تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 76 از 83 اولاول ... 2666727374757677787980 ... آخرآخر
نمايش نتايج 751 به 760 از 830

نام تاپيک: کلوپ ASUS G73

اگه نباشه جاش خالی می مونه linekhat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    AHVAZ

پيش فرض

عزیز رنکینگها توی سال های مختلف از ارزشهای مختلفی برخوردارند و نمیشه محصول 2011 رو با 2010 یا 2009 مقایسه کرد. اگر اینطور بود سری های اول الین ویر هم در زمان خودشون 10 از 10 گرفتند و الان هم سری های جدید بعضا 9.5 از 10 میگیرند! اما این کجا و آن کجا!!!

شما برو تو notebookcheck.net ببین تو بازیها کدو مشون فریم بیشتری داده.در ضم اون alinware که نمره ی کامل گرفته هنوز هم از همه قویتره چون cpu cor 2 extrim داره که قیمته cpu 1100 دلاره میشه حدودا 1285000 تومن قیمت خودشم 3800 یورو که هر یورو 1400 تومنه دیگه خودت قیمتشو حساب کن .من خودم این گروهو راه انداختم.تو ضمینه ی لپتاپهای گیمینگ 3سال تحقیق کردم .الان تکتک کارت گرافیکارو میشناسم.در کل ati 5870 به دلیل دمای خوب و قدرت عالی و خاصیت overclock بسیار بالا هنوز هم جزو بهتریناست و تنها مشکلش 3d هست
    Last edited by linekhat; 30-06-2011 at 11:42.

پروفشنال mohsenslr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

شما برو تو notebookcheck.net ببین تو بازیها کدو مشون فریم بیشتری داده.در ضم اون alinware که نمره ی کامل گرفته هنوز هم از همه قویتره چون cpu cor 2 extrim داره که قیمته cpu 1100 دلاره میشه حدودا 1285000 تومن قیمت خودشم 3800 یورو که هر یورو 1400 تومنه دیگه خودت قیمتشو حساب کن .من خودم این گروهو راه انداختم.تو ضمینه ی لپتاپهای گیمینگ 3سال تحقیق کردم .الان تکتک کارت گرافیکارو میشناسم.در کل ati 5870 به دلیل دمای خوب و قدرت عالی و خاصیت overclock بسیار بالا هنوز هم جزو بهتریناست و تنها مشکلش 3d هست
    دوست عزیز ما قبلا این دعواها رو باهم کردیم . در جواب پست خود شما بود که این مقایسه رو بین 5870 و GTX560 انجام دادم:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    توی بازیها 100% GT780 بهتر جواب داده! از شما که سه ساله توی این کارید بعیده همچین حرفی!

الان یعنی منظورتون اینه که core 2 extreme از 2920XM قویتره؟ (هرچند قابل قیاس نیستند) اون الین ویر که نمره کامل گرفته الان جلوی نسل 3 هیچی نیست ! هیچی!

اصلا از باب مقایسه که بیایم بیرون به این فکر کنید که کدوم کمپانی نسل بعد محصولاتش ضعیفتر از نسل قبلی هستند؟

تعصب چیز خوبی نیست!
    Last edited by mohsenslr; 30-06-2011 at 17:37.

آخر فروم باز Xilevens's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

وای خدای من همین.
    شما یا ندیدی با بلد نبودی ببنی یا دوست نداشتی ببنی که sager لپ تاپش vga fan داره هر کدوم مجزا.
    در مورد کیبورد که این دوسته مشهدیمون گفت ارتفاعه اکثر مدلاش خوب نیست چه طوری بگم ارگونومیکش مالی نی.اره.
    والا ما كه بلد نيستم شما كه بلد هستي يه لينك معتبر در مورد تعداد فن هاي سيجر به ما بده بخونيم ياد بگيريم تو سايت خودشم گشتم چيزي نبود

4. این کاربر از Xilevens بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

بابا به فن هاش چیکار دارید شما؟ مگه تعداد فن ملاک خنک کنندگی خوب هست؟ باید دماش رو بسنجید. از سایتهای معتبر میتونید ببینید که کدوم خنک تره!

اولا که این عکس از پشت np8170 :

دوما این مقایسه دمای خارجی لپتاپ ها:

سوما اینم مقایسه صفحه نمایش ها:

چهارما G74 هم VGA FAN داره!

البته یه نکته هست که مدل های جایگزین دسکتاپ سیجر هست که 4تا فن داره که اینا از بحث ما خارج هست چون زیاد قابلیت پرتابل بودن رو نداره! وکلا این مدلها با امثال خودش مقایسه میشه و نه با نوت بوک ها معمولی چون روش CPU دسکتاپ نصب هست و قابلیت کراسفایر و SLI رو هم داره. کلا نمیشه گفت نوت بوک! قطر رو شما مشاهده کنید! :

همینطور اگر قرار بر مقایسه بین نوت بوک بالا و G74 باشه بر خلاف تصور شما باز هم G74 برنده ست چون نوت بوک بالا دماش حتی از NP8170 هم بیشتره و باید هم بیشتر باشه! چون توان مصرفی CPU دسکتاپ کجا و توان مصرفی CPU موبایل کجا ! گول 4تا فن رو هم نخورید! باید 4تا فن داشته باشه! چون دوتا گرافیک داره و همینطور از چیپست دسکتاپ استفاده میکنه که گرمای خیلی بیشتری نسبت به چیپست موبایل داره! اون یکی دیگه هم که مال CPU هست.
    Last edited by mohsenslr; 01-07-2011 at 19:56.

6. این کاربر از mohsenslr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز avator20002000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

اینجا هنوز کل کل کارتای لپ تاباست؟؟؟
    بچه ها چی کار کردید چی خریدید؟اگه چیز جدیدی خریدید بنچ مارکشم بزارید ما انگشت به دهن بمونیم!
    دستت همتون درد نکنه!

آخر فروم باز Xilevens's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

من فكر كنم هنوز‌ G73 خنكتر باشه چون اولا فن ها در دو طرف لپ تاپ هست ولي تو 74 تقريبا در قسمت وسطي هست
    دوما دو دريچه بزرگ خنك كنندگي داره ولي تو 74 اين ميره به قسمت وسط لپ تاپ

9. این کاربر از Xilevens بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

من فكر كنم هنوز‌ G73 خنكتر باشه چون اولا فن ها در دو طرف لپ تاپ هست ولي تو 74 تقريبا در قسمت وسطي هست
    دوما دو دريچه بزرگ خنك كنندگي داره ولي تو 74 اين ميره به قسمت وسط لپ تاپ
    تقریبا باهم فرقی ندارند. ولی اسوس توی نمایشگاه کامپیوتکس خیلی روی سیستم کولینگ جدید G74 مانور میداد! ولی توی ریویوها میبینیم که واقعا فرقی با هم ندارند! حتی یکی دو درجه G73 خنک تره!

تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    AHVAZ

پيش فرض

دوست عزیز ما قبلا این دعواها رو باهم کردیم . در جواب پست خود شما بود که این مقایسه رو بین 5870 و GTX560 انجام دادم:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    توی بازیها 100% GT780 بهتر جواب داده! از شما که سه ساله توی این کارید بعیده همچین حرفی!

الان یعنی منظورتون اینه که core 2 extreme از 2920XM قویتره؟ (هرچند قابل قیاس نیستند) اون الین ویر که نمره کامل گرفته الان جلوی نسل 3 هیچی نیست ! هیچی!

اصلا از باب مقایسه که بیایم بیرون به این فکر کنید که کدوم کمپانی نسل بعد محصولاتش ضعیفتر از نسل قبلی هستند؟

تعصب چیز خوبی نیست!

کلا فرقسون 1تا4 فریمه.در ضم اینم در نظر بگیر که 16 gig رم داره gt780 و gx740 4 gigi .از نظر قدرت 5870 قویتره.شک نکن.

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

کلا فرقسون 1تا4 فریمه.در ضم اینم در نظر بگیر که 16 gig رم داره gt780 و gx740 4 gigi .از نظر قدرت 5870 قویتره.شک نکن.
    اصلا با شما بحث کردن فاید نداره . بیخیال. در ضمن مهندس اون بنچمارک هایی که گذاشتم بین GX740 و GT780 نیست! اونا مقایسه GTX560 هست با 5870 و با نوت بوکهای مختلفی با قدرت برابر سنجیده شده . جالبه که شما ادعای چندین سال تحقیق و .. . داری و اینا رو نمیدونی!
    Last edited by mohsenslr; 02-07-2011 at 06:18.

تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    AHVAZ

پيش فرض

اصلا با شما بحث کردن فاید نداره . بیخیال. در ضمن مهندس اون بنچمارک هایی که گذاشتم بین GX740 و GT780 نیست! اونا مقایسه GTX560 هست با 5870 و با نوت بوکهای مختلفی با قدرت برابر سنجیده شده . جالبه که شما ادعای چندین سال تحقیق و .. . داری و اینا رو نمیدونی!

ببین دوسنت عزیز من میدونم اونا بنچمارک چین.تو اون بنچمارکا کلا ATI ضعیفه.اما یه سری بنچمارکها هست که هنوز تست نشدن.اگه میخوای قدرت واقعی رو بدونی باید بخریش و باهاش کار کنی تا بفهمی که کدوم قویتره
    در ضم اون بنچمارکها بین GT780 و میانگین تمامه لپناپهای 5870 داره.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •