سرویسهای اقتصادی مثل اینکه سرعتشون تو شب کمتره
بله سرعت 140 صحت داره در بدترین شرایط تو چند هفته ممکنه 2 روز سرعتتون به حدود 60 تا 80 برسه .
کلا بین 2 تا 2.5 گیگ شبی می تونی دانلود کنیذ.
سرویسهای اقتصادی مثل اینکه سرعتشون تو شب کمتره
بله سرعت 140 صحت داره در بدترین شرایط تو چند هفته ممکنه 2 روز سرعتتون به حدود 60 تا 80 برسه .
کلا بین 2 تا 2.5 گیگ شبی می تونی دانلود کنیذ.
سلام دوستان
دیشب یه مشکلی داشتم
از سایت هایی مثل vatan و mihan و p30day که هرشب دانلود می کنم و همیشه عادی بود اما دیشب سرعت کم بود اما وقتی رفتم سایت speedtest همه چیو عادی نشون داد و از سایت آسان دانلود هم سرعتم خوب بود
خود پارس (مثل شاتل که قبلا داشتم) محدود کرده یا مشکل از سرورهای اونا بوده؟
نه عزیز ... من مشهدم دیشب با سرعت خیلی خوبی داشتم از میهن دانلود بازی میگیرفتم ... من دیشب راضی بودم ...![]()
میگم من الان دارم ADSL از پیشگامان میگیرم !
آشغاله ! 128 دارم !!! سرعت دانلودم از 20 بالاتر نمیره !!!
حالا میخوام برم تغییرش بدم و از پارس آنلاین بگیرم !!! ( به این دلیل که تو شهرمون فقط همین دو تا شرکت خدمات ADSL میدن ! پس انتخاب دیگه ای ندارم )
باید چیکار کنم ؟؟؟ میشه لطفا بهم بگید !
آخه اگر قراردادم رو با پیشگامان که تا آخر ماه هست تمدید نکنم اونا به مخابرات میگن که ای دی اس ال رو از روی خطم برداره ! بعد بخوام دوباره از پارس آنلاین بگیرم ! هزینه ای برای وصل مجدد ای دی اس ال روی خطم نمیگیرن ؟؟؟
دوست عزیز بهترین کار اینه که با یه نرم افزار جدا سند و ریسیوت رو چک کنی ... ببینی مرورگرت یا هر نرم افزاری که داری داره با چه مقدار از اینترنت تبادل اطلاعات میکنه. اینجوری میفهمی که کلاً توی یک بازه مشخص چقدر گرفتی. بعد دقیقاً همین بازه رو برو توی "گزارش مصرف" هم چک کن. اگه بیشتر بود و اینا خدایی نامردیه واس شکایتی چیزی بکنی. ولی اگه نبود که خب درست کم میکرده.
من همیشه این کار رو با نرم افزار NoD Smart Security میکنم و همیشه هم درست بوده. اتفاقاً توی سیتم من همیشه به جز مرورگر یه عالمه نرم افزار هم با اینترنت سر و کار داره و جالبه در نوع خودش!![]()
بابت قسمت اول سوالتون:
والله توی مشهد اینطوریه که شما همه کارها رو تلفنی میتونی انجام بدی. میشینی خونه زنگ میزنی میگی اینترنت میخوای اونا لیست میگن انتخاب میکنی بعد تا امروزش یا فرداش یه پیک میاد در خونه فقط برای گرفتن امضای قراردادت یا اگه خواستی پولو بدی یا بزاری خودت بریزی به حسابشون و بعد تا نهایت دو یا سه روز کمتر وصل میشه (البته به این بستگی داره که خطت توی مخابرات قدیمی نباشه که یه هفته ای واسه تعویض وقت میبره!) و بعد هم باز اگه مودم از پارس آنلاین گرفته باش که موقع همون پیکه اون واست مودم هم میاره. و وقتی وصل شد باز واحد فنی تلفنی مراحل نصب رو بهت میگه یا اگه بخوای میان واست حضوری وصل میکنن ... از این لحاظ رابط کاربری شون فوق العاده خوبه ...
بابت قسمت دوم سوالتون:
در این مورد من اطلاعی ندارم ولی فک کنم به پارس آنلاین بزنگی بپرسی که مراحل تعویض از یه شرکت به پارس آنلاین چه حوریه راهنماییت بکنن!![]()
کلا روالش همینه اول باید از شرکت قبلی بیای بیرون بعد بری شرکتت جدید هزینه رانژه تو پارس آنلاین هم 5000 تومن بیشتر نیست.
دوستان از دیشب سرعت من به شدت امده پایین..دیشب اصلا نتونستم دانلود کنم..شبهای قبل کمترین سرعتم 70 بود..
الان تو روز هم تست کردم مثل دیشبه..در صورتی که تو روز همیشه بالا بود...نمیدونم چیکار کنم
دوستم که تو محل خودمون پارس داره اون همیشه شبها با سرعت 60 دانلود میکرد..دیشب میگفت سرعتم شده 200[COLOR="Silver"]
خوب دوستت حقت رو خورده.
اونایی که ناراحت کم شدن حجم هستن جمیعا و رحمهٌ الله :
3 گیگ برای وبگردی تنها بدون هیچ دانلودی کمه شاهد مدعا هم همین مخابرات با سرعت لاکپشتی بالای 4 گیگ فقط برای وبگردی.
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)