با سلام
نمیدونم از کجا شروع کنم مثل این که الان میشه راحت تر و با منطق بیشترو بدون هیچ تعصبی صحبت کرد چون ذهنیت خیلی از دوستان واقعا عوض شده و منطق جای خودش رو به تعصب کور کورانه داده که جای خوشحالی داره البته میشه به نوعی حق داد وقتی چیزی رو دوست داری و باهاش خاطره داری سخته از اون شی یا شخص یا هر چیزی از دید خودتون ازش انتقاد کنید ولی وقتی حس میکنی اون چیزیو رو که بهش علاقه داری به افکار و علایق و خواسته هات احترام نمیذاره کم کم از اون هستی دور و دورتر میشی حالا چه شی باشه چه خواننده باشه چه مارک یه شرکت باشه و چه یک بازی باشه PES دقیقا از 2008 به بعد همین کار رو کرد هیچ وقت یادم نمیره سال 2008 بود پسر عموم بازی FIFA 08 رو آورده بود بر روی کنسول 360 بهش گفتم الکی بازم پول دادی برای این بازی بهم گفت یکم بذار ببین چجوریه بازی رو گذاشتم با دید کاملا بد به بازی نگاه میکردم و متعصبانه ولی واقعا از گرافیک و حرکت بازیکن ها تو زمین حیرت زده شده بودم با این وجود به بازی گیر میدادم چرا اصلا داور نیست چرا بازی بارون نداره چرا سرعت بازی این طوریه و........ واقعا فکر این که بازی FIFA از PES بهتر باشه تو تصوراتم نبود اون هم با اون همه خاطره از pes یادتون هست انقدر PES 2008 فاجعه بود شایعه شده بود که نسخه ای که در بازار هستش نسخه بتای بازیه که در اصل این طور نبود
FIFA چکار کرد که انقدر بهتر شد ذهنیت شرکت کلا در این نسل تغییر کرده منظورم EA هستش با یک برنامه ریزی دقیق که چه میخوان استفاده از امکانات نسل جدید تجربه از بازی های گذشته PES و نقط ضعف فیفای گذشته و احترام به نظرات گیمر
فیفا 2008 اومد با یک موتور کاملا جدید یازی داور نداشت بارون نداشت استادیوم کم داشت ولی ... بازی بود گرافیک عالی گیم پلی عالی منظورم اینه که پی ساختمان قوی بود و میدونستی که سال بعد این بازی قدرتش هر سال بیشتر میشه چون هستش عالی پایه ریزی شده بود و حالا میبینیم به کجا رسیده
عوضش PES چیکار کرد استفاده از موتور قبلی و انیمش دستی و گیم پلی ضعیف شده داوری ضعیف شده یاتون هست PES انقدر قدرت داشت در نسل گذشته که کسی به فکر لایسنس تیم ها نبود منظورم اینه که انقدر بازی از جنبه گرافیک گیم پلی .داوری .مستر لیگ عالی هوش مصنوعی قبل قبول و......... که موضوع جواز تیم ها محو میشد زیر این همه قدرت بازی . PES اگه سال 2008 یک بازی میداد که اگه 5 تا استادیوم تو بازی بود داور نداشت ولی وقتی میدیدی گرافیک بازی حیرت انگیزه و گیم پلی بازی شما رو انگشت به دهن میکنه و انیمش های کپچر شده و میخ میشین ولی حس میکردی هسته یا پی بازی قوی هستش تو دلت میگفتی برای سال اول این نسل عالی بود میدونم بازی با این پتانسیل ساله دیگه بهتر و بهتر میشه . به هر حال به نظر شخصی این بنده حقیر pes در این نسل از fifa شکست خورده و دیگه نمیتونه به fifa چیره بشه واقها دو سه ساله عقبه تا این که نسل بعد فرا برسه و همه چی از صفر شروع بشه
از David Rutter سوال کردن یادمه پارسال این سوال رو کردن سوال کردن آیا شما در نسل بعد از همین موتور FIFA و همین بازی استفاده میکنین .
ایشون در جواب گفتن همه چیز از صفر . این بازی دور ریخته میشه با توجه به سخت افزار نسل بعد از موتور جدید و همه چیز با جزییات بیشتر ساخته خواهد شد
خوب از ذهنیت این شخص چه میشه برداشت کرد فقط یک کلمه موفقیت .
اگر فکر مي کنيد که موفق مي شويد يا شکست مي خوريد،در هر دو صورت درست فکر کرده ايد.آنتوني رابينز
از آنجایی که اعتماد به نفس و خودباوری بیش از هر چیز دیگری در موفقیت ما نقش دارد من فکر میکنم سازندگان Konami هنوز به اون خودباوری نرسیدن. و اونا به جای کمک گرفتن از گیمرها در ساخت بازی میرن چندتا فوتبالیست برمیدارن میارن که هیچ چی درمورد بازی نمیدونند ، اگه به جای اونا دوتا گیمر درست درمون رو میبردن توی مرحله ی ساخت بازی(نه بعد از اینکه بازی رو ساختن بگن حالا چندنفر بیان یه پلی تست راه بندازن آخه بازی کردن بعد از ساخت اونم چند ماه مونده به انتشار به چه درد میخوره)خیلی میتونست از فیفا جلو بیفته.
البته من اینو بگم که کی گفته ذهنیت ما نسبت به PES عوض شده.
همیشه شکست ها راه را برای پیروزی های گسترده تر آماده می کنند.