توي قهرماني آرژانتين شكي نيست فقط اين شانس برزيلي ها من و كشته
حال مكزيك رو هم امشب ميگيريم شكي توش نيست بعدش هم دست و پاي آلمان و ميگيريم از جام ميندازيم بيرون و بعدش ....
چه قهرماني اي ميشه واقعا
توي قهرماني آرژانتين شكي نيست فقط اين شانس برزيلي ها من و كشته
حال مكزيك رو هم امشب ميگيريم شكي توش نيست بعدش هم دست و پاي آلمان و ميگيريم از جام ميندازيم بيرون و بعدش ....
چه قهرماني اي ميشه واقعا
ولی شخصا دوست دارم انگلیس از آلمان ببره ، بعد دست و پای انگلیس رو بگیریم بندازیمش بیرون![]()
البته آلمان بیاد بالا بهتره.....
دوست دارم که انتقام 2006 رو بگیریم و بترکونیمشون...
امیدوارم که مثل 2006 کار مکزیک به وقت اضافه نکشه....و تو نیمه اول کار مکزیک رو تموم کنیم....![]()
فقط باید حال آلمان رو گرفت. انگلیس قبلاَ لوله شده.
بله منظورم قهرمانیه و گرنه سعود از گروه که واسه ارژنتین چیزی نیست (نبود) .رفته بالا,منظورت قهرمانیه؟؟!!
آرژانتین 1978
آرژانتین 1986
آرژانتین 2010
وای که چه حالی بکنیم
مکزیکو سولاخ سولاخ میکنیم( یعنی میکنن)
به امید خدا قهرمان میشیم ... فقط امیدوارم داور ها برای آرژانتین مشکلی ایجاد نکنند
با عمو مارادونا همه دشمنن![]()
ولی تیم فوق العادست اگه داورم خریده باشن و کشکی براشون پنالتی بگیره باز ما جبران میکنیم![]()
فکر کنم آلمانو اگه باهاش بیفتن احساساتی میشنو کلی تلفات میدن گرچه برنده میشن ولی خیلی بازی بعدی براشون سخته و فینالو که احتمال زیاد برزیل میاد بالا هم شاید روی فرم نباشن اما انگلیس تیم هماهنگی نیست و اگر بتونه آلمانو شکست بده ما اونارو راحت تر شکست میدیم
فکر کنم آلمانو اگه باهاش بیفتن احساساتی میشنو کلی تلفات میدن گرچه برنده میشن ولی خیلی بازی بعدی براشون سخته و فینالو که احتمال زیاد برزیل میاد بالا هم شاید روی فرم نباشن اما انگلیس تیم هماهنگی نیست و اگر بتونه آلمانو شکست بده ما اونارو راحت تر شکست میدیم
اتفاقا من دوست دارم بخوریم به آلمان و حالشونو بگیریم ضعیف کشی که هنر نیست!
این آلمانا خیلی شاخ بازی در میارن باید حالشونو اساسی گرفت. 7 دوره فینالیست شدن دیگه بسشونه.
درسته . منم به همین دلیل میگم . آلمانی ها هم ذاتا با انگیزه بازی میکنن وتمام توانشونو میذارن ، تیم رو خسته میکنن . ولی انگلیسی ها ریلکس ترن !
باید دید چی میشه ...
ویرایش : مساله ضعیف کشی نیست . سبک بازی ها یک کم متفاوته . به نفع آرژانتینه که با انگلیس بازی کنه که راحت بتونه برزیل رو لوله کنه . البته شکی نیست که میتونه ، ولی دوست دارم برزیل 10 تا گل بخوره!!
Last edited by Sharim; 27-06-2010 at 13:10.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)