تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 76 از 449 اولاول ... 266672737475767778798086126176 ... آخرآخر
نمايش نتايج 751 به 760 از 4487

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات COMODO - || آرشیو شماره 1 ||

آخر فروم باز M E H R A N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    سوئد

پيش فرض

آقا من چه طوری می تونم دسترسی به یک سایت رو با استفاده از فایروال کمودو مسدود کنم؟

برو قسمت فایروال و Network Security Policy رو باز کن. اونجا برو به قسمت Blocked Zone و در قسمت Add که سمت راستش قرار داره A New Blocked Address رو کلیک کن.

بعد در پنجرۀ باز شده شما چندین انتخاب رو دارید. اگر IP آدرس سایت رو میدونید در اینصورت میتونید در قسمت A Single IP Address اون رو بنویسید و بعد Apply رو بزنید.

اگر هم IP سایت رو نمیدونید اونوقت اسم سایت رو بدون www در قسمت Host Name بنویسد و Apply کنید.

2. 2 کاربر از M E H R A N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز SevenCity's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

من میخوام اجازه ی دسترسی به نت تمام برنامه هارو (msiexec.exe firefox.exe و signed شده و نشده) خودم بدم
    مثل avira
    الان مثلا فایروالشو نصب کردم نپرسید که فایرفاکس به نت متصل بشه یا نشه[COLOR="Silver"]

---------- Post added at 09:11 PM ---------- Previous post was at 09:06 PM ----------

ok
    فکر کنم فهمیدم
    باید custom policy رو میزدم
    در مورد فایل های سیستمی هم که میخوان به نت وصل شن سوال میپرسه؟

چرا آلرتهایی که میده گزینه ای به نام sandbox نداره؟
    Last edited by SevenCity; 07-11-2010 at 19:38.

آخر فروم باز siavashjal's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    be kasi rabti nadare

پيش فرض

برو قسمت فایروال و Network Security Policy رو باز کن. اونجا برو به قسمت Blocked Zone و در قسمت Add که سمت راستش قرار داره A New Blocked Address رو کلیک کن.

بعد در پنجرۀ باز شده شما چندین انتخاب رو دارید. اگر IP آدرس سایت رو میدونید در اینصورت میتونید در قسمت A Single IP Address اون رو بنویسید و بعد Apply رو بزنید.

اگر هم IP سایت رو نمیدونید اونوقت اسم سایت رو بدون www در قسمت Host Name بنویسد و Apply کنید.

مهران جان من این کار رو می کنم ولی سایت مورد نظر بلاک نمیشه. حتی یه بار اسم سایت رو زدم و یه بار ip سایت رو زدم ولی در هر دو بار جواب نگرفتم.

پروفشنال FAR_FA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سلام

آقا مهران ..... یه نرم افزار معرفی کردین بنام Malwarebytes Anti-Malware که من نسخه 1.46 رو دانلود کردم.
    آویرا و avast هردوتاشون اونو ویروس شناختن ، حالا من چکار کنم ؟ آنتی ها رو غیر فعالشون کنم ، و بعد از نصب
    برنامه دوباره فعالشون کنم ، یا اینکه از خیر این برنامه بگذرم .

ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

سلام

آقا مهران ..... یه نرم افزار معرفی کردین بنام Malwarebytes Anti-Malware که من نسخه 1.46 رو دانلود کردم.
    آویرا و avast هردوتاشون اونو ویروس شناختن ، حالا من چکار کنم ؟ آنتی ها رو غیر فعالشون کنم ، و بعد از نصب
    برنامه دوباره فعالشون کنم ، یا اینکه از خیر این برنامه بگذرم .

ممنون
    دوست عزیز امکانش هست که فایل اجرایی برنامه در کامپیوتر شما آلوده شده
    اگر هم امکانش را دارید از سایت هایی مانند SoftPedia و CNet دانلود کنید

نظره شخصی من : من نسبت به این برنامه احساس خوبی ندارم اینجا جاش نیست که راجع به این مسائل صحبت بشه ولی اگر بخوام یکی از موارد را بگم آپدیت برنامه هستش, شما اگر برنامه را به مدت یک هفته آپدیت نکنی حدود 5 مگ آپدیت داره اگر 2 هفته هم آپدیت نکنی باز هم همونه
    یعنی من در زمان های متفاوت این برنامه را آپدیت کردم همیشه حدود 5 مگ آپدیت داره و به نظرم این غیرعادیه

7. 2 کاربر از myusac بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Djhamid2007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

10

حمید جان اینکه آنتی ویروس کمودو و یا بقیه چند نمونه را کمتر یا بیشتر شناختند که جای تعجب نداره. تعجب من هم از این نیست که کمودو چرا نتونسته تشخیص بده بلکه بیشتر از این تعچب میکنم با توجه به این همه توضیحات و مطالبی که تا کنون حداقل در این تاپیک گذاشته شده چرا باز هم دوستان فکر میکنند آنتی ویروس کمودو باید همۀ نمونه ها رو تشخیص بده و یا همچنین تشخیص کاذب یا همون False Positive هم نداشته باشه؟

پست زیر رو بخونید...

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    حالا آنتی ویروس کمودو 24 نمونه رو از 29 تا تشخیص داد یعنی 6 مخرب رو بیشتر از Avira و 3 مخرب را هم بیشتر از Avast تشخیص داده.

آنتی ویروس هایی که از روی دیتابیس و هوش مصنوعی سعی در تشخیص نمونه ها میکنند هیچ وقت نمیتونند همۀ نمونه های آلوده را تشخیص بدند و این قضیه برای همۀ آنتی ویروسهای موجود فعلی صدق میکنه و ربطی به کمودو بودن نداره. آنتی ویروس کمودو هم مثل همین نمونه ای که شما اشاره کردید ممکنه نتونه در بعضی جاها تشخیصی داشته باشه و در بعضی جاها هم میبینی خیلی عالی عمل میکنه اما باید قبول کنی که آنتی ویروس فقط نقش آنتی ویروس رو میتونه بازی کنه نه بیشتر و نه کمتر.

به همین دلیل لایه های دفاعی دیگه مانند HIPS, Behavior Blocker و یا Sandbox برای محافظت از سیستم گذاشته شدند. اگر قرار بود که آنتی ویروس کمودو اینقدر قوی باشه که بتونه حتی نمونه ای رو که هنوز نوشته هم نشده تشخیص بده, خب در اینصورت چه نیازی به این لایه های دفاعی بود؟

نکتۀ دیگه اینکه اگر روزی Avira,Avast یا Nod32 ویروسی را تشخیص ندند اون ویروس بعد از اجرا شدند راحت توی سیستمشون جا خوش میکنه و سیستم رو آلوده میکنه. اما همین نمونه هایی که شما گفتید آنتی ویروس کمودو تشخیص نداد رو سعی کردید اجرا کنید ببینید چه اتفاقی میوفته؟

خب بذار من بهتون بگم, اولا که همشون در سند باکس اجرا میشدند. دوما توسط hips و یا Cloud Scanner امکان شناسایی بعضی هاشون وجود داشت.

راستی سعی کنید هر نمونه ای که آنتی ویروس کمودو تشخیص نمیده براش بفرستید تا سریعا به دیتابیس اضافه بشه.

موفق باشید.
    ممنون مهران عزیز ، ممنون از توضیحات کامل و قانع کننده . من که دیگه راضی شدم . در ضمن ببخشید اگر سوالی مبتدیانه در مورد کمودو میپرسم بالاخره من در زمینه کمودو تازه کار و مبتدی هستم و هنوز مونده تا کامل بشناسمش
    در مورد ویروس های ناشناخته هم حتماین کار رو میکنم و واسشون میفرستم !
    موفق باشی

9. این کاربر از Djhamid2007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه kactos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

مهران جان من این کار رو می کنم ولی سایت مورد نظر بلاک نمیشه. حتی یه بار اسم سایت رو زدم و یه بار ip سایت رو زدم ولی در هر دو بار جواب نگرفتم.
    این مورد رو من تست کردم خیلی خوب جواب میده و host name معرفی شده بطور کامل بلاک میشه !

11. 2 کاربر از kactos بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز M E H R A N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    سوئد

پيش فرض

ok
    فکر کنم فهمیدم
    باید custom policy رو میزدم
    در مورد فایل های سیستمی هم که میخوان به نت وصل شن سوال میپرسه؟

چرا آلرتهایی که میده گزینه ای به نام sandbox نداره؟
    دوست عزیز شما سعی کنید حتما پست دوم این تاپیک در صفحۀ اول را بخونید. مطالب زیادی گذاشته شده که اگر اونها رو بخونید متوجه میشید که Sandbox چطور و برای چه فایل و برنامه هایی کار میکنه. اگر قرار بود که همه چی داخل سند باکس اجرا بشه که اونوقت با نصب کمودو و ریستارت کردن سیستم ویندوز اصلا بالا نمیومد.

سند باکس برای فایل های ناشناخته و همچنین مخربها جهت محافظت از سیستم گذاشته شده. پست دوم را بخونید توضیح داده شده.

موفق باشید.

13. 4 کاربر از M E H R A N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Arashdn's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

سلام
    من از وقتی کومودو زدم
    مصرف سی پی یوم همیشه رو 100 هست
    چرا؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه hsj110's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام آقا مهران
    اگر فلشی ویروسی به دستگاه متصل بشه و نخوام اطلاعات اون پاک بشه و به سیستمم هم آسیب نرسه باید چه کار کنم ؟
    قبلا ممنونم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •