کسی نیست کمک کنه ؟
کسی نیست کمک کنه ؟
hi
check plz
Oxford Word Skills – Basic pdf + audio
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Oxford Word Skills – Intermediate pdf + CDrom
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Oxford Word Skills – Advanced pdf + CDrom
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by sue; 06-09-2011 at 11:25.
دوستان عزیز لینک کتاب داستان step to understanding رو هم لطف کنید بذارید .
کلا short story هر چی دارید بذارید .مرسی
فایلهای صوتی کتاب 504 Absolutely Essential Words لطفاً
بفرماييد::فایلهای صوتی کتاب 504 Absolutely Essential Words لطفاً
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام من تازه وارد انجمن شدم .
دوسال دیگه کنکور دارم اما نمی خوام فقط زبان رو برای کنکور بخونم بلکه خودم هم علاقه زیادی دارم ام نمی دونم از کجا شروع کنم .معلمم میگه سعی کن متن بخونی مثل یه رمان و ...
اگه ممکنه بهم چندتا رمان ساده ولی جذاب که همراه معنی باشه معرفی کنید.
برو کلاس. فقط کلاسسسسس
هر \یشنهاد دیگری بهت بکنن فقط خیانت در حقت کردن. هیچی جای کلاس رو نمیگیره. از الان شروع کنی دو سال دیگه میتونی تافل یا آیلتس با نمره خوب بگیری. اما اگر کلاس نری ۱۰ سال دیگه هم هیچ اتفاقی نخواد افتاد.
میخوای حرف من برت اثیات بشه؟ برو تحقیق کن ببین تو آزمون آیلتس کسانی که موفق شدن چند در صد آموزشگاه زبان نرفتن. اون موقع به حرف من میرسی. تا حالا دقت کردی تمام کسانی که میگن کلاس پول حروم کردنه همشون خودشون زبان هیچی بلد نیستن!؟
کتاب معلم اینترچنج 1 کتاب قرمزه رو میخواستم..ممنون
..............
Last edited by sue; 14-04-2012 at 19:38.
وقتی میخوام دانلود کنم فیلتره....لینکی غیر از این ...ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)