من اجراش نکرده بودم.
واسه ی منم سونار بلوکش کرد.
من اجراش نکرده بودم.
واسه ی منم سونار بلوکش کرد.
سلام میشه بگین این ویروسها باچه زبانی نوشته شدن میشه بگین چطوری نوشتن
چیز مهمی نداریم. فقط نصب ویندوز و کند شدن سریعشو و نصب برنامه های جانبی و از بین رفتن setup برنامه هایی که بااین اینترنت ذغالی و محدود به دست اومده واسه ی نگه داری اینا از یه آنتی ویروسی استفاده می کنیم که کمترین ضربه رو بخوریم.
خود من چند سال NOd داشتم تعصب عجیبی هم روش داشتم ولی یه بار کل برنامه های دانلودیم ویروسی شد. که علاوه بر اون ویندوزم از کار افتاد.
الانم روی هیچ آنتی ویروسی تعصب ندارم. و هیچ امنیتی رو پایدار نمی دونم.
کسایی هم که اینجا میان تست می کنن به نظرم اول برن نرم افزار ERD Commander رو دانلود کنن و بزنن روی سی دی که اگه سیستمشون دچار مشکل شد سریعا از طریق بوت مشکل رو رفع کنن. (مجازی ساز ویندوز هست و میشه از داخلش سیستم ریستو کرد و یا فایلهای پاک شده رو برگردوند.)
بچه ها لطفا در مورد اين اخطار كسپر يه توضيحي بديد فكر كنم سيستم ورم گرفته
اون عدد ها رو که میبینی ایپی هستن
شما به اون سایت رفتی و کسپر یه وارم اونجا دیده
البته بلوکش کرده ناراحت نباش![]()
چیز خاصی نیست فقط از کرمو شدن نجاتت داده کسپر![]()
این نتورک اتک هست نه سایتی ویروس داشته نه ایشون به سایتی رفتن.
پورت 1434 یک پورت آزاد ویندوز هست.
کرم Helkern از این پورت آزاد برای نفوذ خودش استفاده میکنه. دلیل این حمله هم اینه که یک سیستم که با isp شما در ارتباط هست به این نوع کرم مبتلا شده و این سیستم آلوده داره از خودش تکثیر میکنه.
این کرم فقط روی سیستم هایی که Microsoft SQL Server 2000 هستند آلودگی رو ایجاد میکنه. یعنی اگر هم این کرم وارد سیستمت بشه هیچ خطری نداره.
کارهایی که این کرم میکنه توی شبکه ، هم می تونی توی این لینک ببینی مثل افزایش ترافیک شبکه برای تکثییر بیش از حد این کرم.
ابراهیم جان مرسی که توی بحث ها شرکت میکنی تا این تاپیک اطلاعات تخصصیش بالا بره.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
يعني خيال راحت باشه كه مشكلي برا سيستمم و اطلاعاتش پيش نمي ياد آيا بايد اون پورت رو بست يا احتياجي نيست.
نه خیالت راحت باشه
چیزی سیستمت رو تهدید نمیکنه
ولی همیشه
هم اگر خاصی خطرات یک کرم
ویروس تروجان یا...
ببینی و کلید های ریجستری و..
اونم متوجه شی
به این ادرس از سایت نود 32 برو:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ویا اینجا:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
و اینم اون دامین که گفتم توش وارم هست
فقط کسپر وارم رو دیده چون مداوم در حال چک کردنه
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)