من تنوستم با هزار بدبختی اپدیت کنم
ورژنش شد 03.06.02
مشکل زیرنویس فارسی حل شد ولی باز هم نتونست یه فیلمی که بیتریت بالایی داشت رو نمایش بده
و یه فیلم دیگه دالبی دیجیتال بود رو هم نمیتونست صدا را پخش کنه
یه سوال دارم این مدل ld660 خروجی صدا نداره؟
من تنوستم با هزار بدبختی اپدیت کنم
ورژنش شد 03.06.02
مشکل زیرنویس فارسی حل شد ولی باز هم نتونست یه فیلمی که بیتریت بالایی داشت رو نمایش بده
و یه فیلم دیگه دالبی دیجیتال بود رو هم نمیتونست صدا را پخش کنه
یه سوال دارم این مدل ld660 خروجی صدا نداره؟
تلویزیون من خروجی صدای اپتیکال دیجیتال داره ولی آمپلی فایر من ورودی دیجیتال نداره
حالا چه جوری میشه صدای تلویزیون رو به آمپلی فایرم وصل کنم ؟؟؟
مشکلات پخش بعضی از صدا ها ارسال شده تا ببینیم چی میشه.
در مورد خورجی صدا داره خوبش ررا هم داره .
ولی از نوع اپتیکال(نوری)
با تشکر.
هادی
10-15 هزار تومان يك كابل اپتيكال بخريد و از خروجي صداي اپتيكال ال سي دي به ورودي اپتيكال پخش وصل كنيد.
پخش من ورودی اپتیکال نداره.
راهی برای تبدیلش نیست؟
دوستان در مورد امكانات LG LED37 5600ميشه كمي توضيح بدين،گيرنده ديجيتال داخلي داره؟
ارزش خريدن رو داره؟
در اين قيمت مدل ديگه اي از LEDگه LG باشه هست؟
گيرنده داخلي هم داشته باشه ضمنا
به بخش led5600 مراجعه کنید.
تصاویر از پنل وگیرنده دییتال و سیگنال ان وقدرت فوق العاده ان موجود است.
با تشکر.
هادی
---------- Post added at 02:35 PM ---------- Previous post was at 02:34 PM ----------
من هم این مشکل را داشتم.
ولی متاسفانه راهی نیست.
با تشکر.
هادی
دوستان سلام.چند تا سوال داشتم نمیدونم مربوط به این تاپیک هست یا نه،خلاصه ببخشید.
1- میشه به LED LX6500 موس و کیبرد USB جهت رفتن به اینترنت وصل کرد؟
2- کسی تاحالا هدایا شو دریافت کرده؟ می خوام بدونم مدل 3D Blu-ray ارسالی چیه و امکاناتش چیه؟
با سلام خدمت دوستان.
من قبل از عید یه ال ای دی 42" مدل 4500 گرفتم به قیمت 1400000،حالا میخوام عوضش کنم با یه دونه 42" مدل 5600؛ فروشنده که یکی از اقوام هستش قیمت 5600 رو 1700000 داد در صورتی که تو سایتای اینترنتی قیمتش 1360000 هست،دلیلشو پرسیدم گفت که اینا تولی ایرانن و تلویزیونهای که اونا میفروشن رو از خارج میارن و اصل هستن(همین 4500 اصل کره هستش).حالا میخوام ببینم قیمت تی وی اصلی ساخت کره واقعا اینقدره تو ایران یا نه.هم برای مدل 4500 و هم برای مدل 5600.
لطفا راهنمایی کنید.
فروشگاه خرم آباد هستتش.
شما که نزدیک جوانرود هستی ... یک آشنای نزدیک از جوانروز به قیمت 980 همین مدل 4500 رو تهیه کرد حدود 10 روز قبل از عید . 1.400 بسیار گرون و غیرمنطقی هستش !!
مدل 5600 هم برای سری با گارانتی که هیچ مشکلی هم ندارن حدود 1.350 و برای مدل قاچاقی حدود 1.250 هستش که برای 5600 به نظر من گارانتی دار خریداری بشه بهتره .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)