دوستان
کسی تا حالا این بازیو از تهران خریده که کار کنه؟(یعنی خریده باشه از یه جایی بعد بدون مشکل تموم کرده باشهویا مثلا بدون مشکل راحت جلو بره)
اگه خریده آدرسش رو بده
البته اگه اینترنتی باشه خیلی بهتره
دوستان
کسی تا حالا این بازیو از تهران خریده که کار کنه؟(یعنی خریده باشه از یه جایی بعد بدون مشکل تموم کرده باشهویا مثلا بدون مشکل راحت جلو بره)
اگه خریده آدرسش رو بده
البته اگه اینترنتی باشه خیلی بهتره
آقا منم دارم بازی میکنم اصلا باگ نداره ... تنظیمات همه فعالند رو high .. هنگ هم تا حالا نکرده .. مثلا چه باگی دقیقا؟
اینو استفاده کن درست میشه
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
میدان انقلاب، جنب پاساژ نبوت.3DVD به قیمت 4500.
آدرسش غلطه دوست عزیز![]()
آقا من چکار کنم؟ بازی کنم یا نه؟ از کجا بفهمم بازیم کامله؟ آخه بعد از نصب بازیم میشه 5.81 گیگ، خیلی کمه حجمش، کسی از دوستان هستش که بازیش مثله من باشه و تمومش کرده باشه؟
یه حالتی که انگار یه خطوطی روی صفحه میاد. البته خیلی کوتاه.
شما بازی رو از کجا خریدی؟> ویندوزت چیه؟ 32 یا 64؟
از این سیستم من بالاتره یا پایین تره؟
1680.1050
alexmercer جان
آدرس غلطه.
Last edited by REZAt1980; 27-08-2010 at 22:35.
دوستان کرک تست شده . خودم با همین تموم کردم و لینکی هم که الکس جان دادن لینک مستقیم همین بوده که 6 ساعت دیگه مهلتش تموم میشد و سیمرغ جان زحمت کشیده بودن :
برای سیوهاتون هم این فایل رو دانلود کنید . اولا که سیو تمام شده بازی هست 72% . با 12 تا مجله و 18 تا پوستر و نقاشی . شما حالا می تونید چپتری که از اونجا موندید رو انتخاب کنید و به بازی ادامه بدید و بعدش هم لازم نیست دوباره چپتر انتخاب کنید . می تونید از continue story استفاده کنید . اینم مسیری که باید کپی کنید توش . XPکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
C:\Documents and Settings\user\Local Settings\Application Data\2K Games\Mafia II
7
C:\Users\............\AppData\Local\2K Games\Mafia II\Saves
اینم سیو کامل :
کد:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 11:45 PM ---------- Previous post was at 11:43 PM ----------
من میگم نکن . آخه اگه خود بازی اصلی که unzip هم نشده 2 تا DVD هست چطور بعد از آنزیپ 5 گیگ شده . دو تا احتمال داره : سانسور شده یا اینکه بازی ناقصه که در هر دو صورت میزنه تو ذوقت .![]()
شما vertical synce رو فعال کن به احتمال زیاد درست میشه .
m1o2o3o4.
نمیشه با این کرکی که گذاشتی، سیوهای خودم رو ادامه بدم؟؟؟ حتما باید سیوهایی که گذاشتی رو برم؟
از اول فعال کرده بودمشما vertical synce رو فعال کن به احتمال زیاد درست میشه .
Last edited by REZAt1980; 27-08-2010 at 22:57.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)