سلام
من امروز رفتم 5010 را با گرافیک 5650 بگیرم که اصلآ گیر نیاوردم!
جالبه که تو لیست قیمت با گرافیک 5650 و 5470 نوشتن ولی وقتی سریال رو تو سایت دل چک کردم گرافیک را میزد 550v !!!!!
تازه یکی از مغازه دارا که خودش باورش نمیشد اخر لپ تاپ را باز کرد ویندوزم ریخت بعد از تو ویندوز چک کرد دید همین 550v هست!!
حالا من اومدم نظره دوستان راجبه این گرافیک کارت بدونم!!؟ من بحث خارج از تاپیک نمیخوام بکنم چون مربوط به 5010 هست اینجا مطرح کردم
چیزی که خودم فهمیدم این بوده که ظاهرآ از لحاظ سرعت تو بازی و ... باید خوب باشه ولی DX 11 را ساپورت نمیکنه! میشه راجبه این برام توضیح بدید که ساپورت نکردنش چه ایراداتی میتونه داشته باشه؟!
وارد این لینک بشید :
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در صفحه بالا زیر فلش سوم نارنجی رنگ روی عبارت Multimedia Better Graphics کلیک کنید .. هماطور که مشاهده میکنید در کانفیگها فقط دو مدل کارت گرافیک 5470 و 550v وجود داره ..
بنده با این مدل اصلا کار نکردم و متاسفانه زیاد مورد استفاده قرار نگرفته این مدل ...
اگر فاکتورهایی چون directx 11.0 و Shader Mod 5.0 رو کنار بزارید شاید قضاوت کمی سخت باشه .. چون شاخصهای 550v هم بدک نیستند و حتی بهتر از 5470 در بعضی موارد .. directx 11.0 مساله خیلی مهمیه و کلا نسبت به گذشته تغییرات مفید و زیادی اعمال شده اما در بازیها فقط این مسائل مهم نیستند ...
با توجه بازیهای روز و نسل آینده شاید 5470 گزینه مناسبتریه از لحاظ پشتیبانی ..
اما رو کاغذ 550v در بازیها سریعتر عمل میکنه (این مساله شاید مهمترباشه) دیگه بسته به خودتونه که آیا مساله شیدر مدل 5 و دایرکت ایکس 11 براتون خیلی مهمه یا نه ..
این هم در نظر بگیرید که 5470 جواب پس داده و در رنت خیلی ازش اطلاعات موجوده و کاربران بیشتری تستش کردند !اما 550 v فقط صحبت تئوریک ازش موجوده و عملا در نت مطلب خاصی از کاراییش پیدا نمیکنید !