کسی در مورد کیفیت اینترنت مخابرات و میزان قطعی ها و افت سرعت و همچنین حداقل و حداکثر سرعت نظری نداره؟
کسی در مورد کیفیت اینترنت مخابرات و میزان قطعی ها و افت سرعت و همچنین حداقل و حداکثر سرعت نظری نداره؟
سرعتش که 14 هست !
قطعیها کمتر شده ( خیر سر جد و اباشون )
افت ولتاژ هم داریم و نداریم یه وقت سایتها باز میشه یه وقت نه !
حداقل سرعت که نداره کم و زیاد میشه ( که البته به هاستی که دالند میکنیم هم بستگی داره)
ولی برای من شل کن و سفت کن زیادی داشته.
وزیر ارتباطات: قیمت اینترنت کاهش مییابد
رضا تقی پور ظهر امروز (پنجشنبه) در حاشیه افتتاح ۷۰ طرح مخابراتی در استان مرکزی در اراک افزود: به دلیل انتقال اینترنت به طرق سنتی به کشور فیبرهای نوری انتقال دهنده اینترنت به ایران از چند کشور مختلف به کشور وارد می شود که در هر مسیر اجاره ای بابت انتقال این فیبرها به این کشورها پرداخت می شود که این موضوع سبب شده است هزینه انتقال اینترنت به داخل ایران افزایش یابد که کارشناسان شرکت مخابرات ایران تلاش دارند با استفاده از روشهای جدید و کاهش هزینه های انتقال اینترنت، هزینه این فناوری نوین را در کشور کاهش دهند.
وی اضافه کرد: هزینه اینترنت کشور هم اینک در نقطه سر به سری قرار دارد و شرکت مخابرات ایران در این رابطه درآمدی کسب نمی کند ولی باید قیمت این محصول برای کاربران اینترنت در کشور کاهش یابد.
تقی پور با اشاره به اقدامات دولت نهم و دهم در توسعه زیرساختهای فناوری ارتباطات و اطلاعات در کشور گفت: از ابتدای سال ۸۷ تا پایان آبان ماه سال جاری تنها در استان مرکزی ۱۰۱ میلیارد تومان طرحهای مخابراتی به بهره برداری رسیده است.
به گفته وی تا پایان سال جاری در سطح کشور بالغ بر هزار میلیارد تومان طرحهای مخابراتی در سطح کشور به بهره برداری خواهد رسید که با بهره برداری از این طرحها زیرساختهای توسعه اقتصادی کشور نیز فراهم خواهد شد.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با اشاره به انتقادهای صورت گرفته در مورد مضر بودن آنتن های بی تی اس نصب شده در سطح شهرها و روستاها برای مردم گفت: بر اساس اعلام سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی این آنتن ها بر اساس استانداردهای جهانی تشعشع دارند و حتی بر اساس ارزیابی های صورت گرفته توسط کارشناسان این سازمان در بسیاری از موارد این آنتن ها تا یک دهم میزان استانداردها از خود تشعشع ساتع می کنند.
تقی پور افزود: برخی از افراد با اظهارنظرهای غیر کارشناسی تلاش دارند در این زمینه در میان مردم نگرانیهایی ایجاد کنند که این نگرانیها کاملا بی مورد و بدون مبنای علمی است.
وی با اشاره به اجرایی شدن سیاستهای اجرایی اصل ۴۴ قانون اساسی در حوزه مخابرات به ضرورت توجه بیش از پیش به این موضوع در برنامه ریزی های این وزارتخانه تاکید کرد و گفت: اجرای اصل ۴۴ قانون اساسی یک وظیفه ملی برای همه وزارتخانه ها و دستگاههاست زیرا اعتقاد داریم با اجرا کردن این سیاستها زمینه برای شکوفایی اقتصادی کشور، چابک سازی دستگاه های دولتی و وزارتخانه ها و زمینه های ارائه خدمات از طریق بخش خصوصی به مردم و افزایش رضایتمندی آنان فراهم خواهد شد.
تقی پور خاطرنشان کرد: اجرای سیاستهای اصل ۴۴ عامل توقف فعالیتهای خدماتی این وزارتخانه در مناطق و نقاط محروم نخواهد شد زیرا با اجرایی شدن این سیاستها ارائه خدمات به این مناطق همچنان در اختیار دولت قرار خواهد داشت.
1389/02/22
تشکیل گروه جدید سازمان ملل برای توسعهی پهنای باند اینترنت
دو نهاد سازمان ملل گروه جدیدی را تشکیل دادند تا به دسترسی کشورهای بیشتری به اتصالهای اینترنتی پرسرعت کمک کند.
به گزارش سرویس فنآوری اطلاعات خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، کمیسیون پهنای باند برای توسعه دیجیتالی تحت ریاست مشترک کارلوس اسلیم، میلیاردر مکزیکی و پل کاگامه، رییس جمهور رواندا فعالیت خواهد کرد.
طبق اعلام اتحادیه جهانی مخابرات (ITU) و یونسکو - سازمان علمی فرهنگی آموزشی سازمان ملل - این گروه که از 30 نفر از رهبران تجاری و اجتماعی متشکل است، استراتژیهایی را درباره نحوه دست یافتن به پوشش جهانی شبکههای پهنای باند و نحوه استفاده از آنها برای خدمات مراقبت بهداشتی، آموزش و مدیریت محیط زیست طراحی میکند.
اتحادیه جهانی مخابرات اعلام کرده است که دولتها باید شبکههای پرسرعت را بهعنوان زیرساخت حیاتی مورد ملاحظه قرار دهند.
دسترسی به پهنایباند بهویژه برای تلفنهای همراه در سالهای اخیر افزایش یافته است. طبق اعلام ITU، انتظار میرود شمار اشتراکهای پهنای باند موبایل در جهان در سال جاری از مرز یک میلیارد فراتر رود.
اما در حالی که اینترنت پرسرعت اکنون تقریبا در تمامی کشورها موجود است، ITU تاکید کرده است که ضریب نفوذ پهنای باند ثابت در کشورهای در حال توسعه به میزان اندک 3.5 درصد در مقایسه با 23 درصد در کشورهای توسعهیافته، باقی مانده است.
همچنین بر اساس گزارش «اقتصاد اطلاعات» کنفرانس تجارت و توسعه سازمان ملل متحد (UNCTAD)، شرکتها و مصرفکنندگان در کشورهای توسعهیافته نسبت به فقیرترین کشورهای در حال توسعه، 200 برابر بیشتر احتمال دارد که به پهنای باند دسترسی داشته باشند و هزینه دسترسی به پهنای باند بهطور متنوعی متفاوت است و از بیش از 1300 دلار در ماه در بورکینافاسو، جمهوری آفریقای مرکزی و سوئیس به کمتر از 13 دلار در مصر یا تونس میرسد.
پهنای باند برای صنایع قابل برونسپاری مانند مراکز تلفنی ضروری است؛ چنین صنایعی با وجود بحران اقتصادی توسعه مییابند زیرا شرکتها در کشورهای ثروتمند را قادر میسازند هزینهها را کاهش دهند.
89/02/22
با همت مظاعف![]()
Last edited by STON-COLD; 12-05-2010 at 16:20.
شرمنده که همه ی صفحه های تاپیک رو نخوندم.
من امروز سرویسم OK شد! (می خوام 100000000 سال سیاه OK نشه!)
یه مشکل خیلی عجیب هست که می خوام بپرسم که شما هم این مشکل رو دارید یا نه.
این صفحه ها رو معمولاً باز نمی کنه!!!!!!!!! بعضی ها رو نصفه نیمه میاره!
خیلی مسخره است!
بعد، 2 تا کار رو هم نمیشه انجام داد! یعنی اگر IDM در حال دانلود باشه، باید اینترنت رو بی خیال شد!
شما ها هم این مشکل رو دارید؟ آخه من 1000000 تا ویروس و Trojan Downloader و اینا رو سیستمم ه، گفتم شاید مال اون باشه!
منتظر جوابتون هستم
آخه برادر گرامی انتظارات هم باید معقول باشه برادر وگرنه بجایی نخواهیم رسید.
بقول جناب پادشاه طراحان END دانلود 15 و END آپلود 3 کیلو بایت idm داره با اقلا 8 کانکشن دانلود میکنه درخواستهاش هم 8 تاییه پس با این سرعت مافوق صوت آپلود چی برای شما میمونه که بخواهین صفحه رو هم باز کنید؟
من وقتی وبگردی میکنم دانلود رو میبندم و وقتی دانلود میکنم وبگردی نمیکنم .
می گم حالا خودمونیم، به این هم میشه گفت ADSL 128 kbps؟!؟!؟!
خب ADSL 128 kbps برای خودش تعریف داره!
این اسمش میشه کم فروشی؟
شاید هم کم فروشی اهمیت نداره! مهم طرح عفاف و حجاب ه که باید خیلی سریع توسط نیروی محترم انتظامی به انجام برسه و جوون های مردم که همگی فریب خورده ی غرب هستند هم که تنها عیب های این مملکت هستند، باید به زور چماق، آدم بشن! ولله!
منم همینو میگم باید اسم تاپیک رو گذاشت دیال آپ نامحدود
اون چماقی ها هم وقتی می رن خارج خودشون اول همه ل خت مشن لب دریا
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)