فعلا تنها مشکل این گوشی برنامه هاش هست و اینکه این سیستم عامل میمونه یا زود از رده خارج میشه.تو سایت سامسونگ رفتم برنامه های زیاد و خوبی نبود
بسیار عالی
عالی
خوب
متوسط
ضعیف
بسیار ضعیف
فعلا تنها مشکل این گوشی برنامه هاش هست و اینکه این سیستم عامل میمونه یا زود از رده خارج میشه.تو سایت سامسونگ رفتم برنامه های زیاد و خوبی نبود
نه! مگه کشکه! موقع نصب کردن اکانتو چک می کنه.
البته برنامه های رایگان رو می شه (البته با دستکاری) ولی خب چه کاریه...
Last edited by {sahand}; 15-07-2010 at 16:51.
4- چه جوری میتونم fake call را تنظیم کرد تو گوشی ؟؟؟ منشی داره این گوشی ؟؟؟
---------- Post added at 10:39 PM ---------- Previous post was at 10:38 PM ----------
کسی نیست سوالاتم را جواب بده ؟؟؟
بابا از قدیم گفتن گر صبر کنی ز iPhone 4 , ویو سازیکسی نیست سوالاتم را جواب بده ؟؟؟
اینو از توی همون فروم آلمانی پیدا کردم.........ببینید و قضاوت کنید.........(خودم اعتقادی ندارم که درسته)
Nokia N86
Samsung Waveکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینم صفحه اصلی :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Vamp!r3; 15-07-2010 at 22:44.
1- اول می فرمایید مگه کشکه بعد می گید برنامه های رایگان رو می شه .
2- هیچ کاری نشد نداره ! اگه اینطور بود که فکر کرک کردن برنامه ها رو نمی کردند.
3- اکانت چی رو چک میکنه ؟تمام برنامه های رایگان رو با kies ی که دانلود کرد توی گوشی ریختم. بدون اینکه بخوام اکانتی بسازم.
4- در مورد جواب اخر مگه NFS Shift رایگان نیست!!! ؟؟؟ اگه میشد ممکن بود بعضی ها بازی و برنامه هاشون رو برای دانلود می گذاشتند و میشد با دانلود منیجر گرفت که دیگه نگران قطع شدن اینترنت نباشیم دوست عزیز.
همه که مثل شما اینترنت پرسرعت ندارند![]()
از اینکه جواب سوالم رو دادی ممنون
بچه ها میدونستین ویو wifi router داره ؟اگه نمیدونستین بدونین
قابل توجه بعضیا که هی میگن سامسونگ تبلیغ الکی میکنه ... بدبخت سامسونگ چیز به این مهمیو میزاره رو گوشیش صداشو در نمیاره
من دیروز قیمت کردم حدودا 450 تومن فکر کنم.؟ درست قیمت کردم؟
ارزون نیست خیلی؟
فقط یادم رفت بپرسم 2 گیگه یا 8 گیگ ولی دیگه باید 2 گیگ باشه چون اگه 8 گیگ باشه خیلی ارزونه نسبت به برند های دیگه.
کسی خریده؟
راضیه؟
چه قابلیت های خوبی داره که میشه روش فکوس کرد؟( البته منظورم تست شدست نه مشخصاتش)
عزیزان با این برنامه می تونید به فایل های سیستمی دسترسی داشته باشید.
stefanDev's sTunes für das Samsung WAVE
مسئولیت هرگونه استفاده ی نادرست از این برنامه پای خودتونه، لطفا گوشیتون رو نابود نکنید!
دانلود از اینحا:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
plz help me
سلام
در مورد fake calls:
به ترتیب تنظیمات از عکس سمت راست
1.2.
3.
4.
5.
![]()
وقتی تنظیمات رو انجام دادین، دکمه ی کم کننده ی صدا رو حدود 2 ثانیه پایین نگه دارید و ول کنین. بعد از لحظاتی گوشی زنگ میخوره
اما راجع به منشی اطلاعی ندارم
Last edited by aliugd; 16-07-2010 at 23:42.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)