به سایت توجه نکن خیلی وقته اپدیت نشده.
اولا سرویس اولیه پراید در کیلومتر 4500 تا 5500 هست و در ضمن در کیلومترهای 10 ، 20 و 30 هم سرویسها اجباری شده.
دوما گارانتی پراید به 40000 کیلومتر و یا 2 سال افزایش پیدا کرده.
به سایت توجه نکن خیلی وقته اپدیت نشده.
اولا سرویس اولیه پراید در کیلومتر 4500 تا 5500 هست و در ضمن در کیلومترهای 10 ، 20 و 30 هم سرویسها اجباری شده.
دوما گارانتی پراید به 40000 کیلومتر و یا 2 سال افزایش پیدا کرده.
سرویس اولیه خودروی شما بین 4500 تا 5500 کیلومتر می باشد.(تازه در سرویس اولیه زیاد کار خاصی نمی کنند که این همه عجله دارید)
سلام میخواستم بدونم مدل SE چه فرقی با EX و LE و SX داره ؟
SE همان مدل EX هست و فقط اینکه در مدل SE دو ایربگ راننده و سرنشین وجود دارد ولی در EX فقط ایربگ راننده
البته یادم رفت که بگم ظاهرا این مدل SE یورو 4 هم هست
Last edited by masooumi; 24-07-2013 at 23:42.
من یه پراید 131 SE پیش فروش کرده بودم و امروز صبح رفتم تحویل گرفتم حالا چند تا سوال برام پیش اومده
1- از کجا بفهمم مصرف ماشین چقدر هست (از کجا بفهمم صدی چند می سوزونه ؟ ) و مصرف نرمال چقدر باید باشه ؟
2- سرویس اولیه چیه و کی باید براش اقدام کنم ؟
3- آب بندی ماشین یعنی چی ؟ و برای آب بندی باید چه کار کنم ؟
4- ماشینی که به ما دادند دزدگیر نداره حالا سوالم اینه که همه ی پراید ها موقع تحویل دزدگیر ندارند یا مال ما این جوریه ؟
البته رادیو هم نداره ولی اونو گفتند که صد هزار تومان بابت رادیو بهمون بر میگردونند
ببخشید سوالاتم زیاد شد
Last edited by Mim-sad2; 24-07-2013 at 15:53.
آیا الان یورو 2 پلاک می کنن؟
بله
خوشبختانه به واسطه قوانین سخت گیرانه و با پشتوانه تضمین عالی خودروسازان عزیز تا اخر سال مجوز تولید با یورو 2 رو دارن.![]()
سلام. مبارکه
احتمالا ماشین صفر اولین باره میگیرین. زیاد سخت نگیرین ماشین تو ایران کاملا شانسیه (بنده در طی 1 سال اخیر سه تا پراید صفر عوض کردم و از روی تجربه میگم)
1- مصرف خودرو تا کیلومتر 10000 به ثبات نمیرسه. پراید های جدید به طور طبیعی در شهر تا 10 لیتر هم گزارش شده و در اتوبان 6 تا 7 لیتر. شانس خوب داشته باشین مصرف ترکیبی ماشینتون 7 تا 8 باشه خوبه.
2- سرویس اولیه مبلغ حداقل 50 هزار تومن پول میباشد که به شرکت سایپا می پردازین و چیز خاصی نیست در کیلومتر بین 4500 تا 5500
3- اب بندی معنی خاصی نداره تا 1000 کیلومتر اول دور موتور رو از 3000 بالاتر نبرین، دنده مرده ندین، با سرعت ثابت حرکت نکنین و همه دنده ها رو استفاده کنین بعد از اون هم نرمال رانندگی کنین
4- خدا رو شکر کنین ماشینتون 4 تا چرخ رو داره دزدگیر پیشکش، با مبلغ حدود 180 هزار تومان یه دزدگیر معمولی ایزی کار یا استیل میت نصب کنین البته با سوکت فابریک
پس چرا ایران خودرو و سایپا فقط فروش قطعی یورو 4 دارن و یورو 2 ندارن حتی الان مدتی ( از زمان الزامی شدن یورو 4) فروش فوری 131 بنزینی ندیدم
تا چند روز پیش فروش فوری بود رو سایت (131) ، اخرین خبر هم این بوده که وزارت صنایع تا اخر سال مهلت داده که به تدریج همه یورو 4 بشن ولی محیط زیست مخالفت کرده. ولی تجربه ثابت کرده نهایتا 1 ماه طول میکشه که خودرو سازها با یه فشار کوچولو رو بازار حرف آخر رو بزنن. با یه سرچ گوگلی میتونین به اخرین اخبار نگاهی بندازین.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by ebi1952; 25-07-2013 at 22:22.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)