نظر دو نفر از کسانیکه از گیم اسکام برگشتن و بازیو تست کردن :
من بازیو اول روی ps3 و بعد ایکس باکس تست کردم . گرافیک پیشرفت داشته البته نه در حد بسیار زیاد . در مورد دروازه بانها فکر میکنم مهار های ( توپ ) جدیدی ازشون دیدم و جایگریشون هم بهتر شده .
شما میتونید پرسنالدی پلاس رو لمس کنید از مدافعین خوبی مثل پویول و کیلینی نمیتونید راحت رد شید . پروپاسینگ هم خوب به نظر میرسه . اگه نخواید توپو از دست بدید میشه دو تا پاس تک ضرب پشت سر هم داد ( پاس تک ضرب زیاد نمیشه داد ) . شما لازمه اول توپو کنترل کنید بعد به اطراف نگاه کنید و پاستونو بدید . انیمیشن استپ سینه قشنگه همچنین حرکات بازیکنان شناورتر شده . دریبلهای ریز هم برای عبور از حریف در گوشهایی که که بازیکن در تنگنا قرار گرفته خیلی خوب طراحی شدن . الان شما بدون نیاز به یادگیری مهارت خاصی میتونید اقدام به دریبل زنی کنید و از حریف عبور کنید هرچند که باید تجربه و مهارت لازمه رو برای عبور از حریف داشته باشید .
من زیاد نتونستم از طریق پاسهای تودر مهاجمینمو در وضعیت تک به تک با دروازه بان حریف قرار بدم همینطور در مورد شوتهای چیپ هم به همین شکل . مهارتهای فردی موجود در نسخه های قبل هنوز وجود داره علاوه بر اینکه من چند مورد جدید هم دیدم .
بازیها خیلی بهم نزدیکن و شما اختلاف شدیدی در اونها نمیبینید مگر اینکه شما یک تیم بسیار ضعیفو انتخاب کنید این مشخصا نسبت به نسخه 10 و وردکاپ یک پیشرفت به حساب میاد . تنها نکته منفی که به نظرم رسید این بود که هنوز پرسینگ شدید بر بازی حکمفرماست .
................
گرافیک نسبت به نسخه های قبل کمی بهتر شده نه در حد قابل توجهی ( تیپ های مختلف بدنی بازیکنان , نورپردازی و غیره ) .
پرسنالدی پلاس و پروپاسینگ مشهود هستن خصوصا در مورد پاسها که درصد خطای پاسها رو افزایش دادن . البته بازیکنان بزرگ پاسهای بسیار سخت و دشواری هم میتونن بدن اما نه هر بازیکنی . این مساله بستگی داره به عواملی از جمله محلی که توپ درش قرار داره , جهتی که شما میخواید در اون جهت پاس بدید و زمان سنجی در زمان پاس دادن و همینطور دز و مقداری که پاور بار پاس رو پر میکنید .
هوش مصنوعی بازیکنان هم تیمی خیلی بهتر شده من مشکلی با بازیکنان خط دفاعیم نداشتم جایگیری بسیار خوبی داشتن , حرکات حمایتی برای آفسایدگیری حرکات بسیار خوب رو به جلویی ازشون دیدم بدون اینکه من به جلو هدایتشون کنم مثلا پیکه حرکاتی رو به منطقه جریمه حریف داشت .
انیمیشنها خیلی دوست داشتنی هستن احساس میشدن خیلی شناور و بی عیب هستن .
داورا کارشونو خوب انجام میدادن بدون تصمیمات اشتباه .
روی شوت و هد کار شده سنگین تر قدرتمندتر احساس میشن
سیستم پنالتی دقیقا شبیه نسخه ورد کاپه
سرعت بازی خیلی خوبه . نسبت به فیفا 10 و ورد کاپ کمتر شده .
سانترها منو یاد سانترهای نسخه قبل میندازه
ضربات ایستگاهی مثل نسخه قبله متاسفانه مثل قبل آسونه
میتونی توی محیط arena تمرینات pes 5 و 4 رو انجام بدی یا اینکه اول از گزینهای semi شروع کنی و درجه سختی رو روی پروفشنال بزاری و بعد به قول بچه ها کم کم اسباب کشی کنی به گزینه های کاملا دستی .
درسته حق با شماست .