شرکت فیلیپس فیس بوک داره ؟کسی خبری داره ؟
شرکت فیلیپس فیس بوک داره ؟کسی خبری داره ؟
من روشی که برای اپدیت ال ای دی خودم اجرا کردم را بازگو کردم
اما بازم میگم ممکنه نصفه کاره برق قطع شه یا هر اتفاقی بیفته مشکلی بوجود نیاد و یا حتی مکنه با توجه بشرایط خود دستگاه فلش بپرونه
کلا به همین روش اپدیت کردم چون خودکار شروع به اپدیت کرد و سپس گزینه پس ازلود شدن و اتمام کار ایست کردند ولی چیزی خارج نشد منم برایاحتیاط ال ای دی رو خاموش کردم و سپس روشن همه چیزاوکی شد
حتی مدل من زبان فارسی هم مشکوک اضاف کرده منم دانلود کردم زدم قبول نکرد همیشه تو اپدیت کردن دستگاه خانگی نترس بودم بیخیال دستگاه چی میشه یا بروز باش یا نباش
Last edited by zxcvbnm12; 12-09-2012 at 23:17.
سلام بالاخره من هم آپديت كردم تي وي خودمو . ممنون از همه كساني كه بهم جرات اين كارو دادن . البته نميدونم چه تغييراتي درش بوجود امده . از كجا ميشه فهميد چه تغييراتي در ال ائي دي من داده شده ممنون ميشم پاسخ مرا بدهيد . مدل تي وي من 50 اينچ 8605 است
كسي در مورد فرمت avi , mkv اطلاعاتي داره ؟ من بعد از آپديت كردن تو فلشم سريال قرينجو داشتم يكسريش mkv بود يكسريش avi
mkvرو پخش كرد وقتي بلافاصله زدمش رو قسمت كه با فرمت aviاست اونو پخش نكرد چند لحظه منتظر موندم پخش نكرد فكر كردم اين نوع فرمتو پشتيباني نميكنه ولي وقتي فلش مموري رو در اوردم و مجددا به تي وي وصل كردم همون قسمت از سريال كه فرمت avi داشت رو بخوبي پخش كرد .
نميدونم چرا ؟
ولي همچنان از زير نويس فارسي پشتيباني نميكنه
خواهشا اگر كسي اطلاعاتي در خصوص فيس بوك فيليپس داره به من هم بگه تا اونجا ازشون بخواهيم آپديت مربوط به پشتيباني از زبان فارسي رو روش بزارن
از كساني كه تي وي فيليپس دارن ميخواهم بيايند كمي به اين تاپيك رونق ببخشند ممنون از همتون منتظرم
دوستان یه سوال
کسانی که فلیپس دارند میتوند شبکه های دیجیتال و جابجای انجام بدن و بدلخواه مرتب کنند
تو قسمت انالوگ انجام میشه ولی دیجیتال نمیشه
کسی تجربه دارد؟!
درود،
ببنید تمام تغییراتی که با آپدیت کردن برای تی وی شما اتفاق میافته... داخل یه فایل pdf کنار فایل آپدیت منتشر می شه... اگه به همون صفحه ای که فایل آپدیت رو ازش دانلود کردید مراجعه کنیدف متوجه می شید.
تلویزیون های فیلیپس تمام این فرمت هایی که شما ازشون اسم بردین رو به راحتی پخش می کنند اگه دیدید هنگام پخش مشکلی وجود داشته یا مشکل از کدک های خود فایل تصویری بوده که یحتمل غیر استاندارد کانورت شده و یا تی وی قاطی کرده بوده... یه بار فلش رو فرمت کن و بعد فایل های مورد نظر رو امتحان کن.
دوست عزیز همونطور که خودت هم اشاره کردی این کار در مورد کانال های دیجیتال امکان پذیره ولی فکر نکنم آنالوگ رو بشه کاری کرد.. هر چند مگه با وجود گیرنده دیجیتال داخلی تلویزیون های فیلیپس باز هم از گیرنده آنالوگ استفاده می شه؟؟؟؟!!
ببخشید من منظورمو دقیق بیان نکردم سوالمو یه باردیگه طرح میکنم
گیرنده دیجیتالو نمیشه کانالشو مرتب کرد انالوگ به اسانی انجام میشه؟!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)