اما این ال جی , با تغییر منطقه از کار افتاده
نه با روش مادون قرمز کار می کنه
نه power_only مد کار میکنه
نه به کنترل سرویس جواب میده
کلا اخرین باری که با این ال جی ور می رم
من خودم استین هامو زدم بالا... می دونی چرا؟
چون تعمیرکارهای تلویزیون ( حداقل 5-6 موردی که من باهاشون تلفنی و حضوری صحبت کردم) تعمیرکار نبودن و فقط تعویض میکردند... حالا یا نمی دانستن و یا سود تو کوچه علی چپ بود براشون...
یکی شون اصن نمی دونست پروگرامر چی هست و همدن اول گفت برد عوض بشه!
یکی شون بعد پرسیدن مدل تی وی گفت سری lb تعمیر نمی شه به هیچ شکل
اون یکی که دیگه از همه مهندس تر بود و ظاهرا یه چیزای از حرفام سردراورد گفت فقط در اوردن ایپرام 45 دقیقه زمان می بره... و از وجود چیزی به نام کلیپس بی اطلاع بود... تازه اونم گفت تضمینی نیست و به احتمال زیاد برد باید تعویض بشه.... ( تو یوتوب یارو تو کمتر از 2 دقیقه ایپرام رو از برد خارج و دوباره نصب کرد اونم فقط با هیتر)
خلاصه سرت رو درد نیارم این سرگذشت من بود که اگه خودم دست به کار نشده بودم الان 600 تومن ناقابل هزینه م شده بود...
شنیدی میگن سنگ مفت گنجیشک مفت... از ایپرام ت بکاپ بگیر و بعد خام ش کن... درست نشد چیزی از دست ندادی بکاپ رو برگردون ولی فک نکن تعمیر کارها هم معجزه میکنن برات...
نهایتا یه فایل بکاپ لازم داری از مدل خودت که جایگزین کنی....
بازم خواستی تی وی ت رو بیار خودم همه این کارها رو سر علاقه م برات انجام میدم ولی تضمینی نیس هیچ وقت حتی اگه بدی دست تعویض کارها!
پ.ن : اسلامشهر هستم
یادش بخیر !
من الان گزینه های ر س ی و ر م برگشته بعد از خالی کردن ایپرام!!
الجی کیفیت خوبی داره ولی بعضی چیزاش با عقل جور در نمیاد
با سلام خدمت دوستان عزیز
من یه تی وی مدل lg 49uf850v از بانه گرفتم.
میخواستم بدونم چجوری میشه کاری کرد سابتایتل فارسی رو بخونه
اینکه منو فارسی یا استور فارسی نداره برام مهم نیست.فقط سابتایتل های فارسی رو درست اجرا کنه و گیرنده ستلایتش درست کار کنه کافیه.
و اینکه چجوری میشه تو منوی مخفیش رفت و این منوی مخفی به چه دردی میخوره؟
ممنون و موفق باشید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)