دوست من از مخابرات گرفته, اولاً که بالاتر از 128 به خونگي نميدن, ثانياً سرعتش نوسان داره, دوستم ميانگين گرفته تو يه روز 8 کيلوبايت در ثانيه دانلود داشته يعني نصف 128.
اگه 512 بدن با همين رنج قيمت ميارزه.
دوست من از مخابرات گرفته, اولاً که بالاتر از 128 به خونگي نميدن, ثانياً سرعتش نوسان داره, دوستم ميانگين گرفته تو يه روز 8 کيلوبايت در ثانيه دانلود داشته يعني نصف 128.
اگه 512 بدن با همين رنج قيمت ميارزه.
پس همه با دانلود شبانه مشکل پیدا کردند؟کسی رو میشناسید از مخابرات نت گرفته باشه؟
من دیشب advanced dialer رو تنظیم کردم هر دقیقه یه بار دیسکانتکت کنه.
اینجوری شد.
350mb گرفت.
شما اگه به این عکس نوار قلبی هم که من تهیه کردم دقت کنید میبینید که صبا داره جون میده و روزای اخرشه!
دوتا سوال!
اول اینکه هفته پیش که صبا حال و روز دانلود شبانه اش بهتر بود، شما توی یه ساعت چقدر دانلود داشتین؟
دوم اینکه شرایط فسخ قرارداد چجوریاس؟!
جالب اینجاس که اصلا زمان در کاهش سرعت تاثیری نداره. 15 دقیقه هست که فقط 500 کیلوبایت مصرف کردم و هنوز صفحه هارو با سرعت عالی باز میکنه. به محض اینکه از 1 مگابایت میگذره سرعت نابود میشه. 100% دارن کلکی سوار میکنن.
من شنیدم اینترنت مخابرات هر چقدر مصرف کنی تو قبض میاد. اگه اینطوری باشه اینترنت مخابرات گزینه خوبی نیست.
صبا سابقه داره ... قطعا مشکل حل میشه، ولی خوب تا اون موقع جونمون رو به لب میرسونن ...
بعیده عمدی باشه؛ یه جور خودزنیه. چون الان دو سه روزه بچه ها هم اینجا هم توی پی تی فحش رو کشیدن به صبا. مثل دفعه های قبل!!!
فکر نکنم اینقدر راحت سابقه 4-5 ساله شون رو ریسک کنن.
هر چند اوضاع اینقدر شیر تو شیره که هیچی بعید نیست
از ساعت 5 صبح نشستم پای دانلود تا الان که ساعت 7 شده روی هم 50 مگ هم نگرفتم !!!
بابا چند روز پیش دیگه اینقدر افتضاح نبود ... این سرعت عالی صبانت در ساعت 7:05 صبح
خدا از این شرکت نگذره که اینطوری سر مردم رو کلاه میزارن
حالا چرا مثل قبلا هر یه ساعت قطع نمی شه ؟ احتمالا دیدن اینجوری شاید همه از سرعت پایین اعتراض می کنن . گفتن قطع نمی کنیم ولی اینقدر سرعت رو پایین میاریم که یه هفته هم همینجوری دانلود کنن به پای یه شبانه قبلا نرسه . هممونو چیز فرض کردن ؟
اینجری سیستمو روشن بذاری پول برقش از حجم دانلودت بیشتر می شه
من زنگ زدم به پشتیبان
میگه این سرعت طبیعی هستش و سرعت شبانه کلا 10-15 هست
میگم چرا قبلا اینجوری نبوده میگه شما از کاربرای خوشانس صبانت بودی
میگم چرا حالا اینجوری شده میگه الان بد شانس شدیمردک خیال کرده من باهاش شوخی دارم
گفت داریم سرور جدید رو نصب میکنیم که هنوز تمام نشده و میخوان کل سرعتو بین همه مشترکا به طور مساوی تقسیم کنن تا همه با سرعت مساوی دانلود داشته باشن / مثل الان که همه سرعتشون بین 7~15 هست![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)