قیمت های لپ تاپ های وایو رو توی کدوم سایت میشه دید؟ من فقط سایت امرتات رو رفتم اونم خیلی بالا زده فکر کنم یه خورده از بقیه بیشتر میزنه قیمت ها رو
قیمت های لپ تاپ های وایو رو توی کدوم سایت میشه دید؟ من فقط سایت امرتات رو رفتم اونم خیلی بالا زده فکر کنم یه خورده از بقیه بیشتر میزنه قیمت ها رو
[QUOTE=mehdi666lp;6479187].
.
.
.
دوست عزیز 217 گفتمااااااااااااااااااااا نه 227 .....................
.
.
قیمتش حدود 3.600.000 هستش........
Sony VPC - F217HG
CPU : Core i7 2820QM - 8 MB Cache
VGA : Geforce GT 540M 1GB DDR3
RAM : 8 GB DDR3
H.D.D : 640 GB - 7200 R.P.M
O.D.D : Blue - Ray RW
Display : 16" Full HD 3D
......بلوتوث نسخه 3 هم روشه
ببخشیداشتباه از من بود.
بله ولی من F227FX رو گفتم 1910 نه hg
بچه ها من الان با وایو هلب تماس برقرار کردم گفتم این مدل 227 تو سایتتون نیستش.اونم بهم این ادرسو فرستادش که می تونید همه چی لپ تاپو از توش دانلود کنید.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوستان
من یه سوال داشتم میخواستم بدونم تفاوت LCD Premium و LCD Plus سری F سونی تا چه حد می باشد چون من اول خودم فکر کردم که اونایی که دوبعدی هستن پلاس می باشند و اونایی که سه بعدی هستن پرمیوم اما وقتی رفتم تو خود سایت سونی دیدم چند مدل وجود دارن که دوبعدی هستند ولی ال سی دیشون از نوع پرمیوم هستش و یه عکس هم ضمیمه میکنم که داخل سایت سونی گذاشته بود که تا حدودی توضیح داده اما میخوام ببینم در عمل واقعا تفاوت خیلی هستش یا نه ؟
ممنون میشم راهنمایی کنین چون من میخوام یه سونی سری F بگیرم و کیقیت LCD خیلی برام مهمه
![]()
Last edited by mohsen2570; 10-10-2011 at 00:41.
سلام
دوستان درسته ميگن سري f سوني ساخت آمريكاش رو ايران رهجو آورده ؟ مدل هاي 2 تومن به بالاش رو ميگم
گارانتی اصلی مدل f224 , f227 چه شرکتیه ایران رهجو این مدل ها رو وارد نکرده
ایران رهجو به دلیل سودجوئی مدلهای جدید وارد نمیکنه
هماهنگ و امرتات هم گارانتیهای معتبر سونی هستند و مدلهای جدید مثل f227 دارند
سلام دوستان
من یک خواهش دارم که هر کدومتون اینجا سر زدین لطف کنید زود جواب منو بدین.
من 1.800.000 گذاشتم کنار میخوام مدل سونی وایو بخرم که مانیتورش هم کوچک نباشه. بقیه امکانات هم تا میشه عالی باشه. گارانتی هم باشه. واسه فیلم بازی کارای ورد یا اکسل یا پاورپوئینت اینترنت و... ممنون که کمک کنید.
خیلی خسته شدم از بس گشتم .
مي توني f224 يا يه 150 تومن بزاري رو پولت f227 برداري من هم خودم دوشنبه مي خوام برم f224 بردارم كانفيگشون يكيه فقط f227 رمش بلاتره و اينكه بلوري رايتر داره كه به نظر من چون بلوري رايتر زياد بدرد نمي خوره f224 گزينه خوبيه
f22cfx در حال حاضر بهتر از f227 هست، چون به جای بلو ری رایتر رمش هشته و بقیه کانفیگ برابر! قیمتش هم پنج شنبه با گارانتی الماس 1790 و بدون گارانتی 1760 بود.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)