ممنون نويد جان ولي پيغام خصوصي ميدادي بهتر بود. ايشالا منصور هم ركورد فروش آلبوم جهان رو بشكونه
ممنون نويد جان ولي پيغام خصوصي ميدادي بهتر بود. ايشالا منصور هم ركورد فروش آلبوم جهان رو بشكونه
فرق بين دختر ايراني و هلندي را در چه ديدي؟
ايا براي هميشه انجا ميماني؟
سلام
نظرت در مورده دوسيب يا هلو چيه ؟
كدوم بهتره ؟
!!!!!!
يه بار سر نتيجه كنكور آزاد...هموني كه جام رو توي دانشگاه آزاد خريده بود..باهاش Face 2 Face شدم...و حدود 2دقيقه با مشت و لگد ميزدمش...اگه ميرفت درخواست خسارت كنه...بابام بايد زندگيشو ميفروخت.نوشته شده توسط ashkanbuffon
يا حق![]()
سلام بهروز جان.نوشته شده توسط behroooz
1)چندتا ميخواي
2)دخترم حسن رو بيشتر از پسرم مليكا دوست دارم.
3)آره....حداقل رو آب ميتونم خودم رو آب نگه دارم.
4)شرمنهدتم به مولا.ولي دارم واست گلچين درست ميكنم...ايشاا...تا فردا عصر واست رديف ميكنم.
يا حق![]()
[QUOTE=behroooz]استي فكر مي كني كي قهرمان جام جهاني بشه؟[/QUOT
آرژانتين
سلامنوشته شده توسط magmagf
ممنونم از سوالهاي شما:
1)من هميشه اينجوري بودم و سعي ميكنم بمونم.....ولي از زندگي بايد زياد بخواي تا زياد بهت بده.
2)يه كمكي گيتار.
3)هيچ كدوم..فقط و فقط سوني اريكسون.بهترين تو دنياست.خودم W800i دارم.من از وقتي T630 رو دستم گرفتم
ديگه طزف هيچ گوشي نرفتم.
4)آره و سعي ميكنم باشم و بمونم.
5)نه...فقط املت....ولي الان هر چي بگي.به قول دوست دخترم..تو بشن بتو خونه,من بيام خواستگاريت.!!!!
6)آره بابا...يه بار خورشت قيمه درست كردم..از اون روز به بعد هر روز به من ميگه بازم ار اون درست كن.
ببينين...ما ايرانيها...بهترين غذاهاي دناي رو دارم.باور ندارين.بيان اينجا..خوك آبپز بخورين,ماهي خام با پياز و![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
7)خوش تيپ>>شوخي<< آدمهايي كه به خودم بخورن.با مرام..شوخ در عين حال جدي .!
8)آره..يعني بله.!
9)هر چي از دوست رسد نكوست...جدي ميگم..تا حالا هرچي بهم دادن...با تموم وجودم دوستش داشتم.
10)توووووووووپ...آره....ولي تو هلند نميشه.چون اينجا نميشه تند رفت و جاي پارك هم نيست.
11)خيلي عالي....دختر داييم ديونه من هست(4 سالش هست!!).
واا...اون موقع نميدونم تو فكرم چي بود..ولي خوب مامانم ميگفت اينها وضعشون خوب,مسافرت زياد ميرن با هواپيما(من عشق هواپيما بودم!!)..پول زياد در ميارن, من هم عشق سفير شدن گرفت منو.
ممنونم از شما.
موفق و شاد باشين.
يا حق![]()
سلام بهروز جان..ممنونم.نوشته شده توسط behroooz
1)اينها خيلي آزادن....ولي يه 2 تا نكته منفيشون خيلي بد هست
I)از 11 سالگي ..... شروع ميكنن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(گر فتي كه؟؟؟)
II)در آنواحد...با 122355 نفر هستن.... ولي در كل...خيلي دخترهاي خوش برخوردي هستن.
واسه هيچي هم جيغ و داد نميكنن.ژ
2))نه...چون اينجا اوضاع كارو بار از ايران بد تر هست.يا ميام ايران....يا اگه اينجا فقط و فقط تو Philips بهم كار بدم ميمونم.
ممنونم بهروز جان..همچنان شرمنده.![]()
يا حق![]()
سلام...بابا سوال باحال...مايه دار.نوشته شده توسط boys_won
دوسيب بهتر با يه چيزي قاطي بشه(مثل ليمو,موز, يا نعنا).هلو تنهايي خودش يه فاز ديگه هست لامسب.!!!!!
ميام با هم بريم حال كنيم.بجه محل هم كه هستيم.بريم زير پل ستارخان,قهوه حونه ترك ها!!!
يا حق![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)