تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 76 از 311 اولاول ... 266672737475767778798086126176 ... آخرآخر
نمايش نتايج 751 به 760 از 3104

نام تاپيک: اینترنت استان همدان

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    پایتخت تاریخ و تمدن

پيش فرض

واقعا امروز دیگه مخابرات شورشو در آورده هیچ سایتی باز نمیشه هیلتر شکن هم یه بار وصل میشه یه بار نمیشه با یاهو و گوگل هم اصلا پینگ ندارم یعنی تایم اوت خالص حتی زمانی هم که از شرکت ها سرویس میگرفتم همچین چیز افتضاحی ندیده بودم جالبه اینکه بعد از کلی تلاش که موفق شدم با به اصطلاح پشتیبانی حرف بزنم میگه خرابی ا تهرانه دیه شیش میشه کرد یکی نیست بگه اگر همه کارها رو تهران میکنه پس شما چیکارین چرا اسمشو گذاشتین سرویس مخابرات استان همدان عجب

با سلام
    feri2009 جان عیدت مبارک.
    ای داداش دست نذار رو دلمون که خونه!!! این مشنگ ها فقط یه چیزی بلدن، اون هم برداشتن گوشی و تحویل دادن یه سری اراجیف به ملت هستش. سطح اطلاعات هم در حد جلبک. من که زنگ زدن به این مشنگها رو از ذهنم پاک کردم.چون بعد از هر بار تماس کلی اعصابم خورد میشه.
    در مورد حرفت هم کاملا باهات موافقم

حامد

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    پایتخت تاریخ و تمدن

پيش فرض

خدایا با نام تو
    با سلام
    بالاخره لیست مصرفی با جزییاتش اومد بالا!!!تقریبا همونی بود که فکر میکردم.البته یه خورده بالا می زنه. ولی خب، خوبه که سایت بالا اومده.اونم سرور اصلی.

حامد

آخر فروم باز Davood_titan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    ...::: هـمــــدان :::....

پيش فرض

برای من که باز نمیشه

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    پایتخت تاریخ و تمدن

پيش فرض

برای من که باز نمیشه

خدایا با نام تو
    سلام داوود جان
    اول باید بگم که پروژه منتفی شد! چون همه چی قبل از اول ماه آپدیت شده. من 2روز پیش تونستم بیارمش بالا. همه چی به روز شده بود.

حامد

در آغاز فعالیت sassankh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سلام آقای کامبیز
    فکر میکنم بهتره قبل از اینکه لقبی برای کسی در تاپیکهای خود بگذارید کمی هم فکر کنید . لقب کلاهبردار به کسی اطلاق میشه که با نیت قبلی قصد به کلاه برداری داشته باشه . فکر کنم خلبانی اولین کسی بود که اینترنت ADSL رو به همدان آورد و علارغم همه چوبهائی که لای چرخ کارش گذاشتند تلاش کرد تا همدان اولین شهری باشه که از اینترنت پر سرعت برخوردار شه . به جای یک شرکت 2 شرکت در همدان را اختصاص به اینترنت پر سرعت داد . خیلی زحمت کشیدو اشخاصی مثل آقای مسعود عبد الرضائی و بقیه کسانی که شبانه روزی زحمت کشیدند رو تحویل صنف اینترنت داد ولی بماند که بعضی از دوستان از پشت خنجر زدند و کسی مثل خانم بیات که منشی و جوابگوی تلفن بود و از اینترنت فقط میدونست باهاش چت میکنند و حتی خودش هم چت نکرده بود و آقای ... که کارمند پشتبانی بود به راحتی بتوانند با حقه بازی نمایندگی فروش رو از دست خلبانی بیرون بکشند .
    بگذریم ، ولی ای کاش میدونستی وقتی 3 شب 3 شب بخاطر همون اینترنتی که الان هیچ مسئول دلسوزی نداره و فقط به عنوان یه ابزار درآمد بهش نگاه میشه بی خوابی میکشید این خلبانی و مجبور بود بخاطر شیطنت رقبائی که دوست نداشتند یه کسی که تخصص داره در همدان بمونه ساعتها دنبال فیوزی بگرده که اونها برای قطعی اینترنت جابجا کرده بودند .
    شاید روزنامه اعتماد رو خونده باشی که چه تلاشی میکرد اینترنت پر سرعت زودتر همدان برسه ، و کافی نتها که دیگه از دایال آپ خسته شده بودند .
    درد دل زیاده کامبیز جان ولی آقای به قول شما کلاهبردار همچنان هست و هر کسی که طلبی داره میتونه باهاش تماس بگیره .
    اگه سابقه کار من رو هم خواستی میتونی از آقای هادی شهیدی سئوال کنی که اگه اینترنت باز باشی حتما" میشناسیش .

اگه کاری داشتی با من همینجا برام پیغام بذار .

یا حق
    ساسان خلبانی

من بعداظهر با شرکت شاتل (نمایندگی در همدان) تماس گرفتم که خود مسئول پشتیبانیش نبود
    و من مشکل رو به یه آقایی که اونجا بود گفتم و شماره برای پیگیری دادم
    که همون آقا باز با من تماس گرفت و گفت سوال کرده و بهش گفتن این مشکل موقتیه و حل میشه
    خداییش دیگه خسته شدم
    آخه چرا یکی پیدا نمیشه که واقعا بخواد کارشو درست انجام بده
    هر شرکتی رو که میبینی یه جای کارش باید بلنگه
    یکی سرعت داره پهنای باند نداره
    یکی پهنای باند داره سرعت نداره
    خیلی ها هم که هیچ کدومشو ندارن
    این وسط هم مردمن که قربانی میشن
    من قبلا از پارس آنلاین سرویس داشتم و سر و کارم با خانم بیات بود که فکر کنم هر کس adsl داشته باشه
    ایشون معرف حضورشون باشن
    بعضی از دوستان میگفتن که پارس آنلاین از سرویس هاشون میدزده
    من میخواستم بگم
    همین خانم چندین بار سرویس های دیگران رو به من داد
    و یه بار هم همین بلا رو سر من آورد
    و سر جمع آوری هم تا کار به تهدید و فحش فحش کاری نکشید خطمو جمع نکرد
    یکی از دوستان که شاتل داره میگفت که خطش کاملا ثابته و تغییری نداره
    سرویسه من هم دقیقا ماه قبل اینطوری بود و خداییش خیلی خوب بود
    ولی متاسفانه از ظهر تا الان که من سرویسمو تمدید کردم تنها چیزی که من نمیبینم ثباته
    یعنی خط کاملا متغیره
    ممنون میشم اگه کسی شاتل داره و تو شاتلم کار نمیکنه در مورده سرویسش توضیح بده

در آغاز فعالیت sassankh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سلام آقای کامبیز
    فکر میکنم بهتره قبل از اینکه لقبی برای کسی در تاپیکهای خود بگذارید کمی هم فکر کنید .
    لقب کلاهبردار به کسی اطلاق میشه که با نیت قبلی قصد به کلاه برداری داشته باشه .
    فکر کنم خلبانی اولین کسی بود که اینترنت ADSL رو به همدان آورد و علارغم همه چوبهائی که
    لای چرخ کارش گذاشتند تلاش کرد تا همدان اولین شهری باشه که از اینترنت پر سرعت برخوردار شه .
    به جای یک شرکت 2 شرکت در همدان را اختصاص به اینترنت پر سرعت داد .
    خیلی زحمت کشیدو اشخاصی مثل آقای مسعود عبد الرضائی و بقیه کسانی که شبانه روزی
    زحمت کشیدند رو تحویل صنف اینترنت داد ولی بماند که بعضی از دوستان از پشت خنجر زدند
    و کسی مثل خانم بیات که منشی و جوابگوی تلفن بود و از اینترنت فقط میدونست باهاش
    چت میکنند و حتی خودش هم چت نکرده بود و آقای ... که کارمند پشتبانی بود به راحتی بتوانند
    با حقه بازی نمایندگی فروش رو از دست خلبانی بیرون بکشند .
    بگذریم ، ولی ای کاش میدونستی وقتی 3 شب 3 شب بخاطر همون اینترنتی که الان هیچ
    مسئول دلسوزی نداره و فقط به عنوان یه ابزار درآمد بهش نگاه میشه بی خوابی میکشید
    این خلبانی و مجبور بود بخاطر شیطنت رقبائی که دوست نداشتند یه کسی که تخصص داره
    در همدان بمونه ساعتها دنبال فیوزی بگرده که اونها برای قطعی اینترنت جابجا کرده بودند .
    شاید روزنامه اعتماد رو خونده باشی که چه تلاشی میکرد اینترنت پر سرعت زودتر همدان برسه ،
    و کافی نتها که دیگه از دایال آپ خسته شده بودند .
    درد دل زیاده کامبیز جان ولی آقای به قول شما کلاهبردار همچنان هست و هر کسی که طلبی
    داره میتونه باهاش تماس بگیره .
    اگه سابقه کار من رو هم خواستی میتونی از آقای هادی شهیدی سئوال کنی که اگه اینترنت
    باز باشی حتما" میشناسیش .

اگه کاری داشتی با من همینجا برام پیغام بذار .

یا حق
    ساسان خلبانی

سلام
    من تقریبا یکماهه که شاتل گرفتم
    سرویس من آرت 1 128 هست
    که ماهانه بیست و هشت هزار تومن میدم
    ماهه اول که بسیار عالی بود سرعت دانلود ثابت بود یعنی 34 کیلو بایت دانلود میکردم و خداییش راضی بودم
    با 12 گیگ پهنای باند که پنج شنبه و جمعه هم رایگان بود
    اما بعد چند وقت مثلا اومدن به مردم لطف کنن و سرویسشون رو بی نهایت و نامحدود کرد
    و الان بعد از این لطف سرعتش از 18 بالاتر نمی ره
    من میخوام ببینم اینا واقعا مردم رو چی حساب کردن واقعا اگه میخواین نامحدود کنید و به قول خودتون به مردم لطف کنید
    چرا سرعت رو کاهش میدید اینا همش کلک بازیه که متاسفانه درش استاد هستید
    من تقریبا تمام شرکت های اینترنتی رو تجربه کردم
    از اون ساسان خلبانی کلاهبردار بگیر تا این خانم بیات هفت خط
    حالا هم که شاتل
    بابا آخه 18 کیلوبات سرهت دانلود هم شد سرویس من دارم ماهانه 28 تومن میریزم تو حلقومتون که این سرویسو به من بدبد
    واقعا خسته شدم از بس که سرویس عوض کردم
    من در مورد سرویس مخابرات زیاد آشنایی ندارم
    ولی با این قیمت سگش شرفیت داره به شاتل
    از من می شنوید طرف شاتل نرید سرعتش نسبت به قیمتش افتضاحه باز صد رحمت به خانوم بیات هفت خط!

آخر فروم باز h-blade's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    همدان

پيش فرض

سلام. دوستان مخابرات هم اون روشو نشو داد الان چند شبه سرعت دانلود شبانه از 30 بالاتر نميره!!!

خدا ازشون نگذره.

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    پایتخت تاریخ و تمدن

پيش فرض

سلام. دوستان مخابرات هم اون روشو نشو داد الان چند شبه سرعت دانلود شبانه از 30 بالاتر نميره!!!

خدا ازشون نگذره.

خدایا با نام تو
    سلام
    ای بابا. همشون دزدند داداش.این وسطم تنها کسیایی که ضرر میکنن امثال شما و من هستیم.
    لعن و نفرین خدا به همشون.

حامد

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    پایتخت تاریخ و تمدن

پيش فرض

خدایا با نام تو
    سلام
    از بروبچ کسی آدرس دیگه ای بجز اونایی که باز نمیشه بلده واسه مشاهده ریز مصرف؟؟؟
    ممنونم از همگی.

حامد

آخر فروم باز Davood_titan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    ...::: هـمــــدان :::....

پيش فرض

خدایا با نام تو
    سلام
    از بروبچ کسی آدرس دیگه ای بجز اونایی که باز نمیشه بلده واسه مشاهده ریز مصرف؟؟؟
    ممنونم از همگی.

حامد
    حامد جان با موزیلا باز نمیشه با اکسپلورر امتحان کن

11. این کاربر از Davood_titan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •