دوست عزیز
تو پست اول این تایپیک همه مطالب لازم موجود هست.
دوست عزیز
تو پست اول این تایپیک همه مطالب لازم موجود هست.
قابل اعتماد هست ؟؟
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
value خرابه. عوض کن. چند پست بالا تر لینک ولو سالم رو گذاشتم.![]()
دوستان میشه ac2 رو با joystic بازی کرد؟
اگه میشه مدلش فرق نداره؟
آقا يكي جواب منو بده!!!!!!!!!من همه كركارو ريختم Value و Hosts رو هم ريختم ولي نشد.با اينكه واسه دوستم شد.با ويستا و ايكس پي امتحان كردم.بعضيا بهم گفتن با سون ميشه.رو اين دوتا گاهي اوقات نمي آد.راسته؟؟؟
من چي كار كنم؟![]()
دانلود کردم . نسخه 6.5 گیگی.
شما ویندوزت رو عوض کن. یه xp sp3 درست و ترو تمیز بریز. باید درست بشه در غیر اینصورت مشکل رو تو جای دیگه جستجو کن. چون من با همین ویندوز و همین کرک هایی که قرار گرفته به راحتی دارم بازی می کنم.
سلام
من با همین 1800 چند لحظه پیش یعنی قبل از اینکه بیام اینجا این مرحله رو به طور کامل تا زمان کشتن اون یارو (پسر جوونه نمیدونم اسمش چیه ) رد کردم.
به سلامتی و میمنیت تمومش کردم
یکی از بهترین بازیائی بود که تا حالا انجام دادم ، جالبه که بازی تموم شد ولی تموم نشد
تیتراژ پایان اومد و باز برگشت تو بازی دارم سعی میکنم لباس آلطایر رو آزاد کنم و کلی معما حل نشده مونده
من نسخه اولی که بازی می کردم ناقص بود و فکر می کردم مشکل از کارت گرافیکه. دوست داشتم یکی از داستان بازی بگه یا اگه جایی هست بگه تا برم بخونم. چون اول تاپیک فقط در مورد خود بازی توضیح داده و نه داستان بازی. می خواستم بدونم یکش چطور تموم شد. اصلا جریان این دستگاه چیه و انزو کی بوده و چی شده که روی این دستگاه می خوابه. این دستگاه برای چی ساخته شده؟ و دقیقا کارش چیه؟ و تو شروع قسمت دوم جریان اینکه اون خانمه که الان اسمش یادم نیست و لباس سفید خونی تنشه و با انزو فرار می کنه جریان چیه؟
اگه جایی سراغ دارید بگید برم بخونم یا یه نفر یه توضیح بهم بده ممنون میشم.
من الان اواسط بازی هستم.
جون هر كي دوست داري بگو از كجا گرفتي اي بازي رو؟
از تورنت دانلود کردم سایت پایرت بی
دوستان دایرکتوری کرکم رو آپلود کردم اینقدر ولو ریختم یادم نیست کدومشه اگر دوست داشتید دانلود کنید حدود ۴ مگهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
البته لینک یه هفتهایه اگر یک جای بهتر سراغ داشتید جابجاش کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by nima_hl; 06-04-2010 at 19:46.
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)