please . it's not too long.
it's urgent.
i've no time.
please . it's not too long.
it's urgent.
i've no time.
Hello Dear Piishii
Here is the translation of the text.
Good Luck
عامل ويتامين اي همينطور عامل كاهش دهنده ي اثر اين ويتامين به واسطه ي اتانول كه به سمت ميتوكندريها هدف گيري شده اند، بر روي پاد اكساينده هاي متعلق به سلولهاي دانه اي مخچه و سيستم دفاعي وابسته به اين سلولها اثر مي گذارد.Mitochondrially targeted vitamin E and vitamin E mitigate ethanol -mediated
effects on cerebellar granule cell antioxidant defense system.
hi my friends.
this sentence is very very hard for me .
is there anyone who can translate it ?
or some words ?
Three vertically moored zooplankton pumps yield synoptic time series (3-h sampling ) of larval concentrations in 21 m of water
سلام
اگه ممکنه یه سری اصطلاحاتی که ما در هنگام تعارف کردن به کار می بریم ( مثل "قابل شما رو نداره" ،" تعارف کردن" ، "تعارف نمی کنم" و...) رو به انگلیسی بگید
با تشکر...
Hi dear Piishii,
Here is what I got out of this sentence, however, I'm not quite sure about it :
حاصل سه پمپ زوپلانکتونی عمودی که در عمق آب جایگذاری شده، تجمع لیسه ای ( تجمع نوزاد حشرات) در عمق 21 متری آب در بازه ی زمانی کوتاه (سه ساعت نمونه برداری) است.
زوپلانکتون هم که صد در صد میدونید جانوران شناور در سطح دریا هستند و احتمالا منظور این جمله نصب سه پمپ در آب است که زوپلانکتون ها رو به صورت عمودی پمپاژ میکنند.
Good Luck
سلام بچه ها
من می خوام یک ایمیل بزنم و از یک استاد دانشگاه بپرسم که مقاله ای که ازش توی یک کتاب خوندم توی چه مجله ای و در چه سالی چاپ شده
می شه کمک کنید
ممنون
More Explanation please.I think Ican give you a helping hand!
Bye For Now
Last edited by Sec Expert; 07-01-2007 at 09:29.
دوستان کسی سی دی آموزشی زبان فارسی سراغ داره به زبان انگلیسی یا اگه به زبان پینی باشه که عالی می شه. (کتب , سی دی و ...)
ببینید من مقاله به اسم PERFORMANCE INDICATORS IN AGRI-FOOD
PRODUCTION CHAINS را که یک فصل از کتابه ( مشخصاتش اینجا هست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) در اینترنت پیدا کردم می خواهم به نویسنده مقاله ایمیل بزنم و بپرسم که ایا این مقاله را در مجله ای هم چاپ کرده یا نه ؟
Hi friend,
Why don't you have a look at the followings? They may help.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Good luck
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)