من شامپوی خاصی معرفی نمیکنم اما من که موهام آسیب میبینه یکم حناو چهار گیاه و تخم مرغ روی سرم میذارم و بعد از تقریبا نیم ساعت میشورمش
معمولا جواب داده
من شامپوی خاصی معرفی نمیکنم اما من که موهام آسیب میبینه یکم حناو چهار گیاه و تخم مرغ روی سرم میذارم و بعد از تقریبا نیم ساعت میشورمش
معمولا جواب داده
دو سال پیش پنتن سبز میزدم واقعا عالی بود، حیف دیگه اصلش پیدا نمیشه
علی جان من روی شامپو بابونه صحت رو نگاه کردم ترکیباتش این بود:
آب, سدیم لوریل اتر سولفات, تری اتانول آمین لوریل اتر سولفات, کوکونات فتی اسید دی اتانول آمید, عصاره بابونه, گلیسیرین, سدیم کلراید, اسانس, کلرومتیل ایزوتیازولینون و متیل ایزوتیازولینون, اسید سیتریک.
میشه بگی کدومش مضره؟
کلا شامپو صحت مضره
سدیم لوریل اتر سولفات تری اتانول آمین
راستی بین شامپوهایی که استفاده کردی واسه موی چرب کدومش از همه بهتر کنترل کرده چربی رو و کلا بهتر بوده؟
ببین من موهام در عین اینکه چرب هست خشک هم هست مثلا یه روز بعد از حموم احساس میکنم موهام و کف سرم داره چرب میشه ولی هم موهام و هم کف سرم با اینکه چرب میشه رطوبت نداره. واسه همین هم شامپو برای موهای چرب باید بزنم هم از ماسک مو استفاده کنم که موها رو مرطوب کنه. همراه با این 2 تا میشه چیزی برای مرطوب کردن کف سر هم استفاده کرد که زیاد چرب نباشه؟
چه شامپویی میزنی؟
یعنی چی که چربه ولی رطوبت نداره؟![]()
Last edited by Ali_softcenter; 30-12-2012 at 11:09.
فعلا شامپو فولیکا میزنم....
ببین علی جان توی گوگل هم که سرچ کنی "oily but dehydrated skin" میبینی همچین مشکل خیلی خاصی هم نیست!روش درمانش هم که شوینده و مرطوب کننده مخصوص پوست چرب هست. پوست ظاهر زبر و خشن نداره ولی شفافیت و رنگ و رو نداره و رطوبتش رو از دست داده. البته این برای پوست هست در مورد مو یکم پیچیده تر میشه!
الان موهای من بعد از شستن حالت کاملا خشک داره ولی بعد از یه روز یکم و بعد دو روز کاملا چربه. یه شامپوی موی چرب باید بزنم با یه کاندیشنر یا ماسک موی چرب که در عین مرطوب کردن چربی زیاد نداشته باشه و ریشه موها رو تقویت کنه. کورپوسانو چطوره؟ چون ماسک مو هم داره شاید هر جفتش با هم مچ بشن!
من دیدم شامپوهایی هم وجود داره که هم حالت مرطوب کنندگی دارن و هم چربی اضافی رو میگیرن مثلا واسه کسانی که پوست سر خشک دارن و موی چرب همچین چیزی تا حالا به پستت نخورده؟!
Last edited by Delkook; 30-12-2012 at 13:55.
پوست رو که میدونم...
والا برعکسش رو دیدم!! ریشه چرب و ساقه خشک! که میشه موهای چرب معمولی
که اینم یه شامپو برای این موهاس :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
والا کورپروسانو شامپو ی موهای چربش یه کم مو رو نرم میکنه....برای همین من گذاشتمش کنار....چون حجم نمیده به موهای چرب...به قول شما برای کسی خوبه که بخواد موهاش نرم و مرطوب باشه.
ماسکشم خوبه.ولی برای موهای چرب نیست...حاتلت تغذیه کنندگی داره که معمولا برای موهای خشک هست.
ماسک موی چرب من یه جا دیدم در منوچهری...خواستی آدرس میدم...محصول Lakme اسپانیا هست...6 عدد 15 میل 46 تومن.
ایناهاش :
من دیشب شامپوی موهای چربش رو خریدم 21 تومن. اینه :
امروز صبح که زدم خیلی راضی بودم...
Last edited by Ali_softcenter; 31-12-2012 at 09:37.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]آب, سدیم لوریل اتر سولفات, تری اتانول آمین لوریل اتر سولفات, کوکونات فتی اسید دی اتانول آمید, عصاره بابونه, گلیسیرین, سدیم کلراید, اسانس,کلرومتیل ایزوتیازولینون و متیل ایزوتیازولینون, اسید سیتریک.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)