ما حال کنیم یا اونا؟
ما حال کنیم یا اونا؟
همه با هم.من كه از نيش تا بنا گوش بازه جاوداني كلي خندم گرفت.انگار بهش تيتاپ دادي
![]()
سلام...
انصافا شوت ترین گزارش گر همین بود که بازی ایتالیا رو گزارش کرد.
نیمه اول که داشت تموم میشد، یه جوری و با یه هیجانی گفت : بعله، لحظات پایانی این دیدار هم داره تموم میشه.
من یه لحظه شک کردم نکنه یه نیمه رو من ندیدم! فکر کنم یادش رفت بگه نیما اول دیدار
یه جا هم گفت : ایتالیا در آستانه تورنومنت بزرگ داره به مشکل میخوره...
آخه یکی نیست بگه ، آستانه یعنی قبل از شروع ! جام جهانی نزدیک دو هفته س شروع شده! فکر کنم میخواست بگه در آستانه حذف!
موفق باشید♥♥♥
چقدر راحت توپ رو دو دستی به بازیکنه اسلواکی می کنه !!
.................
نوک انگشتان دروازه بان هم به توپ برخورد نمی کنه!
خب ابله! اگه برخورد می کرد ، باید می گفتی! برخورد نکردنش که دیگه گفتن نداره!
مثلاً اومد سوتیشو جمع کنه! : دی
خواست بگه برخورد می کنه ، بعد تو صحنه آهسته دید نخورده! : دی
انصافاً چه کاشته ی قشنگی گل کرد ژاپن...دمش گرم![]()
اقا این گزارشگر سیانکی واقعا مزخرفترین و بی ادبیات ترین گزارشگر ایرانه!طرف پشت محوطه یه بازیکن جلوشه داره اماده ضربه زدن میشه داره میگه باید به بازی سرعت بده همینو گفت تلوزیون رو خاموش کردم.
این گزارشگر بازی ژاپن و دانمارک که آقای محمد رضا احمدی باشه اینگار دنبالش کردن. خیلی تند تند حرف می زنه. یه ایراد دیگه اش اینه که اصلا ساکت نمیشه و همه چی رو گزارش میکنه.این مورد تو گزارشگرهای آماتور زیاد دیده می شه اگه گزارش گزارشگرهای معروف انگلیسی رو دیده باشید می بینید در بعضی جاها بازی رو گزارش نمی کنند عین کاری که فردوسی پور هم انجام میده
یه ایراد دیگه اش هم اینه که بعضی جاها واقعا الکی به بازی هیجان میده که این رو از استاد خیابانی یاد گرفته
این گزارشگره اینقدر از گروه ها گفت که دیوونه ام کرد.30 بار تا حالا وضعیت گروه ژاپن رو توضیح داده. بیست بار بازی های فردا رو اعلام کرده. n بار نتیجه بازی هلند رو اعلام کرده... اینا چه جوری وارد صدا و سیما شدند و دارند رو اعصاب میلیون ها بیننده میرن
خدایی از سیانکی خیلی بهتره .
به اندازه اون سوتی نمیده و چرت و پرت نمیگه .
سیانکی که وضعیت جدول رو 1235788644544 بار مرور کرد .![]()
ماشالا چقد بچه های پیسی اعتماد به نفسشون بالا تشریف داره !
از بین خود ما کدوممون توان اینو داریم که میکرفون دستمون بگیریم و به احتساب اینکه چند ملیون نفر به صورت زنده دارن به گزارشمون میگوشن یه بازی فوتبال و که حتی یک لحظشم قابل پیش بینی نیست گزارش کنیم؟
حالا هی این بنده های خدا رو بذارید وسط و بهشون بخندید که فلان جا فلان حرف و زدن
نکنید![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)