اب گازدار
برای اضافه کردن به یه سری نوشیدنی ها از اب گازدار استفاده میشه که همین سودا هست
خیلی ساده یک میل به دانشگاه مزبور بزنید و سوال کنید
اب گازدار
برای اضافه کردن به یه سری نوشیدنی ها از اب گازدار استفاده میشه که همین سودا هست
خیلی ساده یک میل به دانشگاه مزبور بزنید و سوال کنید
میز آمپیلی (یا یه چیز تو این مایه ها) چیه؟!! تو مرد دوهزار چهره مهران مدیری میگفت....!
اگه منظورتون میزان پلی هست یعنی :
ارایش مو به صورت باز و نیمه باز
تاب و حالت دادن مو
هر کدام جرم خودشو داره.اینجوری نیست که توی دعوا کسی که اول شروع میکنه 100 درصد مقصر باشه و اون یکی 100 درصد بی گناه
فروشگاه لـوازم شـوخـی مثل خودکـارشـوکـ دار ، ماسک ، کپسول خون و این چیزا ، تو تهران کـجـاســتــ؟؟ـــ
چون اینترنتی زیاد هستن اما میخوام برم از نزدیک ببینم و تست کنم .
سلام.وقت همه بخیر.
یک سری اطلاعات کامل در مورد کلاسهای پرواز میخواستم.مثلا:bussiness class ...first classو غیره
ممنون میشم![]()
سلام
تهران رو نميدونم اما این سایت برای آشنائی با این وسائل مردم آزاری!!! بد نیست .
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یکی از کاملترین هایش توی مشهد هست.پاساژ زیست خاور
توی تهران هنوز من به اون کاملی جایی ندیدم
سلام . من برای استخدام تو یک شرکت خصوصی فرم پر کردم. یک جا پرسیده بود که ایا حاضر هستم از یک ضامن متعبر یک چک 5 میلیونی گرو بذارم؟جدا از مشکل جور کردن همچین مبلغی ، من که صاحب اون شرکت رو نمیشناسم از کجا بدونم به هر بهانه ای پولمو بالا نکشه یا برا اون ضامن مشکلی به وجود نیاره؟یکجام پرسیده بود بعد از دو ماه کار ازمایشی اگر حقوق و بیمه و ندیم رضایت داشته باشی؟ این یعنی تو یک شرکت خصوصی به راحتی میشه ادمو بدون حقوق و بیمه جواب کرد؟
در مورد چك گرو گزاشتن چون براي ضمانت كاري هست و شما هم رسيدشو ضميمه قراردادت ميكني بعيد بدونم مشكلي ژيش بياد
اما در مورد قسمت حقوق و بيمه
شركت ها بايد از قوانين وزارت كار ژيروي كنند مگر اينكه قرارداد شما كمتر از 3 ماه باشه
و اگه قرار داد 2ماه ازمايشي تون جدا از از قرار داد كلي باشه و توش اومده باشه كه حقوقي بهتون پرداخت نميشه ، غير قانوني نيست اما اگه قراردادتون بلند مدت باشه حتما بايد شمارو بيمه كنن و حقوق هم بهتون بدن فقط تو دو ماه ازمايشي مي تونن بدون دليل اخراجتون كنن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)