تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 76 از 284 اولاول ... 266672737475767778798086126176 ... آخرآخر
نمايش نتايج 751 به 760 از 2838

نام تاپيک: iPhone 4 | تاپيك بررسي و بحث مسائل مربوط به آيفون چهار

آخر فروم باز SIMON137's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خدا مي دونــــــه...!

پيش فرض

سلام به همه اپلی ها.
    میخواستم بدونم برای فهمیدن آنلاک فکتوری راحت ترین راه چیست؟
    چون یکی از دوستان از آمریکا میخواد واسم بیاره و میگه آنلاک فکتوری میارم برات.
    ممنون.
    خب اگر جنبه کلی قضیه رو بخوای تو آمریکا اصلا آنلاک فکتوری عرضه نمیشه هرچی هست لاک هست.
    برای فهمیدنش هم روشن می کنی ، ببین سدیا روش نصب شده یا نه.

2. این کاربر از SIMON137 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت iiFace's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

بزرگترین مشکل ایفون قیمت بالاشه و در ایران چون قیمتها بندازی هست برد با گوشیایی هست که قابلیتهای نزدیک و یا بالاتر از ایفون رو دارن برای نمونه شما گالکسی رو در نظر بگیرید فیلمبرداری اچ دی و ال سی دی بزرگ و با کیفیت ( البته نه به اندازه ایفون 4 ) اتصالات بیشتر و تعریف شده تر با فرهنگ ایران یه قابلیت خوب که داره اینه که با دستگاههای مارک سامسونگ که الان در ایران بیشتر از هر وسیله خانگی دیگر موجوده همخوانی داره سیستم عامل اندروید که نقاط قوت خودشو داره که ایفون دارا خودشون میدونن البته اگه با اندروید هم کار کرده باشن سرتونو درد نیارم من تری جی اس داشتم فروختم حلا که خواستم خرید کنم چون از ایفون راضی بودم میخواستم 4 رو بگیرم ولی با این قیمتا ادم وسوسه میشه بره طرف گالکسی کما اینکه گلکسی هم گوشی قابلیه با قیمت خیلی پایینتر و منطقی تر البته من اگه الان ایفون 4 رو 800 و گلکسی رو 500 میدادن ایفون 4 رو میگرفتم چون خاطرات خوبی باش داشتم از تر جی تا تری جی اس و ایفون 4

4. این کاربر از iiFace بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

خب اگر جنبه کلی قضیه رو بخوای تو آمریکا اصلا آنلاک فکتوری عرضه نمیشه هرچی هست لاک هست.
    برای فهمیدنش هم روشن می کنی ، ببین سدیا روش نصب شده یا نه.
    ببخشيد ميشه اين روشو توضيح بدين؟! منظورتون اينه كه گوشي و وقتى از جعبه در مياريم سايديا روش نصب باشه؟
    اگه درست منظورتون و فهميده باشم، فكر كنم اين روش يه مقدار اشكال داشته باشه
    درمورد تشخيص لاك از آنلاك هم ميشه با چك كردن پارت نامبر بهش پي برد... البته فكر ميكنم قرار دادن سيم كارتهايي به غير از سيم كارت هاى اپراتور طرف قرار داد هم روش مناسبي باشه كه اگه قابليت برقرارى تماس و داشته باشه
    آنلاك هستش

6. این کاربر از < A L I > بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز SIMON137's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خدا مي دونــــــه...!

پيش فرض

ببخشيد ميشه اين روشو توضيح بدين؟! منظورتون اينه كه گوشي و وقتى از جعبه در مياريم سايديا روش نصب باشه؟
    اگه درست منظورتون و فهميده باشم، فكر كنم اين روش يه مقدار اشكال داشته باشه
    درمورد تشخيص لاك از آنلاك هم ميشه با چك كردن پارت نامبر بهش پي برد... البته فكر ميكنم قرار دادن سيم كارتهايي به غير از سيم كارت هاى اپراتور طرف قرار داد هم روش مناسبي باشه كه اگه قابليت برقرارى تماس و داشته باشه
    آنلاك هستش
    ببینید اگر دسترسی به اینترنت دارید همون جا خب سریال رو بزنید سرچ کنید ببینید لاک هست یا آنلاک
    ولی اگر دسترسی نداشتید روشن کنید گوشی رو ، اگر سدیا روش نصب نشده باشه آنلاک هست ولی اگر باشه لاک بوده برای آنلاک کردن نصب کردن

8. 2 کاربر از SIMON137 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه arash s.b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

ببینید اگر دسترسی به اینترنت دارید همون جا خب سریال رو بزنید سرچ کنید ببینید لاک هست یا آنلاک
    ولی اگر دسترسی نداشتید روشن کنید گوشی رو ، اگر سدیا روش نصب نشده باشه آنلاک هست ولی اگر باشه لاک بوده برای آنلاک کردن نصب کردن
    روش چک کردن سدیا روی آیفون 4 جواب نمیده.
    چون جلبریک از طریق خود گوشی انجام میشه ، شما اول باید آنلاک کنی تا به سافاری دسترسی پیدا کنی و بتونی جیل کنی.
    آنلاک در آیفون 4 از طریق universal sim انجام میشه.
    بهترین و راحت ترین راه چک کردن پارت نامبر است.

10. 2 کاربر از arash s.b بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Internet

پيش فرض

با سلام.
    خبر خوش برای دارندگان آیفون 4
    پخش فیلم های فول اچ دی 1080p بر روی گوشی!
    Iphone 4 now plays 1080p videos easily, does some Xvid/ Divx magic too
    منبع: Gsmarena

Last edited by Online_wireless; 17-08-2010 at 12:56.

12. این کاربر از Online_wireless بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

سلام

از آن طرف یکی از دوستان آمار میده 99.99% افراد از آیفون برای دانلود استفاده نمیکنن!!!!!! خوب دقت کنید 99.99%. آخه دوست عزیز تو این دلایل را از کجا آوردی؟ رقتی از تک تک افرادی که آیفون دارند تو دنیا سوال کردی؟

راستش دوست ندارم که این نتیجه گیری رو بکنم ولی آیفون در مجموع گوشی خوبی است ول یایرادات خودش را دارد. دوستان ظاهرا آنقدر به آیفون تعصب دارند که اجازه هیچ گونه انتقادی به این گوشی را نمیدهند. و اکثرا پاسخشون این است که آیفون برای اینکار نیست و .......... متاسفانه اگر بخواهم رو راست باشم خیلی ها آیفون را فقط یرای کلاسش میگیرند به همین دلیل کمتر در این انجمن بحث منطقی یا جوا به سوالات را میبینید.

با سپاس از شما که خیلی کوتاه جواب بنده را دادید. راستش تو cydia برنامه adownload را ندیدم. شما لینکی ازش دارید؟

با سپاس
    سلام

راستش من هم دارم کم کم به این نتیجه میرسم که اصلا تو این انجمن نمیشه در مورد Iphone بحث منطقی انجام داد. هر وقت هر سوالی میشه همه گارد میگیرند و حمله میکنند.
    اگه هدف از سوال پرسیدن، رسیدن به پاسخ باشه .. شما بارها سوال پرسیدید و بارها هم بهتون پاسخ منطقی داده شده. حالا ممکنه یک کاربر پاسخ غیر منطقی بهتون بده ولی یک کاربر دیگه هم پاسخ منطقی میده. ولی وقتی هدف از سوال پرسیدن، شنیدن پاسخی باشه که از قبل انتظارش رو داشته باشیم، موقع نشنیدن اون پاسخ (چه منطقی، چه غیر منطقی) ، بقیه رو متهم می کنیم به گارد گرفتن و حمله و ...

آخه دوستان این چه حرفی است که میگید سوالات تکراری است؟ اگر هم تکراری باشه علتش این است که جواب منطقی آدم ا زجوابها نمیگیره.
    بنده اتهام تکراری بودن به سوالات به شما نزدم، اونهایی که زدند می تونن پاسخ بدن.

صرفا متحم میشه به اینکه اصلا آیفون را درک نمیکنی؟ یا آیفون یک چیز دیگست که فقط افراد خاص آن را درک میکننید. آخه با خودتون رو راست باشید واقعا مگر یک smart phone چیزی جز برای ارتباط خوب تلفنی و اینترنتی و ..... است؟
    بله .. یک Smart Phone چیزی بالاتر از ارتباط تلفنی و اینترنتی است.. شاید اون افرادی که شما رو متهم کردن کمی حق داشتن!

مگر من از آیفون انتظار دارم که برام ظرف بشوره که وقتی میگم میخواهم باآیفون دانلود کنم اینهمه با تعجب با من برخورد میکنید؟ دانلود یک فایل با گوشی اینقدر عجیب است؟
    حد وسطی بین ظرف شستن و ارتباط تلفنی هست، (گرچه برای آموزش ظرف شستن هم در آیفون، App وجود داره )

دانلود فایل با گوشی برای یک پلتفرم دیگه، اون هم در محصولی که برای جایی طراحی شده که همه، همیشه و همه جا دسترسی به اینترنت واقعا سریع دارند، عجیب که هیچ، خنده داره.

از آن طرف یکی از دوستان آمار میده 99.99% افراد از آیفون برای دانلود استفاده نمیکنن!!!!!! خوب دقت کنید 99.99%. آخه دوست عزیز تو این دلایل را از کجا آوردی؟ رقتی از تک تک افرادی که آیفون دارند تو دنیا سوال کردی؟
    نه دوست من، به جای رفتن و سوال کردن از تک تک کاربران آیفون دنیا، می تونید آمار حدودی دانلود برنامه های Download Manager در Cydia رو پیدا کنید، و با یک حساب ریاضی ساده نسبت به کاربران iOS دنیا (ریاضی سوم ابتدایی) ، میشه بدست آورد مقدارشون از اون 99.99 درصد هم بسیار بیشتره.

راستش دوست ندارم که این نتیجه گیری رو بکنم ولی آیفون در مجموع گوشی خوبی است ول یایرادات خودش را دارد. دوستان ظاهرا آنقدر به آیفون تعصب دارند که اجازه هیچ گونه انتقادی به این گوشی را نمیدهند. و اکثرا پاسخشون این است که آیفون برای اینکار نیست و .......... متاسفانه اگر بخواهم رو راست باشم خیلی ها آیفون را فقط یرای کلاسش میگیرند به همین دلیل کمتر در این انجمن بحث منطقی یا جوا به سوالات را میبینید.
    هیچ شکی نیست که هیچ چیز برتر مطلق نیست و مسلما آیفون هم ایرادهای خودش رو داره، ولی ایراد هایی که شما دارید می گیرید ایرادهایی نیست که متمرکز به همه کاربران دنیا باشه، دلیلش رو هم قبلا گفتم:
    اینکه انتظار داشته باشیم در پلتفرمی که بر اساس استانداردهای چند سال آینده پایه ریزی میشه، کارهایی رو انجام بدیم که چند ساله منسوخ شدن، به ضعف خودمون (و امکاناتمون) در تطابق دادن خودمون با استانداردهای دنیا برمی گرده، نه ضعف پلتفرم.
    شما هنوز آیفون رو "گوشی" خطاب می کنید، همین خودش کاملا همه چیز رو نشون میده، بگذریم.

اگه جایی تعصب در پست های من مشاهده کردید (نه در این تاپیک، در کل این 8300 پستی که در انجمن دادم) ، مثال بزنید.

موفق باشید.

14. 5 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه webcopernic's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

سلام

اگه هدف از سوال پرسیدن، رسیدن به پاسخ باشه .. شما بارها سوال پرسیدید و بارها هم بهتون پاسخ منطقی داده شده. حالا ممکنه یک کاربر پاسخ غیر منطقی بهتون بده ولی یک کاربر دیگه هم پاسخ منطقی میده. ولی وقتی هدف از سوال پرسیدن، شنیدن پاسخی باشه که از قبل انتظارش رو داشته باشیم، موقع نشنیدن اون پاسخ (چه منطقی، چه غیر منطقی) ، بقیه رو متهم می کنیم به گارد گرفتن و حمله و ...
    راستش من بیکار نیستم که اگر پاسخ سوالم رو می‌گرفتم، دوباره بپرسم. منظر من هم از جواب منطقی‌ جواب مورد انتظارم نیست. جوابی‌ است که مستند باشه. اینجا اکثر جوابها متعصبانه است. شده مثل بازی استقلال و پرسپولیس. با این تفاوت که افراد ژست روشنفکری میگیرن.

یک Smart Phone چیزی بالاتر از ارتباط تلفنی و اینترنتی است.. شاید اون افرادی که شما رو متهم کردن کمی حق داشتن!
    مثلا می‌شه لطفا بفرمائید که شما چه استفادهای بیشتری از یک اسمارت فن می‌کنید ؟ بفرمائید شاید ما کلاس سوم اپتدأی‌ها یاد گرفتیم.

دانلود فایل با گوشی برای یک پلتفرم دیگه، اون هم در محصولی که برای جایی طراحی شده که همه، همیشه و همه جا دسترسی به اینترنت واقعا سریع دارند، عجیب که هیچ، خنده داره.

دوست عزیز اتفاقا دانلود فایل برا جائی‌ که اینترنت پر سرعت دارن معنی‌ داره. شما فکر میکنی‌ که من خارج از کشور نبودام که داری اینطور صحبت میکنی‌. چنین محدویتی فقط برا گوشی آیفون وجود داره. اگر چنین چیزی بی‌ اهمیت است و یا مربوط می‌شه به تکنولوژی چند سال پیش پس چرا سایر گوشی‌ها دارن ازش استفاده می‌کنن؟

نه دوست من، به جای رفتن و سوال کردن از تک تک کاربران آیفون دنیا، می تونید آمار حدودی دانلود برنامه های Download Manager در Cydia رو پیدا کنید، و با یک حساب ریاضی ساده نسبت به کاربران iOS دنیا (ریاضی سوم ابتدایی) ، میشه بدست آورد مقدارشون از اون 99.99 درصد هم بسیار بیشتره.
    واقعا شما ۹۹.۹۹% رو از اینجا بهش رسیدید؟ اصلا نیازی به توضیح نیست که این عدد دلیل هیچ چیزی نیست دوست من. ۷۰ درصد ادامها هم دارن از INTERT EXPLORER استفاده می‌کنن چون نمی‌دونن که چیزی هم به اسمfire fox وجود داره.پس این عدد با فرض درست بودن هیچ دلیل نمی‌شه.

اینکه انتظار داشته باشیم در پلتفرمی که بر اساس استانداردهای چند سال آینده پایه ریزی میشه، کارهایی رو انجام بدیم که چند ساله منسوخ شدن، به ضعف خودمون (و امکاناتمون) در تطابق دادن خودمون با استانداردهای دنیا برمی گرده، نه ضعف پلتفرم.
    به هر حل نمیدونستم که دانلود یک فایل ساده از اینترنت مربوط بشه به آدم تطابق با تکنولوژی. دوست من شما خیلی ساده به قضیه نگاه میکنی‌، این موضوع فقط مربوط می‌شه به موضوع پول. آیفون انحصار ایجاد میکنه که شما فقط مجبور بشی‌ از نرم‌افزار شرکتهای طرف قرارداد خرید کنی‌. حالا من به این میگم انحصار و شما میگید پلات فرم نسل آینده.

شما هنوز آیفون رو "گوشی" خطاب می کنید، همین خودش کاملا همه چیز رو نشون میده، بگذریم.

بیسوادی بنده رو ببخشید که جسارتا ایفن رو گوشی خطاب کردم. واقعا نمیدونستم باید بهش چی‌ بگم؟

اگه جایی تعصب در پست های من مشاهده کردید (نه در این تاپیک، در کل این 8300 پستی که در انجمن دادم) ، مثال بزنید.

اتفاقا شما تعصب خودت رو تو همین جمله نشون دادید. و کلا یک سوال من در مورد ضعف آیفون در دانلود تبدیل شد به بیسوادی، کلاس سوم اپتدأی، گوشی خطاب کردن آیفون،.....بهتر است اسم این انجمن عوض بشه به انجمن طرفداران آیفون ۴، که حداقل افرادی مثل من دچار اشتباه نشن. باز هم دست اون دستمون دارد نکنه که بجای این همه حرف یک کلم گفت که با adownloader می‌شه اینکار رو کرد. تازه این همه هم در مورد آدم قضاوت نکرد.
    Last edited by webcopernic; 17-08-2010 at 15:04.

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

جالبه .. شما هرچقدر بحث ادامه پیدا می کنه فونت هاتون بولد و بزرگ تر میشه

راستش من بیکار نیستم که اگر پاسخ سوالم رو می‌گرفتم، دوباره بپرسم. منظر من هم از جواب منطقی‌ جواب مورد انتظارم نیست. جوابی‌ است که مستند باشه. اینجا اکثر جوابها متعصبانه است. شده مثل بازی استقلال و پرسپولیس. با این تفاوت که افراد ژست روشنفکری میگیرن.
    پاسخ منطقی به سوالات شما قبلا (قبل از پست های امروز) داده شده بود، کافی بود مطالعه می کردید.

مثلا می‌شه لطفا بفرمائید که شما چه استفادهای بیشتری از یک اسمارت فن می‌کنید ؟ بفرمائید شاید ما کلاس سوم اپتدأی‌ها یاد گرفتیم.
    آموزش
    مولتی مدیا
    بازی
    Content Creation
    مهندسی
    موزیک
    کتاب
    پزشکی
    ...

دوست عزیز اتفاقا دانلود فایل برا جائی‌ که اینترنت پر سرعت دارن معنی‌ داره. شما فکر میکنی‌ که من خارج از کشور نبودام که داری اینطور صحبت میکنی‌.
    بله .. دانلود فایل وقتی اینترنت پرسرعت در دسترس هست معنی داره، ولی جایی که اینترنت پر سرعت در دسترس موبایل باشه، قبلش در دسترس PC بوده .. تا زمانی که اینترنت واقعا پر سرعت (بالای 20 مگ) در اختیار PC باشه، هیچ وقت کسی نیاز نداره با موبایلش فایل برای PC دانلود کنه.

البته شاید شما در چنین مواقعی باز هم با موبایل دانلود کنید و به PC انتقال بدید

چنین محدویتی فقط برا گوشی آیفون وجود داره. اگر چنین چیزی بی‌ اهمیت است و یا مربوط می‌شه به تکنولوژی چند سال پیش پس چرا سایر گوشی‌ها دارن ازش استفاده می‌کنن؟
    این چیزی که شما می گی، به طور پیش فرض در هیچ اسمارت فونی وجود نداره.

بله در Android ، برنامه نویس ها App نوشتن برای این کار. در آیفون هم نوشتن و در AppStore هم هست، مثلا:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    برای نصب این App، نه نیاز دارید گوشیتون رو Jailbreak کنید، نه نیاز دارید بلایی سر گوشیتون بیارید .. این App هم رسما در AppStore اپل وجود داره، از Rapidshare و ... هم پشتیبانی می کنه.

با اینکه این App هم وجود داره و فوق العاده هم هست، ولی آمار دانلودش فوق العاده پایینه .. چون کسی با گوشیش برای PC دانلود نمی کنه!

این پاسخ سوالتون بود یا انتظار چیز دیگه داشتید ؟
    پلتفرم های دیگه چه چیزی به شما میدن تو این زمینه که آیفون نمیده؟

واقعا شما ۹۹.۹۹% رو از اینجا بهش رسیدید؟ اصلا نیازی به توضیح نیست که این عدد دلیل هیچ چیزی نیست دوست من. ۷۰ درصد ادامها هم دارن از INTERT EXPLORER استفاده می‌کنن چون نمی‌دونن که چیزی هم به اسمfire fox وجود داره.پس این عدد با فرض درست بودن هیچ دلیل نمی‌شه.
    اونطوری بخوایم حساب کنیم، 99.99 درصد نیست، 99.9999 درصد هم نیست، چیزی بیشتر از اونه.. هزار برابر بیشتر رو بگذارید رو حساب این خطا ..

lol

به هر حل نمیدونستم که دانلود یک فایل ساده از اینترنت مربوط بشه به آدم تطابق با تکنولوژی. دوست من شما خیلی ساده به قضیه نگاه میکنی‌، این موضوع فقط مربوط می‌شه به موضوع پول. آیفون انحصار ایجاد میکنه که شما فقط مجبور بشی‌ از نرم‌افزار شرکتهای طرف قرارداد خرید کنی‌. حالا من به این میگم انحصار و شما میگید پلات فرم نسل آینده.
    دوست من حرف های شما خنده داره .. به نظر می رسه حتی یک بار هم AppStore رو باز نکردید.
    هر کسی می تونه برنامه بنویسه (من یا شما) و در AppStore برای فروش قرار بده ، نیازی نداره شرکت طرف قرارداد Apple باشی تا بتونی برنامه هات رو بفروشی ..

گرچه همونطور که مثال زدم، Download Manager هم برای آیفون داریم، نویشنده اش هم شخصیه به اسم Hian Zin Jong ، که به هیچ وجه هم شرکت طرف قرارداد اپل نیست !!!!

متاسفانه یک عده از فن بوی های بقیه برندها، یک سری مطالب بی پایه و اساس درباره انحصار طلبی اپل همینطور پشت سر هم گفتن، و بقیه همینطور از روش قصه می سازند. انحصار طلبی توی این چیزا نیست دوست من.

بیسوادی بنده رو ببخشید که جسارتا ایفن رو گوشی خطاب کردم. واقعا نمیدونستم باید بهش چی‌ بگم؟
    آیفون یک پلتفرمه .. همونطور که اندروید هم یک پلتفرمه .. ویندوز هم یک پلتفرمه.

یک گوشی، جزئی از یک پلتفرمه ... ما داریم درباره پلتفرم بحث می کنیم، نه گوشی خاص.

اتفاقا شما تعصب خودت رو تو همین جمله نشون دادید. و کلا یک سوال من در مورد ضعف آیفون در دانلود تبدیل شد به بیسوادی، کلاس سوم اپتدأی، گوشی خطاب کردن آیفون،.....بهتر است اسم این انجمن عوض بشه به انجمن طرفداران آیفون ۴، که حداقل افرادی مثل من دچار اشتباه نشن. باز هم دست اون دستمون دارد نکنه که بجای این همه حرف یک کلم گفت که با adownloader می‌شه اینکار رو کرد. تازه این همه هم در مورد آدم قضاوت نکرد.
    بنده جسارتی به شما نکردم، هیچ جا هم شما رو بیسواد نخوندم، خودتون توی پست خودتون، خودتون رو بی سواد خوندید. ارتباطی به من نداره.
    کلاس سوم ابتدایی هم درباره نسبت تناسب بود، نه شخص شما.
    گوشی خطاب کردن آیفون هم توضیح دادم، ما درباره پلتفرم کلی بحث می کنیم نه گوشی خاص ..

به هر حال شما آزاد هستید هر طوری که تمایل دارید، تفکر کنید. کسی هم شما رو مجبور نمی کنه اینجا سوال مطرح کنید.
    به هر حال اگه باز هم احساس کردید از طرف من به شما بی احترامی شده، من عذر خواهی می کنم.

موفق باشید.

17. 5 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه arash s.b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

دوستان میشه چندتا ار معایب آیفون 4 رو بگید؟؟؟ ( جدی میگم)

بچه ها همه میگن بی عیب نیست ، یعنی که یه عیب و مشکلی داره. ولی من چیزی احساس نمی کنم.

اگر کامل در مورد عیب مد نظرتون توضیح بدید ممنون میشم.

19. این کاربر از arash s.b بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •