عكسايي كه مي گيرين بايد تو my doc يا application data يا همچين جاهايي . من بازي رو ندارم ولي .
عكسايي كه مي گيرين بايد تو my doc يا application data يا همچين جاهايي . من بازي رو ندارم ولي .
اینم Sound Track های بازی
مجموعه آهنگ های موجود در بازی NFS Hot Pursuit با کیفیت بسیار بالا
کیفیت : ۱۹۲ – ۳۲۰
تعداد آهنگ ها : ۲۶
لیست آهنگ ها :
۱٫ ۳۰ Seconds To Mars – Edge Of The Earth
2. Bad Religion – The Resist Stance
3. Black Rebel Motorcycle Club – Conscience Killer
4. Chiddy Bang – Opposite of Adults
5. Deadmau5 feat. Sofi – Sofi Needs A Ladder
6. Does It Offend You, Yeah? – All The Same
7. Funeral Party – Giant Song
8. Greenskeepers – Live Like You Wanna Live
9. Hadouken! – Bombshock
10. Killa Kela – Get A Rise
11. Klaxons – Echoes
12. Klaxons – Twin Flames
13. Dead By April – Stronger
14. Lemonade – Big Weekend
15. Lupe Fiasco feat. Matthew Santos – Shining Down
16. Maximum Balloon feat. Theophilus London – Groove Me
17. M.I.A. – Born Free
18. New Politics – Yeah Yeah Yeah
19. Pendulum – Watercolour
20. Pint Shot Riot – Nothing From You (Redanka Remix)
21. Plan B – Stay Too Long (Pendulum Remix)
22. Teddybears – Devil’s Music
23. Travie McCoy – Superbad
24. We Have Band – Divisive (Tom Starr Remix)
25. White Lies – Bigger Than Us
26. Weezer – Ruling Me
حجم : ۲۱۰mb
رمز عبور :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
متاسفانه همچین امکانی تو بازی نیست که تصاویری که تو بازی تهیه می کنید بتونید داخل محیط ویندوز استخراج کنید...عكسايي كه مي گيرين بايد تو my doc يا application data يا همچين جاهايي . من بازي رو ندارم ولي
چطوری میشه با ماشین پلیس open world بازی کنیم؟
اینم لینک دانلود بازی با حجم 2 گیگ !!!!!!!!!!
توضیحات :در نسخه فشرده شده بازی ، هیچ چیزی کاسته نشده و یا حتی هیچ ویدیویی کیفیت آن پایین نیامده است. تنها بازی بیش از حد فشرده شده. به همین دلیل برای اکسترکت کردن و نصب بازی ، نیاز به ۲گیگابایت رم دارید و اکسترکت کردن آن بین ۴۵ دقیقه الی ۱ ساعت به طول می انجامد.
source دانلود بازی فوق العاده زیبای Need for Speed: Hot Pursuit توضیحات: پس از دانلود و اکسترکت کردن ، با یک فایل با پسوند .arc مواجه می شوید. باید این فایل را بوسیله نرم افزار FreeArc اکسترکت کنید که لینک این نرم افزار در آخر همین پست موجود می باشد. پس از پایان اکسترکت ، به محلی که اکسترکت کرده اید مراجعه کنید ، در آن جا یک فایل اجرایی با نام Globe Converter.exe وجود دارد. آن را اجرا کنید و اجازه دهید که کارش را انجام دهد. این مرحله ، بین ۴۵ الی ۶۰ دقیقه ممکن است زمان ببرد و دقت داشته باشید که باید حداقل ۲گیگابایت رم داشته و از ویندوز XP Sp3 , Vista Sp2 و یا Windows 7 استفاده کنید. پس از اتمام کار ، به اجرای بازی بپردازید.
دقت داشته باشید که باید آخرین نسخه DirectX بر روی سیستم شما نصب باشد. شما می توانید آخرین نسخه این نرم افزار را در آخر همین پست دانلود نموده و نصب کنید.همچنین اگر در اجرای بازی به مشکل برخورد کردید و از شما سریال نامبری خواسته شد ، از کرک نهایی موجود در آخر همین پست استفاده کنید و دقت کنید که در هنگام استفاده از کرک ، آنتی ویروس شما غیر فعال باشد. فایل های فشرده و روش نصب و کرک بازی تست شده و سالم می باشد.
لینک مستقیم هر پارت 1 گیگ
پارت 1:
پارت 2:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دانلود نرم افزار freearc جهت خارج کردن فشرده سازیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اخرین نسخه direct xکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کرککد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
احتمالا عکس ها رو آپلود می کنه تو اکانت خود شخص
روی مسابقات پلیس Rctrl بزنید
چطوری میشه به اکانت دسترسی داشت ؟
با ماشین پلیس که نشد هر کار کردم
فکر کنم قبلش باید یه race با ماشین پلیس رفته باشید.
به نظرم این نسخه globe باشه که بخش مولتی پلیر بازی رو حذف کردن!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)