تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 76 از 140 اولاول ... 266672737475767778798086126 ... آخرآخر
نمايش نتايج 751 به 760 از 1392

نام تاپيک: بهترین شامپو به نظر شما

اگه نباشه جاش خالی می مونه ترنم اعتمادی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    metro. khate 4

پيش فرض

من شامپوی خاصی معرفی نمیکنم اما من که موهام آسیب میبینه یکم حناو چهار گیاه و تخم مرغ روی سرم میذارم و بعد از تقریبا نیم ساعت میشورمش
    معمولا جواب داده

پروفشنال saeedsh7j's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

دو سال پیش پنتن سبز میزدم واقعا عالی بود، حیف دیگه اصلش پیدا نمیشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

علی جان من روی شامپو بابونه صحت رو نگاه کردم ترکیباتش این بود:

آب, سدیم لوریل اتر سولفات, تری اتانول آمین لوریل اتر سولفات, کوکونات فتی اسید دی اتانول آمید, عصاره بابونه, گلیسیرین, سدیم کلراید, اسانس, کلرومتیل ایزوتیازولینون و متیل ایزوتیازولینون, اسید سیتریک.

میشه بگی کدومش مضره؟

حـــــرفـه ای Ali_softcenter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

علی جان من روی شامپو بابونه صحت رو نگاه کردم ترکیباتش این بود:

آب, سدیم لوریل اتر سولفات, تری اتانول آمین لوریل اتر سولفات, کوکونات فتی اسید دی اتانول آمید, عصاره بابونه, گلیسیرین, سدیم کلراید, اسانس, کلرومتیل ایزوتیازولینون و متیل ایزوتیازولینون, اسید سیتریک.

میشه بگی کدومش مضره؟
    کلا شامپو صحت مضره

سدیم لوریل اتر سولفات تری اتانول آمین

5. این کاربر از Ali_softcenter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

راستی بین شامپوهایی که استفاده کردی واسه موی چرب کدومش از همه بهتر کنترل کرده چربی رو و کلا بهتر بوده؟

ببین من موهام در عین اینکه چرب هست خشک هم هست مثلا یه روز بعد از حموم احساس میکنم موهام و کف سرم داره چرب میشه ولی هم موهام و هم کف سرم با اینکه چرب میشه رطوبت نداره. واسه همین هم شامپو برای موهای چرب باید بزنم هم از ماسک مو استفاده کنم که موها رو مرطوب کنه. همراه با این 2 تا میشه چیزی برای مرطوب کردن کف سر هم استفاده کرد که زیاد چرب نباشه؟

تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

راستی بین شامپوهایی که استفاده کردی واسه موی چرب کدومش از همه بهتر کنترل کرده چربی رو و کلا بهتر بوده؟

ببین من موهام در عین اینکه چرب هست خشک هم هست مثلا یه روز بعد از حموم احساس میکنم موهام و کف سرم داره چرب میشه ولی هم موهام و هم کف سرم با اینکه چرب میشه رطوبت نداره. واسه همین هم شامپو برای موهای چرب باید بزنم هم از ماسک مو استفاده کنم که موها رو مرطوب کنه. همراه با این 2 تا میشه چیزی برای مرطوب کردن کف سر هم استفاده کرد که زیاد چرب نباشه؟
    چه شامپویی میزنی؟

یعنی چی که چربه ولی رطوبت نداره؟
    Last edited by Ali_softcenter; 30-12-2012 at 11:09.

8. این کاربر از Ali_softcenter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

فعلا شامپو فولیکا میزنم....

ببین علی جان توی گوگل هم که سرچ کنی "oily but dehydrated skin" میبینی همچین مشکل خیلی خاصی هم نیست! روش درمانش هم که شوینده و مرطوب کننده مخصوص پوست چرب هست. پوست ظاهر زبر و خشن نداره ولی شفافیت و رنگ و رو نداره و رطوبتش رو از دست داده. البته این برای پوست هست در مورد مو یکم پیچیده تر میشه!

الان موهای من بعد از شستن حالت کاملا خشک داره ولی بعد از یه روز یکم و بعد دو روز کاملا چربه. یه شامپوی موی چرب باید بزنم با یه کاندیشنر یا ماسک موی چرب که در عین مرطوب کردن چربی زیاد نداشته باشه و ریشه موها رو تقویت کنه. کورپوسانو چطوره؟ چون ماسک مو هم داره شاید هر جفتش با هم مچ بشن!

من دیدم شامپوهایی هم وجود داره که هم حالت مرطوب کنندگی دارن و هم چربی اضافی رو میگیرن مثلا واسه کسانی که پوست سر خشک دارن و موی چرب همچین چیزی تا حالا به پستت نخورده؟!
    Last edited by Delkook; 30-12-2012 at 13:55.

تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

فعلا شامپو فولیکا میزنم....

ببین علی جان توی گوگل هم که سرچ کنی "oily but dehydrated skin" میبینی همچین مشکل خیلی خاصی هم نیست! روش درمانش هم که شوینده و مرطوب کننده مخصوص پوست چرب هست. پوست ظاهر زبر و خشن نداره ولی شفافیت و رنگ و رو نداره و رطوبتش رو از دست داده. البته این برای پوست هست در مورد مو یکم پیچیده تر میشه!

الان موهای من بعد از شستن حالت کاملا خشک داره ولی بعد از یه روز یکم و بعد دو روز کاملا چربه. یه شامپوی موی چرب باید بزنم با یه کاندیشنر یا ماسک موی چرب که در عین مرطوب کردن چربی زیاد نداشته باشه و ریشه موها رو تقویت کنه. کورپوسانو چطوره؟ چون ماسک مو هم داره شاید هر جفتش با هم مچ بشن!

من دیدم شامپوهایی هم وجود داره که هم حالت مرطوب کنندگی دارن و هم چربی اضافی رو میگیرن مثلا واسه کسانی که پوست سر خشک دارن و موی چرب همچین چیزی تا حالا به پستت نخورده؟!

پوست رو که میدونم...

والا برعکسش رو دیدم!! ریشه چرب و ساقه خشک! که میشه موهای چرب معمولی

که اینم یه شامپو برای این موهاس :

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

والا کورپروسانو شامپو ی موهای چربش یه کم مو رو نرم میکنه....برای همین من گذاشتمش کنار....چون حجم نمیده به موهای چرب...به قول شما برای کسی خوبه که بخواد موهاش نرم و مرطوب باشه.

ماسکشم خوبه.ولی برای موهای چرب نیست...حاتلت تغذیه کنندگی داره که معمولا برای موهای خشک هست.

ماسک موی چرب من یه جا دیدم در منوچهری...خواستی آدرس میدم...محصول Lakme اسپانیا هست...6 عدد 15 میل 46 تومن.

ایناهاش :

من دیشب شامپوی موهای چربش رو خریدم 21 تومن. اینه :

امروز صبح که زدم خیلی راضی بودم...
    Last edited by Ali_softcenter; 31-12-2012 at 09:37.

11. این کاربر از Ali_softcenter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال 775e's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2012
    محل سكونت
    خوزستان

پيش فرض

بهترین شام پو فیتو و محصولات فیتو

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

آب, سدیم لوریل اتر سولفات, تری اتانول آمین لوریل اتر سولفات, کوکونات فتی اسید دی اتانول آمید, عصاره بابونه, گلیسیرین, سدیم کلراید, اسانس,
    کلرومتیل ایزوتیازولینون و متیل ایزوتیازولینون
    , اسید سیتریک.

14. این کاربر از saeediranzad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •