سلام دوستان
کسی میدونه TCP MTU و TCP MSS چه نوع تنظیماتی رو کنترل می کنن و به چه درد می خورن؟؟
ممنون
سلام دوستان
کسی میدونه TCP MTU و TCP MSS چه نوع تنظیماتی رو کنترل می کنن و به چه درد می خورن؟؟
ممنون
با سلام
من یه مودم tp-link TD-8901 دارم وبه اینترنت وصله وچراغ adsl روشنه ولی چراغ internet خاموشه در صورتی که انترنتم وصله البته وقتی خاموش و روشن می کنم اول کار روشن می شه ولی بعد خاموش میشه درصورتی که به اینترنت وصله . میشه راهنمایی کنید که مشکل کجاست ؟
خوب این که مشکلی نداره!
خودتون دارید میگید که اینترنت وصله اما چراغ روشن نیست، مشکلی نیست روشن نبودن چراغ!
از طریق PPPoE وصل میشید یا از طریق Bridge ؟
با سلام
من یه مودمTP-link TD-W8950ND خریدم .مودم از لحاظ اینترنت و ADSL مشکلی نداره چراغ وایرلس هم مدام چشمک میزنه .مشکل من اینه که با موبایل(N82 )میخوام از طریق وایرلس اینترنت استفاده کنم وقتی سرچ میکنه وایرلس مودمو پیدا میکنه ولی پسورد میخواد.برای تنظیم پسورد چکار باید بکنم؟
لطفا راهنمایی کنید
سوالتون رو در انجمن موبایل مطرح کنید زودتر به نتیجه می رسید .
با سلام
داخل کنسول مودم بشید .
192.168.1.1 رو توی مرورگرتون وارد کنید.
سپس با یوزر و پسورد admin وارد صفحه بشید.
به قسمت wlan برید
یه قسمتی باید داشته باشه به نام security
اونجا میتونید پسورد اختصاص بدید به وایرلس مودم
که معمولا پسورد از نوع wpa هست و 10 حرف داره.
موفق باشید.
سلام خسته نباشید مودم من مدل td-w81101g هستش
الان رو Bridge تنظیم کردم مشکلی هم نداره اما اولا وایر لس کار نمیکنه( شناسایی میشه وصل هم میشه اما صفحه باز نمیشه)
بدشم اینکه می خوام به صورت PPPoE وصل بشه
حالا طبق راهنمایی دوستان انجام دادم اما درست نمیشه و حتی دیگه کابل lan هم نمیشناسه
ممنون میشم کمک کنید
ممنون بخاطر راهنماییتون
اون مسیری که گفتید رفتم
نمیدونم تو کدوم قسمت باید پسورد رو تعریف کنم
ممنون میشم اگه راهنمایی کنید
با سلام
برای فعال شدن وایرلس مودم حتما باید در حالت pppoe مودم رو تنظیم کنید.
الان حالت pppoe رو انجام دادید و وصل نشده؟
موفق باشید.
با سلام
همونجا باید یه قسمت داشته باشه به نام security . البته اولش باید وایرلس رو فعال کرده باشید.
موفق باشید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)