براي به دست آوردن كيلو بايته دانلود خود :پهنا باند كيلوبيت را بر 8 تقسيم جواب سرعت دانلود شماست به كيلو بايت.
منتظر كاهش قيمت شديدي باشيد.خبرهاي جالبي در راهه انشا ا...
داتک (www.datak-telecom.com)
سپنتا (www.sepanta.net)
پارس آنلاین (www.parsonline.net)
شاتل (www.shatel.ir)
ندارایانه (www.neda.ir)
موارد دیگر
آسیا تک (www.asiatech.ir)
شهراد (www.shahrad.net)
فن آوا (www.fanava.com )
براي به دست آوردن كيلو بايته دانلود خود :پهنا باند كيلوبيت را بر 8 تقسيم جواب سرعت دانلود شماست به كيلو بايت.
منتظر كاهش قيمت شديدي باشيد.خبرهاي جالبي در راهه انشا ا...
امیدوارم همینطور که میگی بشه
ولی اگر یادت باشه چند سال پیش هم قرار بود 50% ارزون بشه و اصلا ارزون هم شد اما گفتن ولی بازهم هزینه برتی مصرف کننده همونه و تنها برای isp ها کم شده
وزير ارتباطات يك چيزهايي در مورد كاهش قيمت گفته ولي مطمئن باشيد ممكنه گرونتر بشه ولي ارزونتر نميشه
صد در هزار در صد موافق هستموزير ارتباطات يك چيزهايي در مورد كاهش قيمت گفته ولي مطمئن باشيد ممكنه گرونتر بشه ولي ارزونتر نميشه
آقا من صفحات قبل رو نخوندم....
قيمت 64 در تهران الان چنده ؟ ( شبانه و تمام وقت!)
و سرعت دانلود معمولا چنده؟
با تشكر از دوستان
با سلام
پیرو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و نیز آشنایی و کسب اطلاع بیشتر خودم ، برای پیدا کردن شبکه های دارای سرویس ADSL جستجو کردم و نتیجه رو به شما ارائه میکنم :
* شبکه کیمیا ( kimianet . com )
* شبکه ژنوس ( jenous . net )
* شبکه شاتل ( karaj . shatel . ir )
* شبکه پارسی نت ( parsinet . net )
* شبکه تسهیل گستر ( adsl . tgf . ir )
* شبکه پارس آنلاین ( parsonline . com )
* شبکه سرعت گستر ( soratgostar . com )
* شبکه شبدیز ، نمایندگی داتک ( shabdiz . ir )
شبکه های سامان و پردیس نیز در حال انجام مراحل اولیه برای راه اندازی سرویس ADSL هستند.
در مورد کیفیت سرویس ها ، عملکرد و برخورد مسئول پشتیبانی و در اختیار قرار دادن اشتراک پشتیبان و غیره اطلاعی در دست نیست.
و در مورد درستی و صحت سرویس دهی یا تبلیغات پیش از راه اندازی فقط در مورد شبکه های مشخص شده با ستاره قرمز اطلاع دارم.
Last edited by FX64 Dual Core; 27-06-2007 at 02:13.
با تشكر از خانم فرشيدفر
سپنتا از نظر پشتيباني خيلي خوبه
این که چیزی نیست داداشو تو آلمان با ای او ال 1 سال قرار داد بست هر ماه باید 10 یورو بده شرکت
وقتی قرارداد رو بست همون لحظه به دادشم 150 یورو کارت خرید دادن که میتونست لوازم صوتی یادوربین و خیلی چیزهای دیگه خرید کنه اون وقت ماه...![]()
یعنی دادشم قرار دادی رو بست که 150 یورو نقد بگیره و تی 12 ما 120 یورو برگردونه و همینطور اینترنت مجانی با سرعت 2 مگابایت
حالا منبع درامد ای او ال چیه اون روی تبلیغاتش حساب میکنه
یک نرم افزاری به شما میده که میتونید از طریق نرم افزار صفحه های وب رو باز کنید که توی نرم افزارش یه سری تبلیغات هم هست البته مجبور نیستین از نرم افزار استفاده کنید ولی دادشم که لب تابشو آورد ایران دیدم خیلی بدرد میخوره مخصوصا تو ایران جون اصلا فیلتر روش کار نمیکنه و هر سایتی رو بخوای میتونی باز کنی
و سرعت خوبی داره
سلام
بلاخره بعد از 17 روز تونستم خودم تنهایی adsl رو نصب کنم . آخه اون شرکتی که ازش سرویس گرفتم نتونست نصبش کنه .
فعلا دارم سرعتمو تست میکنم . سرعت دانلودم 15 . ولی اکانتم 64 . به نظرم یه اشتباهی شده .
مطمئن باش اشتباهه. 64 تقسیم بر 8 میشه 8
در ضمن از کدوم آی اس پی اشتراک گرفتی؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)