تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 76 از 311 اولاول ... 266672737475767778798086126176 ... آخرآخر
نمايش نتايج 751 به 760 از 3108

نام تاپيک: FIFA 11 - نسخه Console

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

نظر دو نفر از کسانیکه از گیم اسکام برگشتن و بازیو تست کردن :

من بازیو اول روی ps3 و بعد ایکس باکس تست کردم . گرافیک پیشرفت داشته البته نه در حد بسیار زیاد . در مورد دروازه بانها فکر میکنم مهار های ( توپ ) جدیدی ازشون دیدم و جایگریشون هم بهتر شده .
    شما میتونید پرسنالدی پلاس رو لمس کنید از مدافعین خوبی مثل پویول و کیلینی نمیتونید راحت رد شید . پروپاسینگ هم خوب به نظر میرسه . اگه نخواید توپو از دست بدید میشه دو تا پاس تک ضرب پشت سر هم داد ( پاس تک ضرب زیاد نمیشه داد ) . شما لازمه اول توپو کنترل کنید بعد به اطراف نگاه کنید و پاستونو بدید . انیمیشن استپ سینه قشنگه همچنین حرکات بازیکنان شناورتر شده . دریبلهای ریز هم برای عبور از حریف در گوشهایی که که بازیکن در تنگنا قرار گرفته خیلی خوب طراحی شدن . الان شما بدون نیاز به یادگیری مهارت خاصی میتونید اقدام به دریبل زنی کنید و از حریف عبور کنید هرچند که باید تجربه و مهارت لازمه رو برای عبور از حریف داشته باشید .
    من زیاد نتونستم از طریق پاسهای تودر مهاجمینمو در وضعیت تک به تک با دروازه بان حریف قرار بدم همینطور در مورد شوتهای چیپ هم به همین شکل . مهارتهای فردی موجود در نسخه های قبل هنوز وجود داره علاوه بر اینکه من چند مورد جدید هم دیدم .
    بازیها خیلی بهم نزدیکن و شما اختلاف شدیدی در اونها نمیبینید مگر اینکه شما یک تیم بسیار ضعیفو انتخاب کنید این مشخصا نسبت به نسخه 10 و وردکاپ یک پیشرفت به حساب میاد . تنها نکته منفی که به نظرم رسید این بود که هنوز پرسینگ شدید بر بازی حکمفرماست .

................

گرافیک نسبت به نسخه های قبل کمی بهتر شده نه در حد قابل توجهی ( تیپ های مختلف بدنی بازیکنان , نورپردازی و غیره ) .
    پرسنالدی پلاس و پروپاسینگ مشهود هستن خصوصا در مورد پاسها که درصد خطای پاسها رو افزایش دادن . البته بازیکنان بزرگ پاسهای بسیار سخت و دشواری هم میتونن بدن اما نه هر بازیکنی . این مساله بستگی داره به عواملی از جمله محلی که توپ درش قرار داره , جهتی که شما میخواید در اون جهت پاس بدید و زمان سنجی در زمان پاس دادن و همینطور دز و مقداری که پاور بار پاس رو پر میکنید .
    هوش مصنوعی بازیکنان هم تیمی خیلی بهتر شده من مشکلی با بازیکنان خط دفاعیم نداشتم جایگیری بسیار خوبی داشتن , حرکات حمایتی برای آفسایدگیری حرکات بسیار خوب رو به جلویی ازشون دیدم بدون اینکه من به جلو هدایتشون کنم مثلا پیکه حرکاتی رو به منطقه جریمه حریف داشت .
    انیمیشنها خیلی دوست داشتنی هستن احساس میشدن خیلی شناور و بی عیب هستن .
    داورا کارشونو خوب انجام میدادن بدون تصمیمات اشتباه .
    روی شوت و هد کار شده سنگین تر قدرتمندتر احساس میشن
    سیستم پنالتی دقیقا شبیه نسخه ورد کاپه
    سرعت بازی خیلی خوبه . نسبت به فیفا 10 و ورد کاپ کمتر شده .
    سانترها منو یاد سانترهای نسخه قبل میندازه
    ضربات ایستگاهی مثل نسخه قبله متاسفانه مثل قبل آسونه

منم میخوام برم از این به بعد دستی بازی کنم ! دیگه از این خسته شدم اینقدر راحت برنده میشم!! فقط یه توضیحی بدین که برای شروع باید چی کار کنم؟ تمرین یا اینکه از درجه آماتور شروع کنم به بازی کردن تا قوی بشم؟
    میتونی توی محیط arena تمرینات pes 5 و 4 رو انجام بدی یا اینکه اول از گزینهای semi شروع کنی و درجه سختی رو روی پروفشنال بزاری و بعد به قول بچه ها کم کم اسباب کشی کنی به گزینه های کاملا دستی .

فکر کنم منظور ایشون ستاره های مربی بود و نه قدرت تیم
    درسته حق با شماست .
    Last edited by 4039; 23-08-2010 at 12:34.

2. 15 کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Lamanta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ™Tehran

پيش فرض

یه کمی در مورد این سیستم دستی و اینا توضیح بدین ، من تازه از امسال با PC می خوام Fifa بازی کنم........

آخر فروم باز bahador2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    شهر

پيش فرض

درمورد مود های بازی چیزی نگفتن ؟!

---------- Post added at 01:43 PM ---------- Previous post was at 01:42 PM ----------

نظر دو نفر از کسانیکه از گیم اسکام برگشتن و بازیو تست کردن :

من بازیو اول روی ps3 و بعد ایکس باکس تست کردم . گرافیک پیشرفت داشته البته نه در حد بسیار زیاد . در مورد دروازه بانها فکر میکنم مهار های ( توپ ) جدیدی ازشون دیدم و جایگریشون هم بهتر شده .
    شما میتونید پرسنالدی پلاس رو لمس کنید از مدافعین خوبی مثل پویول و کیلینی نمیتونید راحت رد شید . پروپاسینگ هم خوب به نظر میرسه . اگه نخواید توپو از دست بدید میشه دو تا پاس تک ضرب پشت سر هم داد ( پاس تک ضرب زیاد نمیشه داد ) . شما لازمه اول توپو کنترل کنید بعد به اطراف نگاه کنید و پاستونو بدید . انیمیشن استپ سینه قشنگه همچنین حرکات بازیکنان شناورتر شده . دریبلهای ریز هم برای عبور از حریف در گوشهایی که که بازیکن در تنگنا قرار گرفته خیلی خوب طراحی شدن . الان شما بدون نیاز به یادگیری مهارت خاصی میتونید اقدام به دریبل زنی کنید و از حریف عبور کنید هرچند که باید تجربه و مهارت لازمه رو برای عبور از حریف داشته باشید .
    من زیاد نتونستم از طریق پاسهای تودر مهاجمینمو در وضعیت تک به تک با دروازه بان حریف قرار بدم همینطور در مورد شوتهای چیپ هم به همین شکل . مهارتهای فردی موجود در نسخه های قبل هنوز وجود داره علاوه بر اینکه من چند مورد جدید هم دیدم .
    بازیها خیلی بهم نزدیکن و شما اختلاف شدیدی در اونها نمیبینید مگر اینکه شما یک تیم بسیار ضعیفو انتخاب کنید این مشخصا نسبت به نسخه 10 و وردکاپ یک پیشرفت به حساب میاد . تنها نکته منفی که به نظرم رسید این بود که هنوز پرسینگ شدید بر بازی حکمفرماست .

................

گرافیک نسبت به نسخه های قبل کمی بهتر شده نه در حد قابل توجهی ( تیپ های مختلف بدنی بازیکنان , نورپردازی و غیره ) .
    پرسنالدی پلاس و پروپاسینگ مشهود هستن خصوصا در مورد پاسها که درصد خطای پاسها رو افزایش دادن . البته بازیکنان بزرگ پاسهای بسیار سخت و دشواری هم میتونن بدن اما نه هر بازیکنی . این مساله بستگی داره به عواملی از جمله محلی که توپ درش قرار داره , جهتی که شما میخواید در اون جهت پاس بدید و زمان سنجی در زمان پاس دادن و همینطور دز و مقداری که پاور بار پاس رو پر میکنید .
    هوش مصنوعی بازیکنان هم تیمی خیلی بهتر شده من مشکلی با بازیکنان خط دفاعیم نداشتم جایگیری بسیار خوبی داشتن , حرکات حمایتی برای آفسایدگیری حرکات بسیار خوب رو به جلویی ازشون دیدم بدون اینکه من به جلو هدایتشون کنم مثلا پیکه حرکاتی رو به منطقه جریمه حریف داشت .
    انیمیشنها خیلی دوست داشتنی هستن احساس میشدن خیلی شناور و بی عیب هستن .
    داورا کارشونو خوب انجام میدادن بدون تصمیمات اشتباه .
    روی شوت و هد کار شده سنگین تر قدرتمندتر احساس میشن
    سیستم پنالتی دقیقا شبیه نسخه ورد کاپه
    سرعت بازی خیلی خوبه . نسبت به فیفا 10 و ورد کاپ کمتر شده .
    ضربات ایستگاهی مثل نسخه قبله متاسفانه مثل قبل آسونه

میتونی توی محیط arena تمرینات pes 5 و 4 رو انجام بدی یا اینکه اول از گزینهای semi شروع کنی و درجه سختی رو روی پروفشنال بزاری و بعد به قول بچه ها کم کم اسباب کشی کنی به گزینه های کاملا دستی .

درسته حق با شماست .
    دستت درد نکنه حسین جان
    اما ماا آخر نفهمیدیم دفاع خوب شده یا نه .

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

درمورد مود های بازی چیزی نگفتن ؟!

دستت درد نکنه حسین جان
    اما ماا آخر نفهمیدیم دفاع خوب شده یا نه .
    امسال دو مود اصلی بازی بهادر جان در قالب یک مود جدید بنام کری یر مود ( Career mode ) طراحی شده . یک مقداری روی واقعی تر شدن ترنسفرها , نمایش همزمان لیگهای مختلف و جزئیات ریزی از این دست کار شده .

یه کمی در مورد این سیستم دستی و اینا توضیح بدین ، من تازه از امسال با PC می خوام Fifa بازی کنم........

پدرام جان اگه حالت دستی رو یکبار امتحان کنی تجربه جدیدی از فوتبال رو حس خواهی کرد . اولش مطمئنا خیلی برات سخته اما کم کم که به تسلط نسبی رسیدی ( با حدود 7-8 ساعت تمرین کردن ) اونجا لذت آزادی عمل این حالت رو لمس میکنی .
    توی نسخه 10 کنسولی ( و الان در نسخه 11 پی سی ) 5 تا گزینه برای حالت کمکی یا نیمه دستی و یا کاملا دستی وجود داره که میتونی هرکدوم رو که دوست داشتی در حالت دستی یا نیمه کمکی و یا کمکی قرار بدی . این گزینه ها شامل این موارد میشه :
    پاس
    پاس تودر
    سانتر
    شوت چیپ
    شوت عادی

وقتی شما مثلا شوت رو در حالت دستی قرار بدی به هر سمتی که دوست داشته باشی میتونی شوت کنی مثلا اگه مهارت بالایی داشته باشی با کنترل دقیق جهت و قدرت شوت میتونی منتهی الیه گوشه دروازه حریفو نشونه بری و توپو زیر طاق دروازه حریف قرار بدی . همین وضعیت در مورد پاسها و سانترها هم وجود داره به این شکل که به هر نقطه از زمین که دوست داشته باشی میتونی توپو بفرستی اگه دقت کرده باشی در فوتبال واقعی هم بازیکنان خیلی وقتا پاساشونو دقیق به جایی که بازیکن هم تیمی هست نمیفرستن چون احتمال لو رفتن و بریده شدن توپ توسط حریف وجود داره و یا مثلا اگه دقت کرده باشی خیلی وقتها بازیکنان با یک پاس قطری رو به جلو توپو در فضایی میفرستن که بازیکنان بال با حرکت رو به جلو خودشونو با سرعت به اون منطقه برسونن .
    در حالت دستی کنترل جهت پاس/شوت و قدرت ضربه ای که بازیکن پاس دهنده/شوت زننده به توپ میزنه دست خود گیمره و این مهارت گیمره که تعیین کننده دقت شوتها یا پاسها خواهد بود .
    حالت دستی چند مزیت ویژه داره که لذت بازیو برای کسانیکه فوتبالو حرفه ای دنبال میکنن صد چندان میکنه :
    واقعی تر شدن بازی : مثل فوتبال واقعی شما میتونید توپو به هر کجایی که دوست دارید بفرستید همینطور در مورد شوتها و سانترها . علاوه بر این مثل فوتبال واقعی اشتباهاتی در دقت پاس و شوتها در بازی وجود خواهد داشت که این مساله بازیو خیلی واقعی تر میکنه .
    سخت تر شدن بازی : بدلیل اینکه دقت پاسها نسبت به حالت کمکی کمتر میشه و خطاهای بیشتری در پاسها و شوتها بوجود میاد هرچند که اگه گیمر مهارت بالایی درش پیدا کنه دقت پاسها و شوتهاش میتونه با حالت کمکی برابری کنه اما به هر حال مثل فوتبال واقعی باز هم اشتباهاتی خواهد داشت .
    کنترل بازی توسط خود گیمر نه cpu
    علاوه بر اینها شما میتونید با نوع پاسی که میدید بازیکن خاصی رو به حرکت وادار کنید . تقریبا شبیه پاسهای تودری که توی نسخه های pes میدیم که منجر به حرکت رو به جلوی مهاجم میشد حالا اینجا میشه این حرکتو در تمام زمین به اجرا در آورد .
    از مزایای دیگه این حالت اینه که بازیسازی و انتقال توپ از دفاع به منطقه میانی و یک سوم حریف و به قول خارجیا Built Up خیلی واقعی تر و مثل فوتبال واقعی آهسته تر میشه چون شما مثل رالیهای پینگ پنگ نمیتونی با چند ضرب توپو به منطقه یک سوم و حتی جریمه حریف برسونی . اینجا بیشتر باید تاکتیکی و با فکر کار کنی در غیر اینصورت توپو لو میدی .

اینا چیزایی بود که الان به ذهن من رسید بقیه بچه های دستی باز میتونن بیشتر توضیح بدن و تجربیاتشون بیان کنن .
    Last edited by 4039; 23-08-2010 at 14:12.

داره خودمونی میشه sajjad kharrazi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    Fifa Manager 2010

پيش فرض

خدا کنه هرچه زودتر بیاد

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

راستی در مورد تفاوت دقت پاس و کلا مهارت بازیکنان خط میانی سوال کردم و گفتم از اونجاییکه توی نسخه های قبلی بازیکنان میانی تفاوت چندانی با هم نداشتن آیا توی منیجر مود ارزششو داره که مثلا 50 میلیون دلار برای خرید بازیکنانی مثل ژاوی و فابرگاس خرج کنیم ؟ یکی از بچه هایی که تازه از گیم اسکام اومده ( همونی که توی پست بالا نظراتشو خوندیم ) اینجوری جواب داد :

I'd say definately yes.

Look at the attribute symbols next to the playername:
    You can expect those players to perform better in certain aspects based on the symbols they have, so I expect players like Xavi to be the best passers in the game and if you don't play kick and rush those playmakers will be vital for your game.

باید بگم مسلما آره .
    به سمبلها و نشانهایی که جلوی اسم بازیکنان وجود داره نگاه کنید . شما میتونید انتظار داشته باشید این بازیکنان در زمینه های مشخصی پیشرفت کنن ( بر اساس علامتی که جلوی اسمشون وجود داره ) . بنابراین من انتظار دارم و پیش بینی میکنم ژاوی جزء بهترین پاسورهای بازی بشه و اگه شما از این دست پلی میکرها و بازیسازها زیاد استفاده میکنید وجود این بازیکنان برای تیمتون میتونه حیاتی باشه .

و این تصویر رو توی تاپیک قرار داد :

تصویر بزرگ :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

8. 17 کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Mostafa NBA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

مگر EA نگفته بود که این حالت بد ه سانتر ها که کات شدیدی میگیره رو درست میکنه ؟

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

حسین جان در مورد نسخه PC و ویژگی ها اون صحبتی نکردن
    مثلا همین مصاحبه ای که گذاشتی کدوم یکی از این خصلت ها در نسخه PC وجود داره؟!
    راستی بابت ترجمه ممنون

11. 2 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Behnam_o2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Your Heart

پيش فرض

سلام؛

دوستانی که از سایت خوده بازی خبر نقل میکنن میشه لینکم بدن؟ من هرچی میگردم پیدا نمی کنم سیستم مورد نیاز رو تو سایت بازی!!
    این تو صفحه اول تاپیک بود که حسین جان زحمت ترجمشو هم کشیدن.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    .
    Last edited by Behnam_o2; 23-08-2010 at 18:25.

13. 2 کاربر از Behnam_o2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال zadis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

امسال دو مود اصلی بازی بهادر جان در قالب یک مود جدید بنام کری یر مود ( Career mode ) طراحی شده . یک مقداری روی واقعی تر شدن ترنسفرها , نمایش همزمان لیگهای مختلف و جزئیات ریزی از این دست کار شده .

پدرام جان اگه حالت دستی رو یکبار امتحان کنی تجربه جدیدی از فوتبال رو حس خواهی کرد . اولش مطمئنا خیلی برات سخته اما کم کم که به تسلط نسبی رسیدی ( با حدود 7-8 ساعت تمرین کردن ) اونجا لذت آزادی عمل این حالت رو لمس میکنی .
    توی نسخه 10 کنسولی ( و الان در نسخه 11 پی سی ) 5 تا گزینه برای حالت کمکی یا نیمه دستی و یا کاملا دستی وجود داره که میتونی هرکدوم رو که دوست داشتی در حالت دستی یا نیمه کمکی و یا کمکی قرار بدی . این گزینه ها شامل این موارد میشه :
    پاس
    پاس تودر
    سانتر
    شوت چیپ
    شوت عادی

وقتی شما مثلا شوت رو در حالت دستی قرار بدی به هر سمتی که دوست داشته باشی میتونی شوت کنی مثلا اگه مهارت بالایی داشته باشی با کنترل دقیق جهت و قدرت شوت میتونی منتهی الیه گوشه دروازه حریفو نشونه بری و توپو زیر طاق دروازه حریف قرار بدی . همین وضعیت در مورد پاسها و سانترها هم وجود داره به این شکل که به هر نقطه از زمین که دوست داشته باشی میتونی توپو بفرستی اگه دقت کرده باشی در فوتبال واقعی هم بازیکنان خیلی وقتا پاساشونو دقیق به جایی که بازیکن هم تیمی هست نمیفرستن چون احتمال لو رفتن و بریده شدن توپ توسط حریف وجود داره و یا مثلا اگه دقت کرده باشی خیلی وقتها بازیکنان با یک پاس قطری رو به جلو توپو در فضایی میفرستن که بازیکنان بال با حرکت رو به جلو خودشونو با سرعت به اون منطقه برسونن .
    در حالت دستی کنترل جهت پاس/شوت و قدرت ضربه ای که بازیکن پاس دهنده/شوت زننده به توپ میزنه دست خود گیمره و این مهارت گیمره که تعیین کننده دقت شوتها یا پاسها خواهد بود .
    حالت دستی چند مزیت ویژه داره که لذت بازیو برای کسانیکه فوتبالو حرفه ای دنبال میکنن صد چندان میکنه :
    واقعی تر شدن بازی : مثل فوتبال واقعی شما میتونید توپو به هر کجایی که دوست دارید بفرستید همینطور در مورد شوتها و سانترها . علاوه بر این مثل فوتبال واقعی اشتباهاتی در دقت پاس و شوتها در بازی وجود خواهد داشت که این مساله بازیو خیلی واقعی تر میکنه .
    سخت تر شدن بازی : بدلیل اینکه دقت پاسها نسبت به حالت کمکی کمتر میشه و خطاهای بیشتری در پاسها و شوتها بوجود میاد هرچند که اگه گیمر مهارت بالایی درش پیدا کنه دقت پاسها و شوتهاش میتونه با حالت کمکی برابری کنه اما به هر حال مثل فوتبال واقعی باز هم اشتباهاتی خواهد داشت .
    کنترل بازی توسط خود گیمر نه cpu
    علاوه بر اینها شما میتونید با نوع پاسی که میدید بازیکن خاصی رو به حرکت وادار کنید . تقریبا شبیه پاسهای تودری که توی نسخه های pes میدیم که منجر به حرکت رو به جلوی مهاجم میشد حالا اینجا میشه این حرکتو در تمام زمین به اجرا در آورد .
    از مزایای دیگه این حالت اینه که بازیسازی و انتقال توپ از دفاع به منطقه میانی و یک سوم حریف و به قول خارجیا Built Up خیلی واقعی تر و مثل فوتبال واقعی آهسته تر میشه چون شما مثل رالیهای پینگ پنگ نمیتونی با چند ضرب توپو به منطقه یک سوم و حتی جریمه حریف برسونی . اینجا بیشتر باید تاکتیکی و با فکر کار کنی در غیر اینصورت توپو لو میدی .

اینا چیزایی بود که الان به ذهن من رسید بقیه بچه های دستی باز میتونن بیشتر توضیح بدن و تجربیاتشون بیان کنن .
    ممنون از توضیحاتت واقعا عالی بودن .
    یه سوال . تو فوتبال جام جهانی world cup 360 این قابلیت دستی وجود داره ؟؟؟؟
    چجوی باید
    پاس
    پاس تودر
    سانتر
    شوت چیپ
    شوت عادی
    رو به صورت دستی کرد منظورم کجای تنظیمات ممنون

15. این کاربر از zadis بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •