نمیدونم شاید شما فکر میکنید اگه گل شما قبول میشد ما هم میشستیم و نگاه میکردیم و شما گل ها بعدی رو میزدین نه عزیز دل من حالا خوبه دقیقه 5 بود و 85 دقیقه وقت واسه جبران بود
به هر حال فوتبال همینه دیروز شما بردین امروز ما
نمیدونم شاید شما فکر میکنید اگه گل شما قبول میشد ما هم میشستیم و نگاه میکردیم و شما گل ها بعدی رو میزدین نه عزیز دل من حالا خوبه دقیقه 5 بود و 85 دقیقه وقت واسه جبران بود
به هر حال فوتبال همینه دیروز شما بردین امروز ما
اقا مجتبی دستت درد نکنه اینجا دکمه تشکر هم که نداره!1
تنها چيزي كه ميتونم بگم افسوسه.اشتباه مرگبار داور بعلاوه نبوغ جباري
مبارك همه استقلاليا![]()
- برد استقلال رو به هواداران پرشور این تیم تبریک میگم.
- برادرم از زمان بازیگری علی دایی در تیم بانک تجارت تا بحال طرفدار دو اتشه ایشون هست.
درست زمانیکه بازیکن از کار افتاده و تاریخ مصرف گذشته تیم ما (کریم باقری) وارد میدان شد به دلم برات شد که پرسپولیس حتما این بازی رو خواهد باخت.
دلیلش واضح بود...بازیکنان استقلال از لحاظ قدرت بدنی کاملا کم اورده بودن...یک تعویض در خط هافبک مثلا حضور مهدی شیری یا اومدن یک مهاجم تازه نفس میتونست به اسونی ورق رو به نفع پرسپولیس برگردونه اما تعوض کریم ضربه سهمگینی به پرسپولیس وارد کرد
برادرم هم با اعتماد به نفس بالا 200/000 تومان شرط بست که پرسپولیس بازنده این میدان نخواهد بود
انی وی ، با وجود باخت پرسپولیس و بالطبع مبلغ شرطبندی هنوز هم به دایی وفادار هست و دلیل باخت پرسپولیس رو بازیکنان بی کیفیت و غیر استاندارد فوتبال ایران میدونه...
Last edited by SONO; 15-10-2010 at 19:33.
تبریک به همه تاجی های کبیر آسیا
آخ که چه حالی میده این دقیقه از بازی گل بزنی کلا باعث سکته و فلج اطفال تیم وطرفداری اون تیم میشه![]()
Last edited by shahin666; 15-10-2010 at 19:39.
همین الان یه میل زدیم تا 76 یورو بشه 176 یوروباشه باشه....حالا چرا عصبانی میشی ؟
...با هم راه میایم
![]()
![]()
ولی من هنوز دارم فکر میکنم اگه گل صحیح میشد و پرسپولیش حمله نمیکرد تا صبح هم بازی ادامه پیدا میکرد استق لال میتونست گل بزنه
آره دیگهآخ که چه حالی میده این دقیقه از بازی گل بزنی کلا باعث سکته و فلج اطفال تیم حریف میشه
منو یاد گل پیروز قربانی به پرسپولیس در سال 83 انداخت![]()
مثل گل پارسال كريم باقري؟آخ که چه حالی میده این دقیقه از بازی گل بزنی کلا باعث سکته و فلج اطفال تیم وطرفداری اون تیم میشه
اینا بیشتر حال میده. چون توی وقت های اضافه زده شدنمثل گل پارسال كريم باقري؟![]()
نه عمو جان آخه اون گل که تو دقایق 90 به بعد زده نشد
مثل گل پیروز تو دقیقه 93 یا این گل تو دقیقه 91
کلا گل زدن تو این دقایق باعث سکته و فلج اطفال میشه
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)