بچه ها من توی mission 14 یر کردم نمی دونم کجا باید برم.کمک؟؟؟؟؟؟
بچه ها من توی mission 14 یر کردم نمی دونم کجا باید برم.کمک؟؟؟؟؟؟
عزیزم اصلا نمی دونم از کجا باید برم.
از یک مسیری رفتم رسیدم به محل مرحله اول ولی دیگه راهی نبود.
خوب عزیز من گفتم که یه عکس از جایی که گیر کردی بزار من خیلی وقت پیش بازی کردم دقیق یادم نیست ولی عکس بزاری مشکلتو حل میکنم
سلام دوستان
من به پیشنهاد دوستم این بازی رو گرفتم
گرافیکش خیلی زاغارته !
من کارتم هشت و هشتصد هست نمیدونید چه طور میشه تکستر دیتی یلز ش رو بالا برد!
2- من وقتی با گیم پد بازی میکنم کلید چپ رو راست کار میکنه اما بالا و پایین کار نمیکنه و بازیکن اصلا حرکت نمیکنه !
درست میشه ؟
3- من در مکانی گیر کردم که یک چرخ دنده بزرگ مربوط به یک ساعت هست اونجا باید چی کنم ؟
4- ایا کسی داستان بازی رو میدنه ؟
5- نقد بازی رو از کجا گیر بیارم ؟
ممنون
خوب شما با بازیای الان مقایسه میکنی اون موقع برا خودش شاخ بود تو بازی هاگرافیکش خیلی زاغارته !
دسته رو بطور کامل تعریف نکردی که اشکال یا از تبدیلته یا از دسته2- من وقتی با گیم پد بازی میکنم کلید چپ رو راست کار میکنه اما بالا و پایین کار نمیکنه و بازیکن اصلا حرکت نمیکنه !
درست میشه ؟
یه عکس بذار حافظه هنگ کرده3- من در مکانی گیر کردم که یک چرخ دنده بزرگ مربوط به یک ساعت هست اونجا باید چی کنم ؟
همینجا صفحات اول چنان نقدی کردن بچه ها بیا وو ببین5- نقد بازی رو از کجا گیر بیارم ؟
4- ایا کسی داستان بازی رو میدنه ؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینم عکس از مرحله
تو عکس گیر کردم
![]()
سلام اینجا فک کنم همون برجی هست که هی میری بالا خدایی یادم رفته شاید از بچه ها بیان بهت بگن ولی یه در سبز رنگی
همون حوالی باید باشه باز دوستا میتونن کمکت کنن باز نیومدن من نصب میکنم برم راهشو میگم بهت چشم
ولی باز بگرد تا جایی که یادمه معمای سختی نداشت
موفق باشی
پس دستگیره رو چه طور درست کنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)