پپ گواردیولا: خوشحالم که به عنوان تیم اول صعود کردیم
او همچنین تاکید کرد که تیمش باید روی پیشرفت جنبه هایی از بازی اش کار کند.
سایت گل - پپ گواردیولا، سرمربی بارسلونا، پس از پیروزی 3-0 تیمش مقابل پاناتینایکوس در لیگ قهرمانان اروپا، اعلام کرد که تنها روی صعود از مرحله گروهی به عنوان تیم صدرنشین تمرکز کرده اند.
او همچنین تاکید کرد که تیمش باید روی پیشرفت جنبه هایی از بازی اش کار کند.
او در مصاحبه با سایت یوفا گفت: "ما برای پیروزی در این دیدار تلاش زیادی کردیم. در ابتدا دوست دارم بگویم که این سومین سالی است که ما در فاصله یک هفته مانده به پایان رقابت های مرحله گروهی صعودمان را قطعی کرده ایم.
روبرو شدن با تیم هایی مانند روبین غازان و کپنهاگن مشکلات زیادی برای ما ایجاد کرد. ما مطمئنا یک تیم شکست ناپذیر نیستیم. در مورد بازی امشب، من کمی از بعضی جنبه های بازی تیم ناامید شدم مثلا وقتی توپ را از دست می دادیم اما در مجموع ما کنترل بازی را در اختیار داشتیم به جز زمانی که جبرئیل سیسه به توپ می رسید.
این یک بازی متفاوتی بود و والدس چندان به دردسر نیفتاد. از اینکه به عنوان تیم اول مرحله گروهی را پشت سر گذاشتیم، راضی هستم و حال باید منتظر بمانیم و ببینیم با شروع دور بعد در ماه فوریه چه اتفاقاتی رخ می دهد."
بارسلونا روز دوشنبه در نوکمپ مقابل رئال مادرید قرار می گیرد و اکنون تمرکز گواردیولا روی ال کلاسیکو است.
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
2010/11/25
سرمربی بورسا اسپور: تنها مقصر شکست 6-1 مقابل والنسیا من هستم
این شکست موجب حذف بورسا اسپور از لیگ قهرمانان اروپا شد.
سایت گل - ارتوگرول ساگرام، سرمربی بورسااسپور، مسئولیت شکست 6-1 تیمش مقابل والنسیا در لیگ قهرمانان اروپا را به طور کامل برعهده گرفت و از هوادارانی که به مستایا سفر کرده بودند، عذرخواهی کرد.
او در گفتگو با خبرنگاران گفت: "چیزی برای گفتن ندارم. این یک شکست سنگین بود و من تنها مقصر هستم زیرا بازیکنان هر کاری می توانستند، انجام دادند. من از تماشاگرانی که همراه ما به اینجا آمدند، عذرخواهی می کنم.
ما از هم اکنون به دو بازی آینده مان در لیگ فکر می کنیم و نمی خواهیم از تیم های صدرنشین عقب بیفتیم."
این شکست موجب حذف بورسا اسپور از لیگ قهرمانان اروپا شد اما آنها در لیگ ترکیه شرایط خوبی داشته و با تیم صدرنشین ترابوزان اسپور تنها دو امتیاز اختلاف دارند.
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
2010/11/25