تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 76 از 674 اولاول ... 266672737475767778798086126176576 ... آخرآخر
نمايش نتايج 751 به 760 از 6731

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2011

آخر فروم باز M A X I M U M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

شما اینقدر به تاپیک pes کم سر میزنی که من اسم شما رو فراموش کردم .
    بالا اشاره کردی این نسخه رو خیلی بازی کردی و از بابت داوری هم بشدت شاکی هستی . این نشون میده با توجه به مشکلات ریز و درشت این بازی چقدر بهش علاقه داری حداقل میشه گفت به فوتبال علاقه زیادی داری خب بهت تبریک میگم .
    در این مورد ما بارها با بچه ها بحث و تبادل نظر داشتیم عقیده من اینه که کونامی چند ساله داره کم کاری میکنه و توی کارش داره حسابی کوتاهی میکنه اگه آمار فروش بازیهاش پایین بود و سودآوری کمی داشت شاید میشد تا حدودی حق رو بهشون داد اما ما وقتی میبینیم همین نسخه 2009 بازی حدود 9 میلیون فروش داشته و در مقابل فیفا 9 حدود 9.7 میلیون نسخه به فروش رسونده انصافا چطور میشه این کم کاری رو توجیه کرد ( اون آمار 85 درصدی که بالا دادین نمیدونم از کجا آوردین اما آمار درستی نیست با توجه به فروشی که تا الان این دو بازی داشته تخمین زده میشه امسال فیفا 10 حدود 12.5 میلیون و pes 2010 همون حدود پارسال فروش داشته باشه ) . پارسال کونامی میگفت بدلیل نیروی انسانی کم نمیتونیم تمام ضعفهای بازیو پوشش بدیم اما سوال اینجاست که چرا با این حجم فروش نیروی انسانیو افزایش نمیدید مگه فیفا چقدر فروشش بیشتر از شماست علاوه بر این بعضی از ضعفهای بازی اصلا ربطی به نیروی انسانی و سرمایه گذاری بیشتر نداره مثلا حذف نکات مثبتی که قبلا توی بازی بوده یا خیلی چیزهای دیگه که حقیقتا یکی دو تا نیست مثل همون موردی مه بهادر اشاره کرد چرا آمار کلی گلها رو از بازی حذف کردید یا چرا گزینه انتخاب حالتهای مختلف نقل و انتقالات بازیکنان در مستر لیگ از بازی حذف شده آخه اینا چه ربطی به پول و نیروی انسانی داره .
    من به شخصه هیچ احساسی نسبت به شرکت کونامی یا EA ندارم چیزی که برام مهم بازی بهتره نه چیز دیگه تعصب اصلا چیز خوبی نیست فکر میکنم متوجه منظورم میشید . اما در مورد اینکه گفتین اگه نسخه بعد هم تفاوت چندانی با این نسخه نداشته باشه دور این بازیو خط میکشی باید بگم از الان دورشو خط بکش چون تفاوت چندان زیاد نخواهد بود . اصولا توی هر نسل نسخه اول بازی نماینگر اساس سریهای اون نسله و در نسخه های بعدی تغییر جزئی هستن و فقط بازی کاملتر و بی نقص تر میشه .
    یک مساله حقیقتا تاسف انگیزه و اونم تفاوت بین عملکرد EA و کونامیه . EA از نسخه 8 فیفا به این ور یک بازی کامل رو ارائه داد که نواقص کمی درش وجود داشت و از اون موقع سال به سال بازیشو داره تکامل میده و دیگه نواقص اساسی گیم پلی بازی زیاد وقتی ازش نمیگیره چون اساس کار رو توی همون نسخه اول بصورت درستی پایه ریزی کرد اما متاسفانه کونامی هر سال بیشتر داره نواقص بازیو از بین میبره تا اینکه به تکامل بازی فکر کنه .
    ما برای برگشت این بازی باید منتظر نسل آینده باشیم و اونجاست که مجدد معادله بهم میخوره و معلوم نیست کدوم یک از این دو رقیب براون یکی برتری پیدا بکنه . هر دو شرکت از الان دارن روی سری نسل آینده سرمایه گذاری میکنن و بدون شک از الان بخشی از نیروهای خودشونو ( هر چند کم ) برای اون نسل اختصاص دادن دقیقا مثل شرکتهای دیگه از جمله یوبی سافت که طبق آمار 20 درصد از نیروهای خودشو برای بازیهای نسل بعد اختصاص داده .
    البته من بعضی از حرفهای محمودو قبول دارم که میگه EA امکانات بیشتری نسبت به کونامی داره این مساله سبب میشه هزینه های ثابت تولید بازی کمتر بشه اما در مقابل هزینه های متغیر شرکت EA خیلی بیشتر از کونامیه مثل همون مثال کارناوالهای پر خرج اما در مقابل فروش این دو شرکت تفاوت قابل ملاحظه ای با هم نداره ( فقط یک ساله که اختلاف زیاد تر شده ) .
    در مجموع این قبیل بحثها به نظر من باعث شناخت بیشتر ما از این دو بازی میشه و میتونه خیلی مفید باشه من که چیزهای زیادی از بقیه یاد میگیرم .
    سلام حسین جان
    ممنونم از نظرت اسم من مهرداده و قبلا باهات تو یاهو مسنجر در مورد PES بحث کردم
    دلیل اینکه کم پیدا شدم این نیست که اینجا نیام، میام و سر میزنم اما به دلیل دلسردی حوصله پست دادن ندارم
    تقریبا با تمام قسمت های حرفت موافقم و همون چیزاییه که منم گفتم و عین حقیقته
    اما در مورد آمار که من گفتم 85 درصده :
    منظور از آمار یعنی میزان گیم پلی یک بازی که بصورت اورجینال خریداری شده و در سرتاسر دنیا بازی میشه
    برای مثال بازی وارکرافت که بازی آنلاینه سهم زیادی داره و خب میام میام می رسیم به بازی های Soccer که سهم فیفا 85 درصد میشه
    اینو خیلی راحت تو صفحات اول قسمت PC سایت هایی مثل GS و IGN پیدا کنی
    البته این آمار در زمان نسخه 2009 تقریبا برابر بود اما حالا که طرفداران PES ناامید شدند رفتن دنبال فیفا و فقط اونو بازی می کنن اینجا اصلا بحث فروش بازی نیست بحث بازی کردن بازیه
    مثلا در آمریکای شمالی اروپا و ژاپن که سه نقطه اصلی هستن میزان بازی کردن چقدر و چقدر اینو بازی می کنن
    خب تو به جز بازی های خود فن های فیفا و تعداد کثیری از فن های کونامی که الان دارن فیفا بازی می کنن (بخاطر مشکلات فوق الذکر) و مسابقات رسمی که فقط با فیفا برگذار میشه و PES بخاطر این مشکلات جایی اونجا نداره رو اضافه کن و این آمار به زودی به مرز 90 درصد خواهد رسید
    من تورو خوب می شناسم و اونقدر حرفه ای و قابل احترام هستی که مطئنا تا الان منظورمو گرفتی
    اما بذار یه مثال دیگه هم بزنم
    الان بیشترین سهم بازی های آنلاین رو بازی وارکرافت شرکت بلیزارد داره
    سبک بازی استراتژیکه خب یه بازی دیگه مثال میزنم تو همین سبک با همین قابلیت آنلاین که Free هم میشه بازیش کرد : Command & Conquer
    این بازی رو تقریبا تمام استراتژی باز ها می شناسن و یکی از پرطرفدارترین بازی هاست درست مثل وارکرافت
    این بازی از نسخه 1 تا آخرین نسخه اش همواره یکی از پرطرفدارترین ها بوده و گیم پلی زیادی داشته یعنی خیلی ها آنلاین و آفلاین بازیش می کنن
    جالب اینجاست که بدونی روند سهم گیم پلی این بازی از درصد های جهانی صعودی بوده و نه نزولی !
    یعنی با وجود غول بزرگی مثل وارکرافت اینقدر سازنده بازی (EA) خوب از نسخه یک به بعد کار کرده که نه تنها طرفداراش کم نشدن بلکه زیادم شدن
    خب این مسئله دقیقا برای PES عکسه و کاملا جنبه نزولی داشته
    اصلا چرا راه دوری بریم از بچه های همینجا بپرسیم از نسخه 6 تا الان 2010 حس بازیتون چطور شده ؟ نزول کرده یا صعود ؟ مطمئنا این گله ها و شکایت ها جواب رو می رسونه
    بعد هم آره حسین جان من این بازی رو خیلی دوست دارم
    همونطور که گفتم از نسخه اول تا الان من دارم بازی می کنم یادم نمیره اولین بار روی PS2 بازی کردم و خیلی لذت بخش بود از سال 2001 تا الان من با این فوتبالم
    اما خودم گیمر چند کلاسه هستم
    من در هر حال صبر می کنم برای 2011 و اون رو هم مطمئنا حداقل همینقدر که 2010 رو بازی کردم بازی می کنم و امیدوارم نظرمو جلب کنه امیدوارم

ممنونم ازت

2. 2 کاربر از M A X I M U M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال pedramgolchin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

سایت GODISAGEEK یک پلی تست 3ساعته از بازی در مقر کونامی داشته که مقاله اونو میتونید اینجا بخونید:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    حسین خان این دیگه ترجمه داره،چیزای جالبی گفته در مورد انیمیشن ها و دوربین و نحوه پاسکاری

4. 3 کاربر از pedramgolchin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز M A X I M U M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض ترجمه مقاله PES 2011 Hands-On Impressions

PES 2011 Hands-On Impressions

نگاهی عملی به PES2010

اینا دوباره به دفتر کونامی در اواخر E3 دعوت میشن تا نسخه 60 درصد کامل شده بازی رو انجام بدن
    این پسره میگه ما این بازی رو سه ساعت انجام دادیم قبل که اینکه پای بازی بشینم سوالات زیادی تو ذهنم بود سوالاتی مثل سیستم پاسکاری چقدر آزادی عمل داره ؟ چطوری با سیستم تریک و دریبل جدید کار کنم ؟ آیا بازی واقعا اینطور تغییر پیدا کرده ؟ خب اون سوالات حالا جواب داده میشه :

Visuals/Presentation

اولین چیزی که بعد از بارگذاری بازی نظر شمارو جلب می کنه منوی سیاه زیبا و مرتبیه که شامل مدهای مختلف بازی از جمله بازی دوستانه کاپ لیبرتاداروس لیگ قهرمانان اروپا و تمام مدهایی که میتونید فکرشو بکنید تو بازی اصلی گنجانده شده

ما برای اولین امتحان رفتیم توی بازی دوستانه و بنا به سلیقه خودمون تیم های باشگاهی و ملی مختلفی رو انتخاب کردیم.
    خب من یکی یکی نکات بازی رو بهتون میگم

تمام بازی های دوستانه ما تو زمین الدترافورد منچستر یونایتد بود اولین چیزی که نظر منو به خودش جلب کرد زمین چمن شاداب و سبزی بود که در بعضی از نقاط زمین چمن کمی از بیرون زمین هم دراومده بود و جلوه استثنایی به زمین داده بود واقعا میشد چمن رشد کرده رو تو زمین احساس کرد واقعا چمن خوبی بود این یک نکته خوب
    گزینه بعدی دوربین بازی بود که واقعا بهبود یافته بود و در هنگام شروع بازی از پایین شروع میشد و وقتی بازی شروع میشد بالا میرفت چرخش دوربین واقعا طوری بود که همیشه میتونستی فوق العاده ترین دید رو از بازی داشته باشی و صحنه های مختلف بازی کاملا در دید باشن دوربین هم خوب
    گزینه سوم بریم سراغ اکشن های بازی : انیمیشن های بازی واقعا استثنایی هستن بازیکنان سرعتی مثل مسی انگار واقعا زنده میشن تو تصویر وقتی تو صحنه ای قرار می گیریم که پاس عمقی براشون ارسال شده باشه حرکات بازیکنا تو زمین مثلا موقعی که تحت فشار قرار می گیرن واقعا منو شگفت زده کرد تو این نسخه از بازی همه چیزو در نظر گرفتن تو بازی تمام حرکات از استفاده آرنج هانری تا فریب های تخصصی رونالدو همه و همه این دایو های فوق العاده وجود داره که حس عجیب و فوق العاده به گیمر القا می کنه
    یه چیز دیگه تو یه صحنه من با تکل محکمی بازیکن حریفو زدم زمین به طوری که بازیکن حریف به شکل زیبایی پرت شد داور هم سریع اومد و کارت زرد نشون داد واقعا بیانش سخته اما انگار تمام استادیوم بخاطر اون اتفاق عکس العمل نشون میدادن اون لحظه برای شما مثل این نیست که یه کار بدی انجام دادی که بابتش کارت زرد گرفتی نه بلکه برات اینطور به نظر میاد که یه صحنه خیلی مهم و زنده از بازیه.
    ریپلی ها واقعا فوق العاده هستن شما هر بار دوست دارید ریپلی هارو مدام ببینید بعنوان یه گیمر که کارم اینه میدونم که این نکات ریز هستند که یک بازی رو استثنایی می کنند و PES2011 در زمینه ویژوال واقعا حرف های زیادی برای گفتن داره

بله این PES2011 واقعا خوب به نظر میرسه !
    Passing

طراحی شده برای آزادی عمل (
    Engineered for freedom) چیزیه که سازندگان بازی به ما گفتن اما من میخواستم واقعا بدونم واقعا چقدر ما روی بازیکنا برای پاس دادن به تمام نقاط زمین دسترسی داریم اگه من باید آدم صادقی باشم اول کار برام اینطور به نظرم اومد که چیزی تغییر نکرده و همه چیز اوتوماتیکه درست مثل قطار روی ریل و نه بصورت دستی این احساس به من دو سه بار دست داد اما بالاخره من احساس کردم که میتونم آزادانه توپو جلوی هر بازیکنی که بخوام بندازم یا بهشون پاس بدم من بهتره توضیح بدم که جهت پاس دادن نیمه خودکاره یعنی خود بازی به گیمر کمک می کنه اما همچنان انتخاب با گیمره اما بحث آزادی عمل کامل با وزن توپ رابطه داره و اینجا ذکر میشه اون نوار قدرت که موقع پاس ظاهر میشه واقعا یک دوست به تمام معنا برای گیمرهای حرفه ایه چون به راحتی با درک وزن توپ میتونن توپ رو به حساس ترین نقطه بفرستن شما میتونید توپ رو به راحتی از بالا برای مهاجم هدفتون بفرستید یا بصورت زمینی اما تند برای یه وینگر عمقی موقعیت سازی کنید این فقط به انتخاب شما بستگی داره برخلاف نسخه های قبلی همیشه این مهم نیست که چقدر شما دکمه پاس رو نگه میدارید بلکه این مهمه که چقدر شما محکم فشارش میدید این بار شما باید وزن توپ رو هم درک کنید برای مثال برای دادن پاس عمقی دو یاردی به یک مهاجم که در جلو هستش شاید پر کردن نصف نصف نوار کافی باشه البته با یک فشار تقریبا محکم که توپ رو بهش میرسونه هر پاسی رو که شما دوست دارید میتونید با انگشتاتون مدیریتش کنید و انجامش بدید

نوار قدرت در هنگام پاس دادن

بازیکنا میتونن قبل پاس دادن موقعیت خودشون و بازین هدف رو شناسایی کنن اما در بحث زمان و فضا این بازیکنان حرفه ای هستن که جلوترن برای مثال اشاره می کنم به ضدحملات تیم ملی آلمان در جام جهانی 2010
    اگه سرعت توپ خیلی تند باشه حتی بهترین بازیکنا هم توپو از دست میدن در مورد توپ های بلند هم که بعضی وقتا خیلی به درد میخورن که با یک چرخش فرستاده میشن البته اونا یه کمی گیمر رو دچار حساسیت می کنن چون گاهی وقتا دیده میشه توپ از محدوده بازی خارج میشه و گاهی وقتا هم نه به هر حال کلا باید بگم که این قسمت واقعا بهبود پیدا کرده و همچنان کار داره البته شاید مشکل من نیاز به بازی بیشتر باشه در هر حال سیستم پاس خوب به نظر میرسه و ویژگی ها و تنوع زیادی داره اما حتی بعد سه ساعت بازی پی در پی من همچنان احساس می کردم که هنوزم نیاز به بازی کردن بیشتر دارم برای یافتن چیزهای جدیدتر و بهتر

Shooting

شوت زدن اول کار به نظر آسون میومد که البته توسط دروازه بانا مهار هم میشد و بعضی وقتا هم گل میشد موقع شوت زدن من سعی کردم توپ رو به کناریترین قسمت دروازه بزنم پس جهت رو زیاد نگه داشتم و بصورت باورنکردنی من سورپرایز شدم چون توپ واقعا به همون طرف رفت منظور منو بد متوجه نشید چون من دوست داشتم گل بزنم اما من حالا خوشحالم که جا برای خطا وجود داره این برای من واقعا مهمه که سیستم شوت زنی درست مثل پاس باشه یک اسکیل و توانایی که به مرور زمان بهتر و بیشتر میشه نوار قدرت اینجا نقش مهمی داره شما میخواید توپ رو محکم بزنید اما باید قدرت رو تو نوار قدرت تنظیم کنید اساس شوت های نرمال در داشتن کمی کات تو اوناست اما با استفاده از R2 شما میتوانید کات و چرخش اضافی به توپ بدید و توپ رو در گوشه قرار بدید درست مانند نسخه های قبلی بازی

Defending

سیستم دفاع یکی از قسمت های بازیست که بطور فوق العاده ای بهبود یافته است تکل یک هنر فرم در فوتبال است که به زیبایی هر چه تمام تر در PES2011 توصیف شده است ضد حملات همیشه در PES خطرناک بوده اند اما حالا مدافعان می تونن بهتر از قبل جلوی اونها وایسن بازی رو حفظ کنن و اجازه بدن کسان بیشتری پشت توپ صف بکشن تکل ها همچنان نیازمند زمان بندی است اما من احساس کردم قرار دادن خط عقب بعنوان یک دفاع به مراتب آسون تره ایستادن و استفاده از تکل باید به موقع باشه و به هر حال در مقابل یک بازیکن با اسکیل و خوب شما مطمئنا خطرات و سختی های بیشتری رو احساس خواهید کرد همچنین داور حالا از جریمه کردن تکل ها و برخوردهای بی دلیل ترسی نداره و خوشبختانه گیمرهارو از فشار زیاد و فشار روی بازیکن حریف برای گرفتن توپ که با نگه داشتن دکمه ضربدر انجام میشه با سوت زدن متوقف می کنه

Feints/Tricks

من زیاد تو سیستم تریک و تکنیک کند و کاو نکردم اما چند باری step-over کردم اما باید بگم اونها خیلی آسون نیستن و یه مقداری زمان و تمرین لازمه تا گیمر حرفه ای بشه من یه بار با یه زمان بندی دقیق با دوتا step-over پشت سرهم به زیبایی دوتا بازیکن حریف رو جا گذاشتم من خوشحالم که کسی که داشتم باهاش بازی می کردم بهتر از من نبود

Set Pieces

من حقیفتا خیلی زیادی روی ضربات آزاد در تمام نقاط زمین تمرین کردم نوار قدرت یه کمی در ضربات آزاد در موقع شوت زدن و قوس دادن به توپ حساسه اما بالاخره من فهمیدم چطور ازش استفاده کنم من تصمیم گرفتم به مرور زمان بیام جلوتر و شوت بزنم و حتی یه گل هم از کرنر زدم پرتاب های اوت واقعا عالیه شما میتونید توپ رو بطور مستقیم بفرستید داخل محوطه جریمه و یا اون رو به سمت بالا بفرستید درست مثل شوت که محکم و مستقیم داره و هم حالت چیپ که توپ به بالا میره بازیکنها میتونن بطور کامل از نوار قدرت استفاده کنن که جایزه هر ایده خوب انتخاب متنوع و خوبیه که در بازی وجود داره و در زمین نتیجه شو می بینید سیستم پنالتی هم دقیقا مثل PES2010 هست که من به شخصه نمی پسندمش

Game Plan

قسمت گیم پلن یا نقشه بازی واقعا رویاییه قابلیت درگ و دروپ بازیکنان در ترکیب های مختلف واقعا خیلی خوبه شما حتما با خودتون فکر خواهید که چطور ترکیب ها یا تاکتیک ها رو بدون اون قبلا درست می کردید یا تغییر میدادید همچنین استراتژی های از قبل تعیین شده مانند حمله دفاع و یا متعادل وجود داره که برای کسانی که میخوان سریع وارد بازی بشن خیلی خوبه در حالیکه اون طرف میتونید بطور فول و کامل ترکیب و تاکتیکاتون رو درست کنید من حقیقتا از این خوشم اومد که شما میتونید چندین نقش به یه بازیکن اختصاص بدید مثلا به یک هافبک تدافعی بگید در هر موقعیتی به عقب بیاد یا به یک مهاجم بگید هر موقع میتونه در جلو حرکت کنه حقیقتا حرف طراحی شده برای آزادی عمل (engineered for freedom) اینجا خودش رو نشون میده و اثباتش می کنه

گیم پلن جدید PES2011

Goalkeepers

دروازه بان ها در نسخه ای که ما بازی کردیم بطور کامل قابلیت نداشتند در صحنه های مختلف ما میدیدیم که اونها بطور تصادفی اجازه میدادن تو ازشون رد بشه در حالیکه اصلا واکنشی هم نشان نمیدادند اما خب به ما گفته شد که این قسمت در حال کاره و دارن روش کار می کنن زمانی که اونا یکی دوتا توپو گرفتن دروازه بانا واقعا عالی به چشم میومدن و واکشن های فوق العاده ای در مقابل توپ ها نشون میدادن هر قسمت از بدنشون طوری حرکت می کردید که منجر به دفع توپ میشد برای اطلاعات بیشتر در مورد وضعیت دروازه بان ها الان خیلی زوده اما با دیدی باز و مشتاق روی این قسمت نظارت خواهیم کرد و در نسخه بعدی از بازی که اگه تونستیم بازی کنیم این قسمتو بررسی خواهیم کرد

Summary

به نظر میرسه طراحی شده برای آزادی عمل (engineered for freedom) تگ خوبی برای این نسخه از PES هستش بخصوص وقتی بحث به پاسکاری میرسه گیمرهای مشتاق بازی فوتبال واقعا از PES2011 لذت خواهند برد بازی که واقعا مهمه که در هسته همچنان مانند PES هستش و حیثیت خودش رو حفظ کرده البته چند تایی باگ و ایراد وجود داره که من به شخصه کاملا مطمئنم بچه های کونامی تا زمان انتشار بازی در اکتبر این مشکلات رو کامل رفع خواهند کرد صادقانه بگم من واقعا نمیتونم تا زمان انتشار بازی صبر کنم PES واقعا برگشته و فوق العاده است ( PES is truly back)

موفق باشید - خیلی امیدوار شدم به بازی
    Last edited by M A X I M U M; 17-07-2010 at 21:28.

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

PES 2011 Hands-On Impressions

نگاهی عملی به PES2010

صادقانه بگم من واقعا نمیتونم تا زمان انتشار بازی صبر کنم PES واقعا برگشته و فوق العاده است ( PES is truly back)

موفق باشید - خیلی امیدوار شدم به بازی
    ممنون مهرداد جان بابت زحمتی که برای ترجمه این آرتیکل کشیدی .

یک نکته رو خدمت شما عرض کنم اگه یادتون باشه پارسال تعداد بسیار زیادی از این مقالات در مورد pes 2010 ترجمه شده بود و توی تاپیک اون نسخه قرار داده شد بدون استثناء همه از اون نسخه تعریف و تمجید میکردن اما نهایتا دیدیم واقعیت با چیزهایی که اینا میگفتن از زمین تا آسمون فرق میکرد من یادمه حتی یکی از این سایتها از افتضاح بودن داوری نمیگفت ( من حتی یک مورد هم ندیدم ) همه از سیستمهای پیچیده تیم و استراتژیهای پیشرفته میگفتن هیچ کسی از ضعف دروازه بانی نمیگفت هیچ کسی از زمان پاسخ دهی کند بازی چیزی نمیگفت و .... اینقدر همه رو امیدوار کردن که بعد از اومدن بازی خیلیها دلسرد و مایوس شدن بنابراین من همین جا به همه دوستان میگم مجدد زیاد به بازی دل نبندید تا خدای نکرده دچار یاس و نا امیدی نشید .
    یکی از دلایلی که من امسال مقالات و آرتیکلهای مختلفو توی تاپیک قرار نمیدم همینه چون میبینم توی همشون از بازی بشدت تعریف شده و دوست ندارم مجدد بچه ها حسابی به بازی دل ببندن که نهایت کار مجدد همه سرخورده بشن . بنابراین از الان زیاد به این حرفها و ادعاها توجه نکنید خیلی از این صحبتها جنبه تبلیغاتی برای این سایتها داره .

داره خودمونی میشه 2 SHAHROOZ's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    در میان آفتاب ایران باستان

پيش فرض

این بازی آخر مارو میکشه.
    Last edited by 2 SHAHROOZ; 18-07-2010 at 11:01.

آخر فروم باز peyman_nn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    کردستان

پيش فرض

والا من اصلا 2010 رو بازی نکردم ، قسم خوردم
    خدا کنه این بهتر باشه
    مثل اون 2010 نباشه که توپ به بازیکن میخورد و یک نصف زمین برمیگشت

آخر فروم باز bahador2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    شهر

پيش فرض

ممنون مهرداد جان بابت زحمتی که برای ترجمه این آرتیکل کشیدی .

یک نکته رو خدمت شما عرض کنم اگه یادتون باشه پارسال تعداد بسیار زیادی از این مقالات در مورد pes 2010 ترجمه شده بود و توی تاپیک اون نسخه قرار داده شد بدون استثناء همه از اون نسخه تعریف و تمجید میکردن اما نهایتا دیدیم واقعیت با چیزهایی که اینا میگفتن از زمین تا آسمون فرق میکرد من یادمه حتی یکی از این سایتها از افتضاح بودن داوری نمیگفت ( من حتی یک مورد هم ندیدم ) همه از سیستمهای پیچیده تیم و استراتژیهای پیشرفته میگفتن هیچ کسی از ضعف دروازه بانی نمیگفت هیچ کسی از زمان پاسخ دهی کند بازی چیزی نمیگفت و .... اینقدر همه رو امیدوار کردن که بعد از اومدن بازی خیلیها دلسرد و مایوس شدن بنابراین من همین جا به همه دوستان میگم مجدد زیاد به بازی دل نبندید تا خدای نکرده دچار یاس و نا امیدی نشید .
    یکی از دلایلی که من امسال مقالات و آرتیکلهای مختلفو توی تاپیک قرار نمیدم همینه چون میبینم توی همشون از بازی بشدت تعریف شده و دوست ندارم مجدد بچه ها حسابی به بازی دل ببندن که نهایت کار مجدد همه سرخورده بشن . بنابراین از الان زیاد به این حرفها و ادعاها توجه نکنید خیلی از این صحبتها جنبه تبلیغاتی برای این سایتها داره .
    منم موافقم حسین جان.
    درهرصورت هرسال حدود آبان ماه ما منتظره یک شاهکار از نوع فوتبال هستیم و تا 4-5 روز بعد از انتشار بازی هم فکر میکنیم که این همون شاهکاره ولی میبینیم که اینطور نیست و این هون بازیه با همون موتور PS2 که هیچ وقت تغییر عمده توش داده نشده (برخلاف حرفهای قبل از انتشار ) .
    به هرحال این بازی هنوز هم قشنگه و جزیی از بازیهایی هست که هرکس برای کنسولش یا کامپیوترش میگیره و منتظر اومدنش میمونه ، من خودم به شخصه عاشق این بازیم وخالی بندی های قبل از انتشارشم دوست دارم.

10. 5 کاربر از bahador2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه romell's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

با سلام
    نمیدونم از کجا شروع کنم مثل این که الان میشه راحت تر و با منطق بیشترو بدون هیچ تعصبی صحبت کرد چون ذهنیت خیلی از دوستان واقعا عوض شده و منطق جای خودش رو به تعصب کور کورانه داده که جای خوشحالی داره البته میشه به نوعی حق داد وقتی چیزی رو دوست داری و باهاش خاطره داری سخته از اون شی یا شخص یا هر چیزی از دید خودتون ازش انتقاد کنید ولی وقتی حس میکنی اون چیزیو رو که بهش علاقه داری به افکار و علایق و خواسته هات احترام نمیذاره کم کم از اون هستی دور و دورتر میشی حالا چه شی باشه چه خواننده باشه چه مارک یه شرکت باشه و چه یک بازی باشه PES دقیقا از 2008 به بعد همین کار رو کرد هیچ وقت یادم نمیره سال 2008 بود پسر عموم بازی FIFA 08 رو آورده بود بر روی کنسول 360 بهش گفتم الکی بازم پول دادی برای این بازی بهم گفت یکم بذار ببین چجوریه بازی رو گذاشتم با دید کاملا بد به بازی نگاه میکردم و متعصبانه ولی واقعا از گرافیک و حرکت بازیکن ها تو زمین حیرت زده شده بودم با این وجود به بازی گیر میدادم چرا اصلا داور نیست چرا بازی بارون نداره چرا سرعت بازی این طوریه و........ واقعا فکر این که بازی FIFA از PES بهتر باشه تو تصوراتم نبود اون هم با اون همه خاطره از pes یادتون هست انقدر PES 2008 فاجعه بود شایعه شده بود که نسخه ای که در بازار هستش نسخه بتای بازیه که در اصل این طور نبود

FIFA چکار کرد که انقدر بهتر شد ذهنیت شرکت کلا در این نسل تغییر کرده منظورم EA هستش با یک برنامه ریزی دقیق که چه میخوان استفاده از امکانات نسل جدید تجربه از بازی های گذشته PES و نقط ضعف فیفای گذشته و احترام به نظرات گیمر
    فیفا 2008 اومد با یک موتور کاملا جدید یازی داور نداشت بارون نداشت استادیوم کم داشت ولی ... بازی بود گرافیک عالی گیم پلی عالی منظورم اینه که پی ساختمان قوی بود و میدونستی که سال بعد این بازی قدرتش هر سال بیشتر میشه چون هستش عالی پایه ریزی شده بود و حالا میبینیم به کجا رسیده
    عوضش PES چیکار کرد استفاده از موتور قبلی و انیمش دستی و گیم پلی ضعیف شده داوری ضعیف شده یاتون هست PES انقدر قدرت داشت در نسل گذشته که کسی به فکر لایسنس تیم ها نبود منظورم اینه که انقدر بازی از جنبه گرافیک گیم پلی .داوری .مستر لیگ عالی هوش مصنوعی قبل قبول و......... که موضوع جواز تیم ها محو میشد زیر این همه قدرت بازی . PES اگه سال 2008 یک بازی میداد که اگه 5 تا استادیوم تو بازی بود داور نداشت ولی وقتی میدیدی گرافیک بازی حیرت انگیزه و گیم پلی بازی شما رو انگشت به دهن میکنه و انیمش های کپچر شده و میخ میشین ولی حس میکردی هسته یا پی بازی قوی هستش تو دلت میگفتی برای سال اول این نسل عالی بود میدونم بازی با این پتانسیل ساله دیگه بهتر و بهتر میشه . به هر حال به نظر شخصی این بنده حقیر pes در این نسل از fifa شکست خورده و دیگه نمیتونه به fifa چیره بشه واقها دو سه ساله عقبه تا این که نسل بعد فرا برسه و همه چی از صفر شروع بشه
    از David Rutter سوال کردن یادمه پارسال این سوال رو کردن سوال کردن آیا شما در نسل بعد از همین موتور FIFA و همین بازی استفاده میکنین .
    ایشون در جواب گفتن همه چیز از صفر . این بازی دور ریخته میشه با توجه به سخت افزار نسل بعد از موتور جدید و همه چیز با جزییات بیشتر ساخته خواهد شد
    خوب از ذهنیت این شخص چه میشه برداشت کرد فقط یک کلمه موفقیت .
    Last edited by romell; 18-07-2010 at 14:06.

12. 8 کاربر از romell بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز bahador2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    شهر

پيش فرض

با سلام
    نمیدونم از کجا شروع کنم مثل این که الان میشه راحت تر و با منطق بیشترو بدون هیچ تعصبی صحبت کرد چون ذهنیت خیلی از دوستان واقعا عوض شده و منطق جای خودش رو به تعصب کور کورانه داده که جای خوشحالی داره البته میشه به نوعی حق داد وقتی چیزی رو دوست داری و باهاش خاطره داری سخته از اون شی یا شخص یا هر چیزی از دید خودتون ازش انتقاد کنید ولی وقتی حس میکنی اون چیزیو رو که بهش علاقه داری به افکار و علایق و خواسته هات احترام نمیذاره کم کم از اون هستی دور و دورتر میشی حالا چه شی باشه چه خواننده باشه چه مارک یه شرکت باشه و چه یک بازی باشه PES دقیقا از 2008 به بعد همین کار رو کرد هیچ وقت یادم نمیره سال 2008 بود پسر عموم بازی FIFA 08 رو آورده بود بر روی کنسول 360 بهش گفتم الکی بازم پول دادی برای این بازی بهم گفت یکم بذار ببین چجوریه بازی رو گذاشتم با دید کاملا بد به بازی نگاه میکردم و متعصبانه ولی واقعا از گرافیک و حرکت بازیکن ها تو زمین حیرت زده شده بودم با این وجود به بازی گیر میدادم چرا اصلا داور نیست چرا بازی بارون نداره چرا سرعت بازی این طوریه و........ واقعا فکر این که بازی FIFA از PES بهتر باشه تو تصوراتم نبود اون هم با اون همه خاطره از pes یادتون هست انقدر PES 2008 فاجعه بود شایعه شده بود که نسخه ای که در بازار هستش نسخه بتای بازیه که در اصل این طور نبود

FIFA چکار کرد که انقدر بهتر شد ذهنیت شرکت کلا در این نسل تغییر کرده منظورم EA هستش با یک برنامه ریزی دقیق که چه میخوان استفاده از امکانات نسل جدید تجربه از بازی های گذشته PES و نقط ضعف فیفای گذشته و احترام به نظرات گیمر
    فیفا 2008 اومد با یک موتور کاملا جدید یازی داور نداشت بارون نداشت استادیوم کم داشت ولی ... بازی بود گرافیک عالی گیم پلی عالی منظورم اینه که پی ساختمان قوی بود و میدونستی که سال بعد این بازی قدرتش هر سال بیشتر میشه چون هستش عالی پایه ریزی شده بود و حالا میبینیم به کجا رسیده
    عوضش PES چیکار کرد استفاده از موتور قبلی و انیمش دستی و گیم پلی ضعیف شده داوری ضعیف شده یاتون هست PES انقدر قدرت داشت در نسل گذشته که کسی به فکر لایسنس تیم ها نبود منظورم اینه که انقدر بازی از جنبه گرافیک گیم پلی .داوری .مستر لیگ عالی هوش مصنوعی قبل قبول و......... که موضوع جواز تیم ها محو میشد زیر این همه قدرت بازی . PES اگه سال 2008 یک بازی میداد که اگه 5 تا استادیوم تو بازی بود داور نداشت ولی وقتی میدیدی گرافیک بازی حیرت انگیزه و گیم پلی بازی شما رو انگشت به دهن میکنه و انیمش های کپچر شده و میخ میشین ولی حس میکردی هسته یا پی بازی قوی هستش تو دلت میگفتی برای سال اول این نسل عالی بود میدونم بازی با این پتانسیل ساله دیگه بهتر و بهتر میشه . به هر حال به نظر شخصی این بنده حقیر pes در این نسل از fifa شکست خورده و دیگه نمیتونه به fifa چیره بشه واقها دو سه ساله عقبه تا این که نسل بعد فرا برسه و همه چی از صفر شروع بشه
    از David Rutter سوال کردن یادمه پارسال این سوال رو کردن سوال کردن آیا شما در نسل بعد از همین موتور FIFA و همین بازی استفاده میکنین .
    ایشون در جواب گفتن همه چیز از صفر . این بازی دور ریخته میشه با توجه به سخت افزار نسل بعد از موتور جدید و همه چیز با جزییات بیشتر ساخته خواهد شد
    اگر فکر مي کنيد که موفق مي شويد يا شکست مي خوريد،در هر دو صورت درست فکر کرده ايد.آنتوني رابينز

از آنجایی که اعتماد به نفس و خودباوری بیش از هر چیز دیگری در موفقیت ما نقش دارد‌ من فکر میکنم سازندگان Konami هنوز به اون خودباوری نرسیدن. و اونا به جای کمک گرفتن از گیمرها در ساخت بازی میرن چندتا فوتبالیست برمیدارن میارن که هیچ چی درمورد بازی نمیدونند ، اگه به جای اونا دوتا گیمر درست درمون رو میبردن توی مرحله ی ساخت بازی(نه بعد از اینکه بازی رو ساختن بگن حالا چندنفر بیان یه پلی تست راه بندازن آخه بازی کردن بعد از ساخت اونم چند ماه مونده به انتشار به چه درد میخوره)خیلی میتونست از فیفا جلو بیفته.
    البته من اینو بگم که کی گفته ذهنیت ما نسبت به PES عوض شده.
    همیشه شکست ها راه را برای پیروزی های گسترده تر آماده می کنند.
    Last edited by bahador2009; 18-07-2010 at 14:45.

14. 3 کاربر از bahador2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

، من خودم به شخصه عاشق این بازیم وخالی بندی های قبل از انتشارشم دوست دارم.
    فکر میکنم برای همه همین باشه آخه میگن وصف العیش نصف العیش .

با سلام

آفرین امین جان به نکات بسیار خوبی اشاره کردی .
    ماشالا میبینم هر روز دید بچه ها نسبت به بازی وسیع تر و عمیق تر میشه به دور از هیچ تعارفی من چیزای جدیدی از نوشته های شماها یاد میگیرم .
    امین جان به نظرم یک موردو گیر الکی دادی به بنده خدا پسر عموت فیفا 8 نکست بهترین سرعت بازیو بین تمام نسخه های نکست فیفا داشت دیگه از این نمیخواست انتقاد کنی چون خیلی واضح و مشخصه .
    به نظر من نسخه 2008 pes مثل یک پیکان بود که حالا کونامی داره سال به سال قطعات خوب سوارش میکنه اما بدنه همون پیکانه . البته چند قطعه اصلیش مثل فردیت گرایی و یکی دو مورد دیگه که از نسل کارنت به این نسل منتقل شده و از نقاط قوت و برجسته این بازی محسوب میشه روی این پیکان گذاشتن انگار چند قطعه از موتوری مدل فابریکه بقیش غیر اصلیه .
    اما فیفا 8 مثل یک بنز 180 میمونه که موتورش حرف نداره اما ظاهر نداره و EA هر سال داره این ماشینو به روز میکنه اما موتور همون موتور بنزیه با کمی تغییر در جزئیات برای بهینه سازی این موتور شاسی هم که کاملا به روز شده .
    بچه ها خوشتون اومد از این مثال ؟
    البته زیاد جدی نگیرید اینا رو میگم چون میدونم اینجا همه ظرفیت دارن .
    ولی من مطمئنم همین PES که الان این قدر خوار شده و همه ازش یک ایرادی میگیرن داره توی کارگاهش یک مدل آخرین سیستم بنزو برای نسل آینده طراحی میکنه که وقتی از کارگاه بیرون اومد همه رو انگشت به دهن میکنه حالا ببینید اینو من کی گفتم .فقط اینو بگم که اینا یک بخش دارن بنام بخش توسعه آینده ( Development Department )و از الان دارن رو برنامه های آتی کار میکنن .
    Last edited by 4039; 18-07-2010 at 15:08.

16. 7 کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •