سلام، در مورد زيرنويس بگم من خودم تلويزويون رو آپديت كردم به ورژن 2005 بعدش اين مشكل به وجود اومد ورژن اوليه اين مشكل رو نداشت. البته بايد تماس بگيرم كه بيان 2006 رو نصب كنند، شما اين مشكل رو با كدوم ورژن داريد؟
سلام، در مورد زيرنويس بگم من خودم تلويزويون رو آپديت كردم به ورژن 2005 بعدش اين مشكل به وجود اومد ورژن اوليه اين مشكل رو نداشت. البته بايد تماس بگيرم كه بيان 2006 رو نصب كنند، شما اين مشكل رو با كدوم ورژن داريد؟
درود دوست گرامی
نرم افزار AVS-Video-ReMaker که دوست عزیز محبت کردند معرفی کردند یکی از راه های کانورت سریع هست . از معایب این نرم افزار هم عدم پشتیبانی از صدای 5 کاناله هست و خروجی شما از این نرم افزار استریو خواهد بود .
یک مطلب دیگر اینکه فایل های اچ دی تک فایل رو وقتی با این نرم افزار کانورت کنید در پلیر B650 پخش نمی شند . یعنی فیلم شما باید چند پارته باشد . نرم ا فزار هایی دیگری هم هستند که صدای AC3 رو برای MKV پشتیبانی می کنند و کانورت سریعی دارند ، چون قبلا دوستان گذاشتند توضیح بیشتر نمی دم .
با سلام خدمت همه من lcd samsung c550 دارم و وقتي باهاش از طريق usb فيلم با فرمت mkv ميبينم زيرنويس فارسيش كه srt هست عجق وجق مياد
لطفا كمك كنيد
عدد ورژن عدد توی خط دومه دیگه درسته؟
ورژن من 2006 هستش
درود
ممکنه یکی تفاوتها یا یه عبارتی برتری های C650 نسبت به b650 رو بگه؟
در usb ساپورت فايل هايي كه صداي DTS دارند
افزايش كنتراست 50000 تايي
تفاوت در ديزاين وتقريبا حذف قرمزي پايين پنل و TOC
افزودن SAMSUNG APP و all share
منوي كمي متفاوت تر مخصوصا در MEDIA PLAYER
عده اي بر اين معتقدند كه از نظر تصوير بهتر شده
ولي من نظر شخصيم اينه كه B650 هنوز سرتره مخصوصا توي رنگها ومشكي عميق
البته لازم به ذكر دوست خوبمون اقاي GUTS هم در اين مورد توضيحاتي داده اند با تشكر از ايشان:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by t_tanhayam; 14-06-2010 at 10:27.
با سلام
سوالی داشتم
من یه 22 b690 دارم ... می خواستم ببینم این ال سی دی هم جزو دسته b690 با همان خصوصیات مدل های بزرگتر قرار می گیره یا مدلی است که شرکت سام سرویس در ایران تولید می کنه .
بعد می خواستم ببینم مشکل زاویه دید در تمام ال سی دی ها وجود داره یا فقط مربوط به مدل 22 هست چون فروشنده ای به من گفت مدل های بالاتر این مشکل رو ندارن .
متاسفانه من کمی مبتدی هستم . برای ارائه تصویر خوب با توجه به پخش تلویزیونی ایران چه تنظیماتی رو باید به کار ببرم ؟ و البته هر چیز مفیدی هم که به نظر تون می رسه ممنون می شم بفرمایید .
با تشکر
معمولا هر چي اينچ كمتر ميشه يك سري امكانات كم ميشه يا كم رنگ تر ميشه نسبت به اينچ هاي بالاتر
مثلا كنتراست يا رسپانس تايم و هرتز و...
در مورد زاويه ديد هم همينطور البته چون 22 اينچ هست و كوچيكه اينطوره ولي د ركل توي اينچ هاي بالا واقعا زاويه ديد بهتر شده مخصوصا توي b650
در مورد تصوير وبهينه كردن بحث سليقه اي ميشه باز بستگي به خودتون داره بينيد تصوير روشن دوست دارين يا تيره پر رنگ يا كم رنگ شارپ يا سافت و ....
واسه اون مشكل زيرنويس كهمن مطرح كردم كسي راه حلي نداره؟
علي اقا دوست گرامي عنوان شد كه اين مشكل مربوط بخ b650 هست و گويا در c650 برطرف شده
البته احتمال داره بتونيد با اپديت فريمورتون مشكل رو حل كنيد كه اصلا توصيه نميشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)