تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 76 از 451 اولاول ... 266672737475767778798086126176 ... آخرآخر
نمايش نتايج 751 به 760 از 4506

نام تاپيک: کلوپ Asus N61JQ

آخر فروم باز erno69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    بابلسر

پيش فرض

من ۲ ماه بود که بین دو مدل n61jq و f115 گیر کرده بودم ولی بالاخره تصمیم گرفتم که f115 رو بخرم...واقعا عالیه.بازی ها رو هم در سطح قابل قبولی اجرا میکنه...به همه هم توصیه میکنم اگه انتخاب اولتون بازی نیست حتما f115 بخرید...

2. این کاربر از erno69 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز pooria.rio's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    آکانت جدید :Pooria-ir

پيش فرض

من ۲ ماه بود که بین دو مدل n61jq و f115 گیر کرده بودم ولی بالاخره تصمیم گرفتم که f115 رو بخرم...واقعا عالیه.بازی ها رو هم در سطح قابل قبولی اجرا میکنه...به همه هم توصیه میکنم اگه انتخاب اولتون بازی نیست حتما f115 بخرید...
    مبارکتون باشه
    به سلامتی
    ایشالله هرکس هرچی میخره ازش راضی باشه

4. این کاربر از pooria.rio بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز M E H R A N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    سوئد

پيش فرض

نکته اینجاست که عدد ورژن درایو هیچ فرقی نکرده! و نکته دوم اینه که نگاه کردم تو ری استور پوینت چیزی ثبت نشده و نکته سوم اینکه درایور خودش به گفته دوستان مشکل داره یعنی باید درایور جدید نصب بشه
    :-))
    عزیزم مرسی که راهنمایی می کنی از اونهایی که جواب نمیدن بهتر لااقل.
    چه خبر عزیز. درست شده؟ سیستم ریستور کردی؟

6. این کاربر از M E H R A N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

سلام
    گفتم که ری استور پوینتی براش ذخیره نشده آخرین پوینت مربوط به قبل از نصب بازی باتلفیلد هست....
    من می خوام بدونم چرا بعد از نصب این درایور عدد ورژن درایور فرقی نمیکنه؟ فقط موقع نصب عدد بالای صفحه اول یک ورژن عجیب که ربطی به ورژن درایور نداره هست که با درایور خود لپ تاپ فرق داره اما بعد از نصب ورژن درایور در توضیحات برنامه هیچ تغییری نمیکنه احتمالا فقط برنامه رابط کاربریش فقط تغییراتی می کنه.
    من دیدم باتلفیلد درست نشد رفتم دوباره همون جدیده رو نصب کردم
    جالب مه این دوستانی که اینقدر میگفتند مشکلی نداه و حل شده دیگه سری هم به این تایپیک نمیزنند
    شاید شما بازی رو ببینید بکید خوبه اما قبلش که درایور رو نصب کنم خیلی روون بود ولی بعدش موقع پخش فیلم و حرکت سریع در خود بازی کاملا محسوس هست که بعضی فرمها خور ده میشه و یا اینکه تصویر از عرض در سرعت از چند جا یک لحظه جلو عقب میشه که احتمالا مربوط به کارت گرافیک هست. اما قبلش اینجوری نبود مراحل اول بازی با درایور قبلی...
    Last edited by nekooee; 13-07-2010 at 23:07.

پروفشنال rahnemoun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

سلام
    گفتم که ری استور پوینتی براش ذخیره نشده آخرین پوینت مربوط به قبل از نصب بازی باتلفیلد هست....
    من می خوام بدونم چرا بعد از نصب این درایور عدد ورژن درایور فرقی نمیکنه؟ فقط موقع نصب عدد بالای صفحه اول یک ورژن عجیب که ربطی به ورژن درایور نداره هست که با درایور خود لپ تاپ فرق داره اما بعد از نصب ورژن درایور در توضیحات برنامه هیچ تغییری نمیکنه احتمالا فقط برنامه رابط کاربریش فقط تغییراتی می کنه.
    جالب مه این دوستانی که اینقدر میگفتند مشکلی نداه و حل شده دیگه سری هم به این تایپیک نمیزنند
    شاید شما بازی رو ببینید بکید خوبه اما قبلش که درایور رو نصب کنم خیلی روون بود ولی بعدش موقع پخش فیلم و حرکت سریع در خود بازی کاملا محسوس هست که بعضی فرمها خور ده میشه و یا اینکه تصویر از عرض در سرعت از چند جا یک لحظه جلو عقب میشه که احتمالا مربوط به کارت گرافیک هست. اما قبلش اینجوری نبود مراحل اول بازی با درایور قبلی...

دوست عزیز، اگه کسی جواب نمیده شاید به این علت باشه که چیزی در این مورد نمیدونه. شما که انتظار نداری هر چیزی که به فکرمون میرسه رو به عنوان راهنمایی به شما بگیم؟!؟
    من خودم در روز حداقل 5 یا 6 بار به اینجا سر میزنم و از روز اولی که شما مشکلت رو گفتی در جریانم ولی وقتی خودم تا حالا با این مشکل رو به رو نشدم (و هیچ اطلاعاتی هم در این مورد ندارم)، چطور می‌تونم شما رو راهنمایی کنم؟ من یکبار کارت گرافیک لپ تاپم رو آپدیت کردم اونهم با فایلی که از سایت ATI گرفته بودم که بدون هیچ مشکلی هم آپدیت شد.
    ضمن اینکه پیش آمدن یک مشکل برای شما (که حتما هم راه‌حلی داره) دلیلی بر بی ارزش بودن (مفت، گرون بودن!!!) این مدل لپ تاپ نیست! حداکثرش اینه که یا ویندوزت رو عوض کنی (که به احتمال بسیار زیاد تمامی مشکلاتت حل میشه) یا از طریق شرکتی که اینو گارنتی کرده، اقدام کنی.

رامین

9. 3 کاربر از rahnemoun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال mhadishirani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    شهر دود

پيش فرض

سلام
    دوست عزیز من هیچ مشکلی با درایور اولیه ندارم. شاید خود گرافیکت مشکل دار(بعید نیست) زنگ بزن به گارانتی ببین چی میگن بهت

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

بچه ها به خاطر فیلتر شدن سایت فروم رو به یه جایه دیگه انتقال بدین

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

سلام

من یه دو روزه ASUS N61JQ گرفتم . وقتی adslو بش وصل میکنم . تو بیشتر سایتها مثل yahoo . msn , ... نمیره

ولی وقتی به pc وصل میکنم همه چی درسته و تو همه سایت ها میره !!!! چرا ؟

تنظمیات adsl رو لپ تاپ کامل انجام دادم . آنتی ویروس و فایر والم بستم . بازم حل نشد

چشه این ؟ :d

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

دوست عزیز، اگه کسی جواب نمیده شاید به این علت باشه که چیزی در این مورد نمیدونه. شما که انتظار نداری هر چیزی که به فکرمون میرسه رو به عنوان راهنمایی به شما بگیم؟!؟
    من خودم در روز حداقل 5 یا 6 بار به اینجا سر میزنم و از روز اولی که شما مشکلت رو گفتی در جریانم ولی وقتی خودم تا حالا با این مشکل رو به رو نشدم (و هیچ اطلاعاتی هم در این مورد ندارم)، چطور می‌تونم شما رو راهنمایی کنم؟ من یکبار کارت گرافیک لپ تاپم رو آپدیت کردم اونهم با فایلی که از سایت ATI گرفته بودم که بدون هیچ مشکلی هم آپدیت شد.
    ضمن اینکه پیش آمدن یک مشکل برای شما (که حتما هم راه‌حلی داره) دلیلی بر بی ارزش بودن (مفت، گرون بودن!!!) این مدل لپ تاپ نیست! حداکثرش اینه که یا ویندوزت رو عوض کنی (که به احتمال بسیار زیاد تمامی مشکلاتت حل میشه) یا از طریق شرکتی که اینو گارنتی کرده، اقدام کنی.

رامین
    دوست عزیز من نگفتم شما راهنمایی کنید اون آقای Vaioman بودند که گفتند با درایور جدید مشکل حل شده و از این حرفها..... و حالا نیستند و همچنین یک آقای دیگه که اسمشون یادم نیست
    دوما من خودم کامپیوتر خیلی واردم نه ویندوزم مشکل داره و نه کارت گرافیکم....
    کلا کارت گرافیک تو بازی باتلفیلد تا آخر که گرافیک رو ببری بالا مخصوصا با درایور جدید همانطور که گفتم در فیلمها فریم می خوره (فیلمها وکتور و از جنس خود بازی هست نه به صورت movie) و در خود بازی جاهایی که سرعت بالاست صفحه در خطهای عرضی در چند صدم ثانیه از هم جدا میشه.
    کلا کارت گرافیکش آش دهنسوزی هم نیست که می گفتند. مطمئنم روی لپ تاپ شما هم همینطور خواهد بود و لپ تاپ من هیچ مشکلی نداره!

سوما در آپدیت جدید فقط ورژن catalyst control center ظاهرا تغییر میکنه چون تو خود کنترل سنتر و هم در directX ورژن درایور کارت گرافیک تغییری نمی کنه و همون

Driver Packaging Version 8.692.1-100122a-094995C

رو نشون میده. شما هم اگر نگاه کنید همینطوره. با بازی باتلفید اونقدر مشکل نداره که بگید مشکل از کارت گرافیک هست به نظر من از ظاهرش کاملا مشخصه که کارت گرافیک کم میاره!
    غیر از خصوصیت گرافیک در بقیه موارد همه رو با هم جمع بزنید باز سونی f115 به نظر میرسه بهتر هست.
    در مودر مشکل با بعضی بازیها که روی چیپ 50 مگابایتی اینتل گیر میکنه هم من اون بازی ها رو تا حالا نصب نکردم اما این حرف رو، هم آقای Vaioman تایید کردند و هم دوست دیگری که اسمشون یادم نیست اما تو پستها قبل نامشون هست. به هر حال من تا حالا نصب نکردم اونها رو و فقط نقل قول می کنم در این مورد... که البته گفته بودند با درایور جدید این مشکل حل شده من هم به همین دلیل نصب کردم که دیگه غیبشون زد و هیچ پاسخی نمیدهند

مطمئنا 90 درصد افرادی که این لپ تاپ رو می خرند به خاطر کارت گرافیکش هست تا بقیه موارد....
    دوست عزیز من هیچ مشکلی با درایور اولیه ندارم. شاید خود گرافیکت مشکل دار(بعید نیست) زنگ بزن به گارانتی ببین چی میگن بهت
    نه دوست عزیز من نه ویندوزم ایراد داره و نه کارت گرافیک از شما هم مطمئنا همینطوره اما نه حساسیت من رو دارید و نه چیزهایی که من دیدم رو تست کردید...
    در مورد بازی باتلفید هم ممکنه من مراحل اول متوجه نشده بودم و فکر کردم بعد از درایور اینجوری شده چون وقتی قبلی رو باز نصب میکنم فرقی نمیکنه و ایراد در حدی نیست بگید کارت گرافیک خراب هست چون اونجوری وضع خیلی فرق میکرد. کاملا مشخص هست توان کارت گرافیک کم میاره.
    شاید هم ایراد از خود بازی هست! نمیشه نظر دقیق داد تا امتحان نکرد

---------- Post added at 04:18 PM ---------- Previous post was at 04:17 PM ----------

سلام

من یه دو روزه ASUS N61JQ گرفتم . وقتی adslو بش وصل میکنم . تو بیشتر سایتها مثل yahoo . msn , ... نمیره

تنظمیات adsl رو لپ تاپ کامل انجام دادم . آنتی ویروس و فایر والم بستم . بازم حل نشد

مشکل از تنظیماتتون باید باشه من هیچ مشکلی در این مورد ندارم. و تا حالا هم ندیدم کسی اینجور مشکلی داشت باشه.
    با مرورگر دیگری هم تست کنید ببینید نتیجه همینه یا فرق میکنه....
    Last edited by nekooee; 14-07-2010 at 15:33.

14. 3 کاربر از nekooee بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز M E H R A N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    سوئد

پيش فرض

سلام

در ادامه راهنمایی دوستان. شما با MBAM سیستم را یک فول اسکن کن. بعضی وقتها Hijack ها و یا Rootkit ها باعث این کار میشند.

دانلود MalwareBytes AntiMalware

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

16. 2 کاربر از M E H R A N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •