تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 76 از 421 اولاول ... 266672737475767778798086126176 ... آخرآخر
نمايش نتايج 751 به 760 از 4206

نام تاپيک: تجربه خرید Dell Inspiron N5010

پروفشنال sheytoon001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

من شنیدم در این مدل چون کارت گرافیک قویه زود داغ میکنه و بالاخره خیلی زود میسوزه و خیلی برگشتی داشته به همین خاطر درسته؟
    شنیدن کی بود مانند دیدن
    آقا من بدون کول پد باهاش بازی میکنم آخ نگفته
    گرم میشه اما اصطلاح داغ رو نمیشه براش به کاربرد
    تازه وقتی جایی قرار داره که زیرش هوا در جریانه ، هرازگاهی فنشم خاموش میکنه
    ما که از اول این تاپیک (که گمونم تنها تاپیکیه که به 5010 در این حد پرداخته) کسی رو ندیدیم از لپ تاپش ناراضی باشه
    فکر میکنم کسایی که این حرف رو زدن از مدل دیگه ای از inspiron ناراضی بودن و ترو خشک رو با هم سوزوندن

2. 3 کاربر از sheytoon001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

اما این شنیدن از اون شنیدنا نبود مطمئنم این اتفاق افتاده شاید مدلهایی بوده که کارت گرافیکش خیلی قوی بوده
    مشخصات (کانفیگ)سیستم شما چیه ؟ گارانتیش چیه؟
    چند ساعت در روز باهاش کار میکنید؟

4. این کاربر از feal بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن موسیقی و فوتبال داخلی Gilopa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

اما این شنیدن از اون شنیدنا نبود مطمئنم این اتفاق افتاده شاید مدلهایی بوده که کارت گرافیکش خیلی قوی بوده
    دوست عزیز همانطور که سیامک عزیز گفتن مدلهای دیگه از سری اینسپایرون این مشکلات برگشتی رو داشتند که باعث شده مردم کمی تازگیها نسبت به دل بدبین بشن
    اما خیالتون جمع هر کی این حرف رو به شما زده آدرس این تاپیک رو بهش بده ما باهاش طرف بشیم

6. 3 کاربر از Gilopa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز sayanermia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

شایدم اون کسایی که 5010 رو برگشتی دادند ، گرافیکشونو اوورکلاک کردند که خیلی زود مرخص شده و اینقدر ناراضی تعریف میکنن ازش!! وگرنه یکی از بهترین مدل هایی بوده که دیدم و استفاده کردم!!

8. 3 کاربر از sayanermia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال justmp3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    021 Forever

پيش فرض

سلام
    من امروز رفتم 5010 را با گرافیک 5650 بگیرم که اصلآ گیر نیاوردم!
    جالبه که تو لیست قیمت با گرافیک 5650 و 5470 نوشتن ولی وقتی سریال رو تو سایت دل چک کردم گرافیک را میزد 550v !!!!!
    تازه یکی از مغازه دارا که خودش باورش نمیشد اخر لپ تاپ را باز کرد ویندوزم ریخت بعد از تو ویندوز چک کرد دید همین 550v هست!!
    حالا من اومدم نظره دوستان راجبه این گرافیک کارت بدونم!!؟ من بحث خارج از تاپیک نمیخوام بکنم چون مربوط به 5010 هست اینجا مطرح کردم
    چیزی که خودم فهمیدم این بوده که ظاهرآ از لحاظ سرعت تو بازی و ... باید خوب باشه ولی DX 11 را ساپورت نمیکنه! میشه راجبه این برام توضیح بدید که ساپورت نکردنش چه ایراداتی میتونه داشته باشه؟!

داره خودمونی میشه hosein7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

سلام دوستان چه گارانتی های متعبر؟؟؟؟ آیا گارانی ایران هم متعبر

داره خودمونی میشه abbas777's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

من پست های پیشین رو تا 44 خوندم ! اطلاعات جالبی داشت و مشتاق شدم که برای خرید این مدل اقدام کنم!! اما یک سری ابهامات دارم که ان شالله به یاری چند دوست عزیز که کارکشته ترند رفع بشه. اولیش این که کدام نوع از ویندوز 7 را برای کار انتخاب کنم؟ 32 بیتی یا 64 بیتی ؟ تو پست های قبلی یک سری از دوستان گفتند که 32 بیتی بهتره! که نیاز به خرید نرم افزار نداره(این خودش یعنی چی؟) اما یک سری دیگر گفتند که 64 بیتی عمل کرد بهتری داره و علی رغم 32 بیتی که 1 گیگ رم از 4 گیگ رم را مورد استفاده قرار نمی دهد در کل بهتر است ! حقیقتا گیج شدم لطفا دراین مورد توضیح مبسوطی بفرمایید(جمله رو داشتی).
    مورد دوم ، این که لپ تاپ رو با ویندوز اورژینال بخرم یا با داس بخرم و بعد خودم ویندوز کرکی بریزم؟ مزایا و معایب در این مورد رو هم توضیح بدید!
    مورد بعدی این که چه چیز های (البته بغیر از خود لپ تاپ و شارژر) باید توی جعبه باشد ؟ و یا به چه نکاتی در هنگام خرید دقت کنم؟
    و در آخر کانفیگی که انتخاب کردم اینه!
    2.4~ 2.66 ( 4GB ram -500GB hard- 15.6 WXGA - ATI Radeon 5470 1 GB CPU(i5- 450M)

12. این کاربر از abbas777 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

سلام
    من امروز رفتم 5010 را با گرافیک 5650 بگیرم که اصلآ گیر نیاوردم!
    جالبه که تو لیست قیمت با گرافیک 5650 و 5470 نوشتن ولی وقتی سریال رو تو سایت دل چک کردم گرافیک را میزد 550v !!!!!
    تازه یکی از مغازه دارا که خودش باورش نمیشد اخر لپ تاپ را باز کرد ویندوزم ریخت بعد از تو ویندوز چک کرد دید همین 550v هست!!
    حالا من اومدم نظره دوستان راجبه این گرافیک کارت بدونم!!؟ من بحث خارج از تاپیک نمیخوام بکنم چون مربوط به 5010 هست اینجا مطرح کردم
    چیزی که خودم فهمیدم این بوده که ظاهرآ از لحاظ سرعت تو بازی و ... باید خوب باشه ولی DX 11 را ساپورت نمیکنه! میشه راجبه این برام توضیح بدید که ساپورت نکردنش چه ایراداتی میتونه داشته باشه؟!
    وارد این لینک بشید :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    در صفحه بالا زیر فلش سوم نارنجی رنگ روی عبارت Multimedia Better Graphics کلیک کنید .. هماطور که مشاهده میکنید در کانفیگها فقط دو مدل کارت گرافیک 5470 و 550v وجود داره ..

بنده با این مدل اصلا کار نکردم و متاسفانه زیاد مورد استفاده قرار نگرفته این مدل ...
    اگر فاکتورهایی چون directx 11.0 و Shader Mod 5.0 رو کنار بزارید شاید قضاوت کمی سخت باشه .. چون شاخصهای 550v هم بدک نیستند و حتی بهتر از 5470 در بعضی موارد .. directx 11.0 مساله خیلی مهمیه و کلا نسبت به گذشته تغییرات مفید و زیادی اعمال شده اما در بازیها فقط این مسائل مهم نیستند ...
    با توجه بازیهای روز و نسل آینده شاید 5470 گزینه مناسبتریه از لحاظ پشتیبانی ..
    اما رو کاغذ 550v در بازیها سریعتر عمل میکنه (این مساله شاید مهمترباشه) دیگه بسته به خودتونه که آیا مساله شیدر مدل 5 و دایرکت ایکس 11 براتون خیلی مهمه یا نه ..
    این هم در نظر بگیرید که 5470 جواب پس داده و در رنت خیلی ازش اطلاعات موجوده و کاربران بیشتری تستش کردند !اما 550 v فقط صحبت تئوریک ازش موجوده و عملا در نت مطلب خاصی از کاراییش پیدا نمیکنید !
    Last edited by Gilopa; 19-09-2010 at 12:21.

14. این کاربر از Gilopa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

سایت نوت بوک چک9 سپتامبر یعنی 10 روز پیش اومد n5010 رو بررسی کرد که در صفحه اول سایت قرار گرفته .. اتفاقا بالای صفحه هم نوشته شده Review Dell Inspiron 15R Notebook

بهرحال چون سایت معتبریه و خیلیها بهش استناد میکنند بهتر دیدم لینکش رو بزارم .. از شیتونک هم ممنون میشم اگر صلاح ببینه لینک این بررسی رو در صفحه اول تاپیک قرار بده

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

16. 4 کاربر از Gilopa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mss_195's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من پست های پیشین رو تا 44 خوندم ! اطلاعات جالبی داشت و مشتاق شدم که برای خرید این مدل اقدام کنم!! اما یک سری ابهامات دارم که ان شالله به یاری چند دوست عزیز که کارکشته ترند رفع بشه. اولیش این که کدام نوع از ویندوز 7 را برای کار انتخاب کنم؟ 32 بیتی یا 64 بیتی ؟ تو پست های قبلی یک سری از دوستان گفتند که 32 بیتی بهتره! که نیاز به خرید نرم افزار نداره(این خودش یعنی چی؟) اما یک سری دیگر گفتند که 64 بیتی عمل کرد بهتری داره و علی رغم 32 بیتی که 1 گیگ رم از 4 گیگ رم را مورد استفاده قرار نمی دهد در کل بهتر است ! حقیقتا گیج شدم لطفا دراین مورد توضیح مبسوطی بفرمایید(جمله رو داشتی).
    مورد دوم ، این که لپ تاپ رو با ویندوز اورژینال بخرم یا با داس بخرم و بعد خودم ویندوز کرکی بریزم؟ مزایا و معایب در این مورد رو هم توضیح بدید!
    مورد بعدی این که چه چیز های (البته بغیر از خود لپ تاپ و شارژر) باید توی جعبه باشد ؟ و یا به چه نکاتی در هنگام خرید دقت کنم؟
    و در آخر کانفیگی که انتخاب کردم اینه!
    2.4~ 2.66 ( 4GB ram -500GB hard- 15.6 WXGA - ATI Radeon 5470 1 GB CPU(i5- 450M)

با اجازه اساتید...کلا من و همه بچه های این تاپیک در جستجو برای گرفتن یه نوت بوک زیر 1میلیون به این مدل رسیدیم، در نتیجه میشه گفت که این انتخاب بهترین گزینه توی این رنج قیمته. درباره win7 باید بگم که منم قبل از گرفتن 5010 بزرگترین سوالم بود ولی بعد از مشاوره با چند کارشناس به این نتیجه رسیدم که سیستم عاملهای 64بیتی برای اونایی که سیستم خوبی دارند بسیار بهینه تر عمل میکنه و در صورتبکه سیستم مثلا دارای رم کافی نباشه در عمل 64 عملکرد ضعیفتری نسبت به 32بیتی داره. ولی 5010 سخت افزارهای قابل قبولی داره من خودم الان 64بیتی نصب کردم و دارم لذتشو میبرم. درباره نرم افزارها هم منم این نگرانی رو داشتم ولی الان عملا هیچ مشکلی ندارم، فقط برای چند برنامه مثل nod32 و winrar مشکل داشتم که اونم با یه سرچ توی گوگل برای نسخه 64بیتیشون مشکلم حل شد. فوقشم اگه یه روز با برنامه ای مشکل داشته باشی میتونی اونو در حالت win xp اجرا کنی. درباره رم هم من هر وقت مشخصات سیستممو میبینم رممو 3.9G نمایش میده و تا حالا هم مشکلی از این بابت نداشتم.(نباید هم داشته باشم چون اینا رو خود سیستم مدیریت و کم و زیاد میکنه). درباره اون کانفیگی هم که انتخاب کردی باید بگم که اگه واقعا تفاوت قیمتش با کانفیگی که شامل HDD: 320G, i3 2.2 میشه برات مهمه اون قدر اینا با هم تفاوت ندارند، چون تا جایی که من میدونم فرق i3 و i5 زیاد واضح نیست و در عملیات سنگین نمایان میشه و درباره هاردشم به خودت مربوطه. در مجموع هرکار میکنی فقط 5010 رو از دست نده.
    در ضمن توی لینکی که دوستمون Gilopa گذاشته جزئیات جالبی از جمله مقایسه نسخه های 64 و 32بیتی پیدا میکنی.
    Last edited by mss_195; 19-09-2010 at 14:41.

18. 4 کاربر از mss_195 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •