چررررررررا مال من سايت باز نميكنه ميزنه timed out هيچي پينگ نميده خوده نصابه هم هنگ كرد گفت تا فردا نميشه به حرفشون اعتماد كرد اگر كسي بلده راهنمايي كنه لطفا؟؟؟
چررررررررا مال من سايت باز نميكنه ميزنه timed out هيچي پينگ نميده خوده نصابه هم هنگ كرد گفت تا فردا نميشه به حرفشون اعتماد كرد اگر كسي بلده راهنمايي كنه لطفا؟؟؟
سلام
1. اینو باید از خودشون بپرسی.در حال گسترش پوشش هستن ، حالا کی به شما هم برسه معلوم نیست!
2. لیسانس و فوق لیسانس فرقی ندارن.اینا فقط معرفی نامه از دانشگاه یا شرکت میخوان!
3. خودشون تاکییدشون بر اینه که سرعت درخواستی دقیقا توی معرفی نامه قید شده باشه!
منم مثل شما بود سایت باز نمیکرد اما پینگ میگرفت واسه همه جا.بعد 2-3 بار ریست مودم که save and reset زدم درست شد
دوستان من بعد از 4 سال Adsl داشتن می خواهم Wimax بگیرم حالا چند سوال داشتم:
1-کیفیت سرویس های مبین نت در چه حدیه از لحاظ نوسان یا قطع شدن؟
2- سرعت آپلود یا دانلود مثلا در سویس 128K چقدره؟
3- از لحظ پشتیبانی چه جوریه؟
اگه خوشی زده زیر دلت توصیه میکنم حتما اینکارو بکنی
ببین دوست عزیز اگه 20 ، 30 صفحه آخره همین تاپیک رو بخونی حتما جواب سوالاتو پیدا میکنی و بیشتر از اون
ولی کلی بگم که کیفیت با توجه به تعداد کاربرای کمش در حال حاضر قطعی نمیشه نظر داد
سرعت همون سرعت واقعی هست یعنی 128 همون 16 کیلو رو واسه دانلود میده
پشتیبانی هم مثل سواله اول
بهرحال واسه کسایی که adsl دارن توصیه نمیشه فعلا مگه اینگه بخوای نامحدود 1مگ بگیری...
ولی شما که عجله نداری صبر کن ببین عاقبت ما که گرفتیم چی میشه...
دوست عزیز سرویس مبین نت من هنوز وصل نشده ، ولی چیزی که هست اینه که مبین نت فعالیت شو تازه شروع کرده و راجع به سوال های شما نمی شه قطعی جواب داد به نظر من اگه عجله نداری صبر کن امتحان خودش رو پس بده
دوستان نامه براي سرعت بالاتر از 128 بيشتر يك كار فرماليته است. من خودم موقع ثبت نام گفتم نامه از شركت دارم و سرعت 256 ميخوام و اونها هم 256 بمن دادن و لي هيچ وفت نامه را ازمن تحويل نگرفتن. براي جور كردن نامه هم اگر شركت آشنايي داريد ميتونيد بگيد يك معرفينامه بهتون بده.
سلام فرق بین wimax و این gprs های معمولی که ایرانسل یا همراه اول می دن چیه .چون این gprs های معمولیم یه سرعت دانلود بین 15 تا 30 کیلوبایت بر ثانیه دارن.این وایمکسم اگه 128 بگیریم سرعت دانلودش از 20 فکرنکنم بیشتر شه. حالا می خوام بدونم فرق این وایمکس چیه که باعث شه ادم اینو به gprs های معمولی ترجیح بده.
شما براي 5 گيگ gprs چقدر هزينه پرداخت ميكنيد؟
فرقش همينه.
میشه منظورتون و واضح تر بگین . یعنی از نظر فنی و کیفیت و این حرفا هیچ فرقی با هم ندارن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)