امروز رفتم لایو بازی کنم همش می نوشت No suitable match found .... ای بابا! مشکل چیه؟
بعدش این execution هاش عوض شده دکمه هاشا! با X طرف رو سپر کرد... تو 2 با A بود... دقیقا دکمه هاش چطوری شده؟
امروز رفتم لایو بازی کنم همش می نوشت No suitable match found .... ای بابا! مشکل چیه؟
بعدش این execution هاش عوض شده دکمه هاشا! با X طرف رو سپر کرد... تو 2 با A بود... دقیقا دکمه هاش چطوری شده؟
امروز بازی کردم مشکلی نبود !
با X برمیداره Y رو هم نگه داری Execution میکنه
هه هه هه رفتممودhorde با يه گروه بور خوردم تا لول 50 رفتيم. اقا يه مصيبتي. كشيديم رسيديم به لول اخر. جاتون خالي لول اخر نزيك يك ساعتو نيم جنگيديم هر كار تونستيم كرديم نشد لول و رد كنيم فك كنم لول ٥٠ رو شايد چهل بار رفتيم. در اخر همه تسليم شدن و رفتن. پنج نفر بوديم خنده اي بودا يه دو ساعت و نيم فك كنم شد شايدم بيشتر
بیا با هم رو Insane بریم Horde را : دی
من دیروز تموم کردم حال داد : دی
دوستان چطوری این بازی رو انلاین میرنید؟؟؟
خطر بن شدن نداره؟؟؟چون قفل xd3 یا یه هچین چیزی داره!!!
من تازگیا میام لایو ولی اصلآ حال نمیده چون با اینکه سرعتم 512 و پینگم هم پایینه ولی اکثرا تو بازیها یا نمیتونم وارد شم و یا dly دارم....
من پايه ام. اما دو نفري كم نيست اونم رو اون درجه. يكي ديگرم جور كن بريم. كلي ميخنديم
منم میام... فقط نوید لیست فریندز هات پره... اون اکانت MobinS ام هم بن شد... الان با اکانت MR khademi میام لایو...
فقط چیش خنده داره هی می گی کلی می خندیم؟ مگه لورل هاردی نگاه می کنی؟![]()
خوب شديم سه تا يكي دي گهه هم يياد قرار بزاريم. ولثالا خندش به اينه كه يه دونه ازون بومبرها بود دو تا از يارها جلو پاش رو زمين افتاده بودن من هم مثل زبل خان از فاصله دو سانتي يه بمب زدم بهش هم خودش مرد هم من هم او دوستان مظلومم ازين سوتيا زياد ميدادم بعد اينها هي فحشم ميدادن هر هر :دي
من دنبال موسیقی بازی بودم که خودم پیدا کردم.
کل موسیقی متن بازی با حجم 164 مگ :
پسوورد : sonixgvnکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by amirpers; 31-10-2011 at 00:11.
دیشب داشتم انلایم میزدم همشون کله کدویی شدن به مناسبت هالوین هه ه ه ه ه ه ه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)