تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 76 از 290 اولاول ... 266672737475767778798086126176 ... آخرآخر
نمايش نتايج 751 به 760 از 2893

نام تاپيک: آموزش LAN , Online در COD : Modernwarfare 2

اگه نباشه جاش خالی می مونه Alex merccer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

اقا من چيت رو بخاطر اين ميزنم چون خيلي ها دارن sprint spray ميزنن كه خودش يه چيت محسوب ميشه كه توي اون 177 كه اون بالاست حل شده
    فكر كردي چرا هيچ كس اونو امتحان نميكنه ها؟ چون نمي خوان دويدن مثل ميمونو شات گان كردن با 1887 رو از دست بدن به اين آدما ايمباتم بدي استفاده ميكنن

کی گفته اوتایی که سریع می دون چیت زدن شما وقتی نمی دونی چه جوری این کارو می کنن چرا تهمت می زنی؟

مای تازه کار تازه لولمون رسیده به 11.سئوالی که مطرحه اینه که بعضی از attachments های اسلحه ها که برام باز شده رو چطور میتونم با هم ترکیب کنم؟این قابلیت تو لولهای بالاتر امکان پذیر هست و یا من نتونستم پیداش کنم بطور مثال میخوام Red-Dot رو با Silencer ترکیب کنم.البته الان همشون برام انلاک نشدن ولی اونایی که باز هستند رو نمیتونم با هم ترکیبشون کنم مثلا الن برای من Red-Dot و گلولهای فویتر یک اسلحه باز شدن ولی نتونستم با هم بردارمشون
    برای اینکه بتونی رو یک سلاح دوتا اتچمنت برداری باید پرک bling رو فعال کنی
    Last edited by Alex merccer; 06-02-2010 at 23:34.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Acro-Crown's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

برای اینکه بتونی رو یک سلاح دوتا اتچمنت برداری باید پرک bling رو فعال کنی
    شرمنده نیافتاد!

آخر فروم باز SIMON137's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خدا مي دونــــــه...!

پيش فرض

اقا من چيت رو بخاطر اين ميزنم چون خيلي ها دارن sprint spray ميزنن كه خودش يه چيت محسوب ميشه كه توي اون 177 كه اون بالاست حل شده
    فكر كردي چرا هيچ كس اونو امتحان نميكنه ها؟ چون نمي خوان دويدن مثل ميمونو شات گان كردن با 1887 رو از دست بدن به اين آدما ايمباتم بدي استفاده ميكنن
    جدا ؟
    دیگه با اون نمیشه چیت زد ؟
    چیزی هم پیدا می کنه ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Alex merccer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

اتچمنت همون red dot sight و fmg هست ، پرک هم همون 3 تایی هست که میتونی انتخاب کنی که هر کدوم قدرت خاصی داره(تو custom class).هbling همم یکی از همین پرک هاست (تو پرک های شماره ی 1 هست)
    اگه متوجه نشدی بگو دقیق تر بگم

اگه نباشه جاش خالی می مونه Acro-Crown's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    tehran

9

این قسمت آخرش نمیوفته!!!!یه نگاه میندازم اگه نشد زحمتشو بکشید با عکس توضیح بدید.ممنون

کاربر فعال انجمن زیست شناسی و پزشکی hajoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام دوستان من می خوام adsl 1 مگ با 10 گیگابایت ترافیک بگیرم. اگه بخوام تو این یه ماه روزی دو سه ساعت بازی کنم کافیه؟
    اصلا این بازی هر یه ساعت چقدر می سوزونه؟

---------- Post added at 11:01 AM ---------- Previous post was at 10:59 AM ----------

جدا ؟
    چیزی هم پیدا می کنه ؟
    امیر خودتی؟ battlefield hero رو ول کردی؟

آخر فروم باز SIMON137's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خدا مي دونــــــه...!

پيش فرض

امیر خودتی؟ battlefield hero رو ول کردی؟
    چی میگه ؟ امیر کیه ؟ من کجام ؟ اینجا کجاست ؟
    در حال حاضر هم بتل فیلد هیرو می زنیم هم بتل فیلد بد کمپانی هم کاد mw هم کاد mw 2

آخر فروم باز alizshah's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    فعلا هیچ کجا

پيش فرض

سرعت spray sprint قبلا تو بازی ثبت شده
    مثلا سلاح های تو بازی هرکدوم یه وزنی دارن و اینا همشون قبلا ثبت شده به هیچ وجه نمیتونه باگ باشه
    حالا اگرهم 177 این مشکل حل شده دلیل بر باگ بودن بازی نیست
    تو هم اگه بلدی 1887 بگیر دستت spray sprint بزن
    همین دیگه یهسری افراد بازی بلد نیستن میگن پس ما هم چیت میزنیم
    جرم wh بسته شدن کامل اکانت با key code
    ولی spray sprint هیچی !!!

آخر فروم باز alizshah's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    فعلا هیچ کجا

پيش فرض

جدا ؟
    چیزی هم پیدا می کنه ؟
    گفتم که اسمش چیت نیست
    تو گوگل spray sprint سرچ کن ببین که چیت نیست
    یا 1887 چه ربطی با aim bot داره ؟؟؟
    ===
    هیچکس که به مسابقات نرفته ؟

کاربر فعال فلسفه A.M.D.D.E.V.I.L's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Void

پيش فرض

اقا لازم نيست بحث كنيد ببين عزيز شركت IWNETWORK توي اين پچ جديد 182 كلي چيت فعال كرده كه ميتوني اگه هاست باشي مثلا 2000 متر بپري يا همين جوري يه 4 نفرو بكشي nuke بزني
    و در ضمن خود شما هم داريد چه بخوايد چه نه با كرك كردن بازي نوعي به شبكه ي IWNET صدمه ميزنيد كه قسمت VAC كه يعني valve anti cheat قبل از اين كه هيچ ايمباتي بياد تبديل شد به VAC2 يعني يه هك و كرك بزرگ دارن ميفرستن به دارندگان نسخه ي non legit يعني غير ارجينال پس همتون كلاه برداري مي كنيد و سر كال اف ديوتي شيره ميمالين پس به اين همه چيتر هم راضي باشين و يه چيز ديگه ستيم اكونت هايي رو كه كليد هاي كمتر از 10 دلار توشون پول هست رو بن نميكنه زرو گير هم دمو هست يعني مفته
    ام م اها ببين من بلدم sprint spray كنم و بلدم يه كلاس با commando pro -marathon pro-light weight pro بسازم يكي بود هي با سپرينت سپري مسالمت آميز بودن بازيو خراب كرد وقتي aimbot زدم ديگه توبه كرد اين تنها دليله اينه كه بعضي ها دارن چيت ميزنن
    ها تو يه سايت ديدم نوشته بود كسايي كه زرنگ هستن از اين روش استفاده ميكنن(spring spray) پس منم با خودم گفتم من زبانم قويه برم به قول اون سايت (زرنگي)كنم و aimbot بگيرم كه هيچ كس نداره اولش رفتم با pay pal توي call of duty hacks 19 توماني عضو شدم و .... به بازي كلي حال كردم بعد به خودم گفتم منم عجب زرنگما هه هه هه .....
    اگه كسي بخواد از باگ استفاده كنه و اگه توي يه بازي باشيم
    my aim bot=bind mouse 1 =ON ميكنم
    اگه ميخواين چيتر نبينيد پس خودتونم رعايت كنيد
    آخه كي ميتونه تو جنگ واقعي 1 متر بپره بالا از اون بالا با شاتگان درست بزنه تو كله ي آدم !!!!
    چون بعضي افراد سو استفاده ميكنن از نقاط ضعف اين بازي و .....
    ولي نه چيت ها همه خودشونو اوتو آپديت ميكنن و هميشه كار ميكنن (مگر اينكه بازيت ارجينال باشه)
    تنها چيزي كه حذف شده توي 177 اينه كه وقتي دستت spring spray هست نميتوني مثل ميمون بدويي
    __________________________________________________ ______________________________-
    يه چيز ديگه نه من فعلا توي ايرانم اون وينو تو تابستون رفته بودم پس ديگه ميل نزنيد
    Last edited by A.M.D.D.E.V.I.L; 07-02-2010 at 15:26.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •