چشم برزخیت رو فعال کن ، میکشه کجا باید بری. این تئاتر هست که سربازا از قبل تعیین شدن که کجا باید برن ، اونوقت اگه انجام ندی خب شک می کنن و متوجه میشن تو اونا نیستی.
چشم برزخیت رو فعال کن ، میکشه کجا باید بری. این تئاتر هست که سربازا از قبل تعیین شدن که کجا باید برن ، اونوقت اگه انجام ندی خب شک می کنن و متوجه میشن تو اونا نیستی.
اقا منم این بازی رو گرفتم و نصب کردم ولی وقتی میرم توی بازی این جوریه:
گرافیک و این چیزها هم دستکاری کردم اما درست نشد که نشد!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست عزیز اینجا تاپیک بازی هست شما توی تایپک مشکلات بازی مطرح کن
لینک تایپک مشکلات نصب و اجرا - Assassin's Creed Brotherhood
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدموفق باشید
از eagle vision استفاده کردم چیزی دستگیرم نشد
----------------
حل شد
Last edited by mohamad021; 21-03-2011 at 18:54.
سلام. دوستان
من یک جای بازی بدجوری گیر کردم!
در مرحله ایی که باید وسایل جنگی که داوینچی ساخته رو نابود کنیم وقتی من به قایق میرسم و تمام سربازارو میکشم
یک اهرم رو جابجا میکنم و یک چیزی جا به جا میشه بعد باید اهرم طبقه بالا رو بکشم که نمیشه رفت بالا ! همه جارو امتحان کردم ولی نشد!
کسی میدونه چه طوری باید رفت بالا!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟![]()
بچه ها من نمیتونم با گیم پد 360 بازی کنم.
اصلا نمیشناسه دسته رو.تو تنظیماتش نمیاره که انتخاب کنم.
در صورتی که 1 دسته معمولی زدم دیدم کار کرد.یعنی شناخت.اصلا تو کتم نمیره که با موس بازی کنم.
به شما هم توصیه میکنم که با دسته بازی کنین فازشو ببرین.من 2 رو با دسته بازی کردم بسی حالید.لطفا راهنمایی
کنین که چیکار کنم.
ویندوزم 7.درایوردسته هم نصب.pes 2011 بازی میکنم باهاش.
همون جا که اهرم و کشیدی دیگه پائین نیا برو از پشت دور بزن از بالای میله ها میرسی منم اونقدر فکر کردم تا پیدا کردم
اگه نتونستی بگو بیشتر توضیح بدم
هيچ ميدونستيد اتزيو جان امام زمان آمريكايي هاس !!!!!!!
نه كه اتزيو ولي ميگن هدف از طراحي اين بازي اين بوده كه بگن يه مسلمون دنيا رو رهبري نميكنه . اينارو كه ايرانيا ميگن . من خودم اصلا به اين چرت و پرتا اعتقادي ندارم خاك تو سر اين رسانه ي ما كه بازيارو تخريب ميكنه خودشون بلد نيستن بازي در س كن اون وقت ...
حالا اين داستان بازي رو اگه كامل داشته باشيم خوب ميشه
والا ما نفهمیدیم چجوریه.............اونا بازی درس میکنن اینا هدفشو مشخص میکننهيچ ميدونستيد اتزيو جان امام زمان آمريكايي هاس !!!!!!!
نه كه اتزيو ولي ميگن هدف از طراحي اين بازي اين بوده كه بگن يه مسلمون دنيا رو رهبري نميكنه . اينارو كه ايرانيا ميگن . من خودم اصلا به اين چرت و پرتا اعتقادي ندارم خاك تو سر اين رسانه ي ما كه بازيارو تخريب ميكنه خودشون بلد نيستن بازي در س كن اون وقت ...
حالا اين داستان بازي رو اگه كامل داشته باشيم خوب ميشه![]()
این اتزیو که به زحمت داره شهره خودشو نجات میده
اگه این طور که اونا میگن باشه پس جومونگ هم واسه خودش یه امام زمان بوده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)