تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 76 از 102 اولاول ... 266672737475767778798086 ... آخرآخر
نمايش نتايج 751 به 760 از 1011

نام تاپيک: تاپيك طرفداران Philips

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

شرکت فیلیپس فیس بوک داره ؟کسی خبری داره ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

من روشی که برای اپدیت ال ای دی خودم اجرا کردم را بازگو کردم

اما بازم میگم ممکنه نصفه کاره برق قطع شه یا هر اتفاقی بیفته مشکلی بوجود نیاد و یا حتی مکنه با توجه بشرایط خود دستگاه فلش بپرونه

کلا به همین روش اپدیت کردم چون خودکار شروع به اپدیت کرد و سپس گزینه پس ازلود شدن و اتمام کار ایست کردند ولی چیزی خارج نشد منم برایاحتیاط ال ای دی رو خاموش کردم و سپس روشن همه چیزاوکی شد
    حتی مدل من زبان فارسی هم مشکوک اضاف کرده منم دانلود کردم زدم قبول نکرد همیشه تو اپدیت کردن دستگاه خانگی نترس بودم بیخیال دستگاه چی میشه یا بروز باش یا نباش

Last edited by zxcvbnm12; 12-09-2012 at 23:17.

3. این کاربر از zxcvbnm12 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

سلام بالاخره من هم آپديت كردم تي وي خودمو . ممنون از همه كساني كه بهم جرات اين كارو دادن . البته نميدونم چه تغييراتي درش بوجود امده . از كجا ميشه فهميد چه تغييراتي در ال ائي دي من داده شده ممنون ميشم پاسخ مرا بدهيد . مدل تي وي من 50 اينچ 8605 است

5. این کاربر از darshab.tanha بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

كسي در مورد فرمت avi , mkv اطلاعاتي داره ؟ من بعد از آپديت كردن تو فلشم سريال قرينجو داشتم يكسريش mkv بود يكسريش avi
    mkvرو پخش كرد وقتي بلافاصله زدمش رو قسمت كه با فرمت aviاست اونو پخش نكرد چند لحظه منتظر موندم پخش نكرد فكر كردم اين نوع فرمتو پشتيباني نميكنه ولي وقتي فلش مموري رو در اوردم و مجددا به تي وي وصل كردم همون قسمت از سريال كه فرمت avi داشت رو بخوبي پخش كرد .
    نميدونم چرا ؟
    ولي همچنان از زير نويس فارسي پشتيباني نميكنه
    خواهشا اگر كسي اطلاعاتي در خصوص فيس بوك فيليپس داره به من هم بگه تا اونجا ازشون بخواهيم آپديت مربوط به پشتيباني از زبان فارسي رو روش بزارن

7. این کاربر از darshab.tanha بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

از كساني كه تي وي فيليپس دارن ميخواهم بيايند كمي به اين تاپيك رونق ببخشند ممنون از همتون منتظرم

9. این کاربر از darshab.tanha بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

دوستان یه سوال
    کسانی که فلیپس دارند میتوند شبکه های دیجیتال و جابجای انجام بدن و بدلخواه مرتب کنند

تو قسمت انالوگ انجام میشه ولی دیجیتال نمیشه

کسی تجربه دارد؟!

اگه نباشه جاش خالی می مونه sound.vision's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام بالاخره من هم آپديت كردم تي وي خودمو . ممنون از همه كساني كه بهم جرات اين كارو دادن . البته نميدونم چه تغييراتي درش بوجود امده . از كجا ميشه فهميد چه تغييراتي در ال ائي دي من داده شده ممنون ميشم پاسخ مرا بدهيد . مدل تي وي من 50 اينچ 8605 است
    درود،
    ببنید تمام تغییراتی که با آپدیت کردن برای تی وی شما اتفاق میافته... داخل یه فایل pdf کنار فایل آپدیت منتشر می شه... اگه به همون صفحه ای که فایل آپدیت رو ازش دانلود کردید مراجعه کنیدف متوجه می شید.

12. 2 کاربر از sound.vision بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

كسي در مورد فرمت avi , mkv اطلاعاتي داره ؟ من بعد از آپديت كردن تو فلشم سريال قرينجو داشتم يكسريش mkv بود يكسريش avi
    mkvرو پخش كرد وقتي بلافاصله زدمش رو قسمت كه با فرمت aviاست اونو پخش نكرد چند لحظه منتظر موندم پخش نكرد فكر كردم اين نوع فرمتو پشتيباني نميكنه ولي وقتي فلش مموري رو در اوردم و مجددا به تي وي وصل كردم همون قسمت از سريال كه فرمت avi داشت رو بخوبي پخش كرد .
    نميدونم چرا ؟
    ولي همچنان از زير نويس فارسي پشتيباني نميكنه
    خواهشا اگر كسي اطلاعاتي در خصوص فيس بوك فيليپس داره به من هم بگه تا اونجا ازشون بخواهيم آپديت مربوط به پشتيباني از زبان فارسي رو روش بزارن
    تلویزیون های فیلیپس تمام این فرمت هایی که شما ازشون اسم بردین رو به راحتی پخش می کنند اگه دیدید هنگام پخش مشکلی وجود داشته یا مشکل از کدک های خود فایل تصویری بوده که یحتمل غیر استاندارد کانورت شده و یا تی وی قاطی کرده بوده... یه بار فلش رو فرمت کن و بعد فایل های مورد نظر رو امتحان کن.

14. این کاربر از sound.vision بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوستان یه سوال
    کسانی که فلیپس دارند میتوند شبکه های دیجیتال و جابجای انجام بدن و بدلخواه مرتب کنند

تو قسمت انالوگ انجام میشه ولی دیجیتال نمیشه

کسی تجربه دارد؟!
    دوست عزیز همونطور که خودت هم اشاره کردی این کار در مورد کانال های دیجیتال امکان پذیره ولی فکر نکنم آنالوگ رو بشه کاری کرد.. هر چند مگه با وجود گیرنده دیجیتال داخلی تلویزیون های فیلیپس باز هم از گیرنده آنالوگ استفاده می شه؟؟؟؟!!

16. این کاربر از sound.vision بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

دوست عزیز همونطور که خودت هم اشاره کردی این کار در مورد کانال های دیجیتال امکان پذیره ولی فکر نکنم آنالوگ رو بشه کاری کرد.. هر چند مگه با وجود گیرنده دیجیتال داخلی تلویزیون های فیلیپس باز هم از گیرنده آنالوگ استفاده می شه؟؟؟؟!!
    ببخشید من منظورمو دقیق بیان نکردم سوالمو یه باردیگه طرح میکنم

گیرنده دیجیتالو نمیشه کانالشو مرتب کرد انالوگ به اسانی انجام میشه؟!

18. این کاربر از zxcvbnm12 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •