مارو خر کردین؟ چرا پس گفتین که باید حتما فیتالیتی هارو بخرم؟؟ از این لینکی که cain گذاشته رفتم ، زدم فیتالیتی هاشو ، همش کار کرد که. خوب شد خیلی فیتالیتی ننخریدم!!!:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مارو خر کردین؟ چرا پس گفتین که باید حتما فیتالیتی هارو بخرم؟؟ از این لینکی که cain گذاشته رفتم ، زدم فیتالیتی هاشو ، همش کار کرد که. خوب شد خیلی فیتالیتی ننخریدم!!!:
ما که از همون اول گفته بودیم...............![]()
بعضی فینیشیم ها مثل ارمک Mind Over Splater: D, Up, D, D, BL توش بالا داره که اینارو میشه با گرفتن دفاع قبل از رمز و رها کردنش بعد زدن دکمه اخر براحتی اجرا کرد . اینایی هم که جامپ نوشته یعنی فاصله به حدی باشه که یه با میپرین برسین به حریف .
---------- Post added at 01:57 PM ---------- Previous post was at 01:54 PM ----------
یه کانال یوتیوب پیدا کردم یه سری کمبوهای دیوانه کننده میزنه توش . اما متاسفانه باید خودتون دکمه هارو بفهمید توضیح نمیده .
این بازی برای پلتفرم PSP هم اومده ؟
خیر
بچه ها من کلی چلنج تاور رفته بودم ، امروز رفتم توی چلنج تاور هیچ کدومش نبود!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟
برای منم یه بار اینطوری شد مبین.زدم بیرون دوباره رفتم تو بازی درست شد
نه پیام فقط برای ps3 و x360 اومدهاین بازی برای پلتفرم PSP هم اومده ؟
امید فهمیدم واسه ی چیه. سیو بازی روی هارد بود ، ولی storage device روی اون 256 مگابایت حافظه ی خودش بود. برای همین نخوند.
بیبیلیتی فقط توی بازی میشه زد ، توی بیتالیتی ترینینگ نمیشه زد/
تازه هر بیبیلیتی 500 تا سکه میده!!!
فکر نکنم مشکل این بوده باشه،برا منم اتفاق افتاده که با یه بار خارج شدن از بازی حل شده.توی فروم بازی سنتر هم این مورد گزارش شده...امید فهمیدم واسه ی چیه. سیو بازی روی هارد بود ، ولی storage device روی اون 256 مگابایت حافظه ی خودش بود. برای همین نخوند.
بیبیلیتی فقط توی بازی میشه زد ، توی بیتالیتی ترینینگ نمیشه زد/
تازه هر بیبیلیتی 500 تا سکه میده!!!
احتمالا مشکل از بازیه...
دقیقا
بازی انگار مورد داره
درضمن babality و که میزنی علاوه بر سکه بهت دوتا اچیو هم میده![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)